Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Баща ми изневерява на майка ми, а приятелят ми - на мен

Баща ми изневерява на майка ми, а приятелят ми - на мен

Баща ми изневерява на майка ми, а приятелят ми - на мен
Здравейте на всички, които ще отделят време, за да прочетат историята ми .
Всичко започна преди 1 година. От тогава всичко ми върви назад. . Миналата година разбрах, че баща ми изневерява на майка ми, и върху мен падна тежестта да ѝ го кажа, понеже мен ме боли много повече за нея от колкото за него. Разказах й всичко, но тя все още е с него, а от ден на ден отношението му става все по-отвратително, аз даже мога да кажа, че не мога да го понасям, защото не само с нея се държи гадно. След това пък той беше влюбен в някаква и даже страда като тя го остави.

Както и да е, аз се бях уморила да се ядосвам заради техните неща, макар че много се отразяваха и на мен, и започнах да излизам с едно момче, когато бях с него забравях за всичко ( забравих да спомена, на 17 съм ) , и се чувствах добре, излизахме си всичко 6 точки беше, след известно време го запознах с нашите въпреки проблемите им, приеха го нормално, докато татко не започна да завижда, че той се държи като принцеса с мен, започна да ревнува и искаше да се разделим, аз казах че това няма как да се случи, наистина го обичах и се чувствах спокойна с него, той ми беше опората, но те не та не ще го оставиш.

Забраняваха, викаха, и какво ли още не, но не аз не се отказах от него, и на него проблеми създаваше, но той също не се отказа от мен. И ден след ден все повече го обичах бях свикнала адски много с него. Наистина мога да кажа, че съм почувствала какво е да обичаш. След това нещата се стабилизираха, но когато се скараше с майка за нещо винаги си го изкарваше на мен дори и да не съм при тях той идваше при мен и започваше на мен да вика ( и още нещо забравих да спомена, той и до ден днешен не знае, че майка е разбрала от мен за флиртчетата му).

Но след това, се появи един проблем, получих гъбична инфекция, адски много ме болеше и веднага отидох при гинеколога си, и даже мога да ви цитирам думите, които ми каза "Миличка, как да ти го кажа, така че да не те заболи. . Във връзката ви има и 3-ти човек." След което аз откачих, ужасно много ме заболя, дотогава аз бях с този човек 9 месеца заедно. Всичко си знаехме, и колкото и да ми беше трудно, зарязах го. Още го обичам, но не мога да бъда никога повече с този човек. Казах му, че съм му простила, за да не му тежи, но никога това няма да се случи. А при нашите нещата са още по-зле. Просто не знам какво да правя. . Ще полудея, дайте ми някакъв съвет. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Michele
Michele
21.09.2022 19:14
Много е тъпо да се месиш в живота и отношенията на родителите си!
Майка ми имаше приятел с който са от деца. Един ден баща ми говореше с някого по телефона и го чух: - Като се прибере, излезна с приятелят си. Отсреща нещо му казаха и той отвърна:- Защо да ѝ забранявам. Тя ако иска пак ще го прави. До сега не ми е дала повод, да мисля, че ме е зарязала. По- добре така. С мен е доста активна в леглото, гледа си децата, така че нямам проблеми.
Малко по- късно излизайки за университета мама ме попита:
- Кога се прибираш?
- Защо питаш, към 16 часа.
- Добре, баща ти ще има работа тук с някого.
Нещо ме впечатли и реших да разбера, какви ще ги върши баща ми. Така че към 11,30 когато мама излиза се покрих в близост и зачаках. Малко след това се появи една дама, реших, че е манекен. Влезна в нас. Висях до 15,30 да чакам да излезе. Но не се показа и реших да се прибера. Заварих ги с баща ми в стаята на нашите. Говореха си нещо. Баща ми ни представи една на друга. Беше много приятна, не след дълго си замина. Вечерта чух разговор между него и мама:
- Не ми каза, как мина с нея?
- Добре, чудесна е. Нашата едва не ни завари на калъп. Поканих я със съпругът ѝ за week-end - а.
Разбрах, че и двамата си имат любовници, а по късно установих, че са и суингъри. Винаги съм вярвала, че е не е работа на децата да си врът носовете в работите на родителите си, специално интимните.
0
0
Barbie
Barbie
12.03.2015 15:06
Благодаря на всички за коментарите, да така е избързах, вярвам му и винаги е било така, но майка ми постоянно го натякваше това, че съм тъпа и че ми е изневерил, но аз съм пак с него след като го обичам и му вярвам няма смисъл да се хващам за това. А и ако имаше нещо аз щях да го усетя, женското чувство никога не лъже!
0
0
rosi
rosi
27.02.2015 09:20
Кандидоза

Днес кандидомикозата е едно от най-разпространените възпалителни заболяванияпредавани по полов път. Причинителят Candida albicans /кандида албиканс/ е широко разпространен в природата и може да бъде открит в тялото на всеки човек. Попада в него най-често през храносмилателната с-ма /гъбите се намират по повърхността на богати на захари плодове. Поселяването на влагалището с кандида става по два пътя – автогенен (нахлуване на гъби по съседство от ануса) и екзогенен (гъбите се внасят от инфектиран сексоален партньор). Самото попадане на патогенни гъби във влагалището все още не е заболяване, те могат да бъдат елиминирани от защитните му механизми и въобще да не възникне заболяване. При определени условия гъбичките се размножават усилено и заразяването се превръща инфекция. Развитието на гъбична инфекция зависи от редица разнообразни фактори

неспазване на добра лична и сексуална хигиена.
широкото разпространение на антибиотичната терапия – продължително лечение с антибиотици.
прием на хормонални препарати.
редица общи заболявания като: захарен диабет, затлъстяване и др.
бременността предразполага към развитието на влагалищни инф. причинени от гъбички.
Намален общ имунитет, употреба на медикаменти, които потискат имунитета, при имунодефицитни състояния – СПИН.
Кандидозата засяга и двата пола. При мъжете често протича безсимптомно, поради тази причина те лесно я предават на сексуалните си партньори.
Метаболитните продукти на гъбите причиняват възпалителен процес – оток и излющване на епителния пласт на влгалищната лигавица. Според протичането се различават остри и хронично повтарящи се микотични възпаления.

Остра форма: освен влагалището и неговия вход са засегнати и външните полови органи, най-честите оплаквания, за които съобщава болния са:

-силен сърбеж по половите органи

-болка при уриниране /попадналата върху възпаления участък урина причинява парене и болка/

-засилена влагалищна секреция с миризма на “вкиснато”. Млаките срмни устни са оточни и зачервени, при преглед влагалищните стени са огнено червени и по тях се наблюдават белезникави налепи с вид на сметана, при отстраняването на някои от тях може да се появи кървене.

Хронична форма на възпалението:

оплакванията са- засилено влагалищно течение с променлив сърбеж, обикновено те се засилват около менструация или след полов контакт.

При мъжете най-често се проявява с контактни възпаления на половия член/преходен сърбеж и зачервяване на главичката на пениса и препуциума след полов контакт/.

Диагнозата се поставя от специялист на базата на оплакванията и микробиологично изследване. Лекуват се и двамата партньори с противогъбични медикаменти.
1
0
В
В
15.02.2015 12:19
Първо гъбичките могат да ти се появят от ред причини и едва ли полов път е най често срещания. Второ мъжете са само преносители и той може много отдавна да си ги носи без въобще да разбере, просто трябва да пие едни хапченца и да се излекува заедно с партньорката си за да не си ги прехвърлят само един на друг. Трето лекуването им е доста трудно, след което пак могат да се появят /същите/ поради недоизлекуване... може и с месеци да не разбереш за тях, всичко си е индивидуално и това как се чувстваш и дали имаш нужда да отидеш на гинеколог, че да ти ги установи /аз лично познавам много жени, които и един път в годината не посещават гинеколог/. Или си болна от венерическа болест /което също не значи, че ти изневерява, тъй като има и такива с голям инкубационен период/ и гинеколлога ти просто не ти е казал или и аз не зная... гинеколога ти е пълен кретен. Та смени го, защото едва ли с тия негови приказки ще се излекуваш. Може би вместо да ти обясни как точно да се излекувате с приятелят ти от тази напаст... той се меси в живота на хората... този човек въобще учил ли е медицина...
2
0
не е важно името
не е важно името
12.02.2015 12:19
Ами така, не се предават.Появяват се при дисбаланс в организма, употреба на антибиотици, спад в имунитета и стрес.Друг е въпроса, ако освен гъбичките е имало и нещо друго, но и тогава не е сигурно че не го имал младежа още преди връзката ви.Ако си е признал че е кръшкал това вече е трето , ама заради едни гъби дето даже не са от него да го зарежеш, малко си избързала май...
3
0
дфджб
дфджб
11.02.2015 15:48
е как да не се предават...
0
2
петя
петя
08.02.2015 23:03
Абе момиче влез в гугъл и виж че гъбичките не се предават по полов път а от много други причинители като антибиотик вагинални сапуни мокри гащи бански слаб имунитет и др
6
0
сс
сс
09.02.2015 11:10
гъбичната инфекция или т.н бяло течение с кандидна инфекция се предава по полов път , ако е била антибиотик е възможно да се получи дисбаланс в нормалната бактериална флора
3
1
Антония
Антония
08.02.2015 18:36
Моята гинеколожка ми каза,че гъбичките не се предават по полов път.Все пак поговори с твоя приятел и не се отказвай толкова лесно от него.
3
2

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 8
52
42
31
23
10
Дай твоята оценка: