Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Фантазии»Духовете в съня ми

Духовете в съня ми

Духовете в съня ми
Здравейте!
Ето го и моят проблем.
Преживях доста лоши моменти напоследък. От тогава започнах да сънувам духове. Но това не е най-стряскащото. Тези духове са деца, момичета. Не знам на какво се дължи това.

Има и едно изключение, при което не сънувах бели духове (ако мога така да го нарека). Духът беше черен на цвят със заоблени крайници.

Нямаше лице и не можах да разбера дали е мъж или жена, но беше към 20-28 години. Нямаше лице, просто всичко беше черно!

Преди време имаше стара жена в нашата улица. Като дете стоях при нея и дълго си говорехме. В съня ми аз стоях на стол в една от стаите на къщата и.

Жената я нямаше, но имаше печка (не знам дали ги знаете, където се слагат дърва и те горят) и печката беше запалена. В следващия момент при мен дойде и въпросния дух.

Започнах да бягам от него и се качих по стълбите. Той ме последва. Не летеше! Качи се по стълбите също като мен! Искам да отбележа, че духът не искаше да говори с мен! Той ме гонеше!

В края на стълбите имаше една малка врата. Беше ниска-толкова, че да влезе дете на по 12-13 години. Влязох вътре и затворих вратата. Имаше малък прозорец, МНОГО малък! Аз започнах да викам за помощ и в следващия миг се събудих ДОСТА уплашена.

Дали е заради стреса и как може да ми повлияе ? Не съм голям човек! На 13 съм и съм ужасно притеснена. От известно време мразя хората, смисъл не обичам да има много хора покрай мен. Стигат ми приятелите.

Какво може да ми стане заради сънищата ми ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Ива
Ива
17.06.2015 17:46
Отиди в някоя църква и говори с някой свещенник или поп. Разкажи му историята и го питай какво да правиш! Ще помогне! Съседите имаха духове вкъщи и ходиха да им баят или не разбрах точно.
Пробвай :)
Успех!
2
0
рачето
рачето
04.01.2015 14:39
И аз сънувах дух но не черен а бял дух жена и ми викаше помощ помогни ми моляте и аз и казах за какво забравих какво после ми каза и моята приятелка ми каза ако духът е добър той ще остане в къщата ако е лош дух той напуска къщата и ми каза че сам сънувала добър дух и ме попита някой случайно да е починал в мойта къща аз казах незнам итя каза че е добър духът
2
0
Мариян
Мариян
20.08.2012 01:28
Нека ти кажа нещо за духовете,не се страхувай от тях когато някой е преживял нещо голямо в живота си се намесват тези които не виждаме.Няма лоши духове по скоро ние се плашим преди да са ни показали или помогнали да видим важно за нас събитие
1
3
simona
simona
27.02.2011 12:09
Аз съм на 12 и преди имах същите кошмари. Споделих на родителите си. И ти направи така, мисли само за хубави неща. Не се тормози с това.
0
0
НИ
НИ
20.01.2011 02:40
Казваш, че не си голям човек, само на 13 години. Трябва да ти кажа, че в моите очи си едно малко, но вече зряло момиче. На тая мисъл ме наведе твоят коментар за Тинейджърски неволи от 09/01. Наистина не разбирам от сънища, но не е трудно човек да се досети, че са следствие на нещо ужасно, което ти се е случило. Пожелавам ти да се съвземеш бързо, да загърбиш кошмарите и да гледаш на живота положително. Най-важната стъпка вече си направила, щом на тези години си осъзнала собствената си грешка. Малко са децата, като теб.Успех.
0
0
amaru
amaru
16.01.2011 19:03
Не се притеснявай мила. На всеки се е случвало да сънува подобни истории. При стрес е нормално да сънуваш кошмари. Пробвай да хапваш повече плодове и зеленчуци и не се притеснявай, това са просто сънища.
0
1

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: