Баща ми май изневерява на майка ми

Баща ми май изневерява на майка ми
Здравейте, споделяла съм тук истории но този път съм наистина много объркана и не знам какво да направя. . . .

Така, значи от 4 месеца насам се занимавам с едно момче, но нашите взаимоотношения се задълбочиха и от само секс нещата се промениха. С това момче се запознах на сватбата на батко ми и след това се оказва, че моя баща се има много с неговия и това момче постоянно взе да идва в нас уж по работа.

Взе ми номера и започнахме да излизаме и така. . И преди 2 дена сутринта аз тръгвах за училище, обаче татко си беше оставил телефоните в хола и аз реших да погледна дали скоро се е чувал с моя приятел, но попаднах на един смс, който гласеше: '' Няма да направя операцията щом ти не си до мен'' .

И аз шах и мат. Възможно ли е да си има любовница, много ме съмнява от известно време ни чак сега виждам подобен смс. . . . Майка не подозира нищо, но и да съм сигурна няма как да й кажа. . . Не мога да я нараня. . Обичам нея много повече от него. Споделих това единствено с моя приятел и той ми каза: не знам но да не го издъниш пред майка си.
Не знам какво да правя моля ви за съвет.

Коментари (4)

Изпрати
Сузана
Сузана
22.11.2013 01:43
Провери номера.Направи се,че търсиш някого и ако вдигне жена и ти каже,че е грешка я разпитай за име.Виж и баща ти как е записал номера.Ако се окаже изневяра е по-добре да говориш с баща ти (ако можеш и ако мислиш,че ще подходи човешки) ако не стане трябва да кажеш на майка ти.Колкото и да я боли е по-добре отколкото да живее в лъжа
0
0
Barbie
Barbie
24.01.2014 01:03
Още не съм звъняла нямам тая смелост... Но оня ден бях седнала за малко на лаптопа му и видях снимки, които са качени от телефона му на гола жена .......... но не видях лицето й
0
0
:-)
:-)
18.11.2013 11:06
звънни на този номер и виж кой ще дигне и говори с баща ти
0
0
98874
98874
16.11.2013 16:51
Не бъди толкова сигурна , че майка ти не знае - просто може да не го показва , за да не те притеснява . Изневярата винаги се разбира , особено от семейните жени - които познават партньорите си от доста години .
2
0
Рила
Рила
09.11.2013 17:56
'' Няма да направя операцията щом ти не си до мен''? Не знам какво означава това. Като е извадено извън контект няма никаква връзка с това което споделяш. Все пак ако е доктор баща ти и това го е казал на някой колега - добре. Но аз не схващам каква тази ,,операция'' може да е. Ако имаш съмнения той че може да и изневерява и знаеш че този смс е от жена може и да има нещо, но ти си много по-навътре в нещата. Аз така отстрани е трудно да се каже. Макар че ,,щом не си до мен'' е съмнителната част. Ето какво ще те посъветвам: АКо още баща ти не е премахнал това съобщение и номера от който му го е пратил го има - препиши го. Щом го имаш телефона може да се обадиш от домашен или от мобилния си след като си скриеш номера и виж кой се обажда. Жена ли мъж ли. Познат глас? Може и името им да узнаеш - ало Силвия как си? и те като кажат ама аз не съм Силвия имате грешния номер, кажи сигурна ли сте? Тя ми даде телефона си, работим заедно - вие как се казвате? Пробвай. Но като цяло тази ситуация ти дава едно на ум - само още нещо странно и вече ще си сигурна и ше можеш да кажеш на майка си или да кажеш на баща си и той да престане. Но всичко зависи от теб и ти колко си сигурна в смисъл как се държи с майка ти като цяло и тнт. Успех.
2
0

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: