Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Баща ми май изневерява на майка ми

Баща ми май изневерява на майка ми

Баща ми май изневерява на майка ми
Здравейте, споделяла съм тук истории но този път съм наистина много объркана и не знам какво да направя. . . .

Така, значи от 4 месеца насам се занимавам с едно момче, но нашите взаимоотношения се задълбочиха и от само секс нещата се промениха. С това момче се запознах на сватбата на батко ми и след това се оказва, че моя баща се има много с неговия и това момче постоянно взе да идва в нас уж по работа.

Взе ми номера и започнахме да излизаме и така. . И преди 2 дена сутринта аз тръгвах за училище, обаче татко си беше оставил телефоните в хола и аз реших да погледна дали скоро се е чувал с моя приятел, но попаднах на един смс, който гласеше: '' Няма да направя операцията щом ти не си до мен'' .

И аз шах и мат. Възможно ли е да си има любовница, много ме съмнява от известно време ни чак сега виждам подобен смс. . . . Майка не подозира нищо, но и да съм сигурна няма как да й кажа. . . Не мога да я нараня. . Обичам нея много повече от него. Споделих това единствено с моя приятел и той ми каза: не знам но да не го издъниш пред майка си.
Не знам какво да правя моля ви за съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Сузана
Сузана
22.11.2013 01:43
Провери номера.Направи се,че търсиш някого и ако вдигне жена и ти каже,че е грешка я разпитай за име.Виж и баща ти как е записал номера.Ако се окаже изневяра е по-добре да говориш с баща ти (ако можеш и ако мислиш,че ще подходи човешки) ако не стане трябва да кажеш на майка ти.Колкото и да я боли е по-добре отколкото да живее в лъжа
0
1
Barbie
Barbie
24.01.2014 01:03
Още не съм звъняла нямам тая смелост... Но оня ден бях седнала за малко на лаптопа му и видях снимки, които са качени от телефона му на гола жена .......... но не видях лицето й
1
0
:-)
:-)
18.11.2013 11:06
звънни на този номер и виж кой ще дигне и говори с баща ти
0
0
98874
98874
16.11.2013 16:51
Не бъди толкова сигурна , че майка ти не знае - просто може да не го показва , за да не те притеснява . Изневярата винаги се разбира , особено от семейните жени - които познават партньорите си от доста години .
2
0
Рила
Рила
09.11.2013 17:56
'' Няма да направя операцията щом ти не си до мен''? Не знам какво означава това. Като е извадено извън контект няма никаква връзка с това което споделяш. Все пак ако е доктор баща ти и това го е казал на някой колега - добре. Но аз не схващам каква тази ,,операция'' може да е. Ако имаш съмнения той че може да и изневерява и знаеш че този смс е от жена може и да има нещо, но ти си много по-навътре в нещата. Аз така отстрани е трудно да се каже. Макар че ,,щом не си до мен'' е съмнителната част. Ето какво ще те посъветвам: АКо още баща ти не е премахнал това съобщение и номера от който му го е пратил го има - препиши го. Щом го имаш телефона може да се обадиш от домашен или от мобилния си след като си скриеш номера и виж кой се обажда. Жена ли мъж ли. Познат глас? Може и името им да узнаеш - ало Силвия как си? и те като кажат ама аз не съм Силвия имате грешния номер, кажи сигурна ли сте? Тя ми даде телефона си, работим заедно - вие как се казвате? Пробвай. Но като цяло тази ситуация ти дава едно на ум - само още нещо странно и вече ще си сигурна и ше можеш да кажеш на майка си или да кажеш на баща си и той да престане. Но всичко зависи от теб и ти колко си сигурна в смисъл как се държи с майка ти като цяло и тнт. Успех.
2
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
40
32
20
10
Дай твоята оценка: