Той умира, а аз съм бременна

Той умира, а аз съм бременна
Здравейте
Аз съм момиче на 23г. от София, но вече 4 години живея и уча в Мюнхен, Германия.

С приятеля ми се запознахме още в училище. Името му е Даниел и сме заедно вече 5 години. Той е всичко, което някога съм искала - добър, нежен, чувствителен, толкова красив. Както всяка нормална двойка понякога се караме, но след не повече от 10 минути и на двамата ни минава.

Винаги съм вярвала в истинската любов, но след като го срещнах вече смело мога да заявя, че човек може да се влюби истински само веднъж. През тези 5 години сме се разделяли за кратко, всеки е опитвал с нов партньор, но просто с никой друг не се получава.

Проблемите ни започнаха още от началото. Той загуби баща си и брат си. В резултат от това започна да излиза всяка вечер, да пие, да се друса. Това беше много труден период и за връзката ни. Почти цяла година нямаше и следа от момчето, в което се влюбих.

Изчезвал е, не се е прибирал с дни, но аз реших да не го оставям и да му помогна. Родителите ми, ми повтаряха да го зарежа, защото бил наркоман, алкохолик.. Но с моя помощ и помощта на приятели Дани се съвзе. Ходеше на лекар, взимаше успокоителни и т.н и най-после спря с алкохола и наркотиците.

Помислих, че най-накрая всичко ще бъде наред, докато не започна да припада. Отидохме на лекар и откриха, че е болен. В момента, в който ми казаха, животът ми сякаш свърши. И тогава започнаха постоянните срещи с лекари, събиране на пари за операции, консултации, терапии, изследвания..

След това го пратиха при специалисти в Германия. Това е причината, поради която дойдох да уча тук. Вече 8 месеца е в болница в Берлин. Много рядко го пускат да излиза някъде. Лекарите казаха, че няма какво повече да се направи за него и му остават от 5 до 9 месеца.

Преди 2 месеца помолих да го пуснат за малко и излязохме. Прекарахме 2 страхотни дни и точно преди да се върнем в болницата той ми каза, че е време да продължа, но без него.

Най-много ме боли от това, че той иска да се разделим. Знам, че го прави за да ми е по-лесно след това, но аз искам да остана с него до края. Не отговаря на смс-ите ми, не ми звъни, не иска да отивам при него.. Затваря се в себе си и не ме допуска.

Скоро разбрах, че съм бременна. Не знам какво да правя..

Нямам възможност да гледам сама дете, не знам дали да му кажа, знам само, че ако го направя ще го натъжа, ще го заболи.. Не искам да го оставям, нямам желание и да продължавам с някой друг.

С него изживях моята приказка, с него е първият ми път, с него съм просто щастлива.. пиша това със сълзи на очи. Бог ме дари с най-прекрасния човек, какъв е смисъла да ми го отнема?!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (124)

Изпрати
Слънчицето
Слънчицето
13.11.2013 13:13
Мило момиче,
на мнение съм, че Бог е изпратил детенцето, за да има какво да те държи и крепи, за да преодолееш загубата по - леко и за да може той да остане завинаги с теб, чрез това невинно създание. Децата са прекрасно нещо, имам син на 2 годинки, да не е лесно, но за сметка на това, той е най - хубавото нещо в живота ми и е плод на една огромна любов. Кажи му за детето, не го махай, все ще се справиш сигурна съм.
1
0
ВВВ
ВВВ
03.11.2013 12:21
Според мен е редно да му кажеш за детенцето, той трябва да знае! Моят съвет е да не махаш детенцето! Дори да нямаш финансовата възможност, все някак ще успееш да го отгледаш!
0
0
м
м
01.11.2013 23:16
здравей мила ...........историята ти е мн болезнена и аз смятам ,че трябва да кажеш по един или др начин на този човек ,че ще имате детенце,така колкото и да го заболи ще знае ,че е оставил нещо прекрасно до теб.А това е си е божи дар .Успех за в бъдеще да но се излекува
0
0
pppp
pppp
30.10.2013 18:34
ужас .........каква история :(((((((((((
0
0
съчувстваща
съчувстваща
15.10.2013 11:22
Според мен трябва да му кажеш,че си бременна.Той също трябва да знае въпреки състоянието му.Така ако се случи нещо с него -недай Боже ще зае,че част от него вечно ще е с тебе.Кажи му.
0
0
Елка
Елка
09.10.2013 11:27
Здравей, мила! Според мен трябва да му кажеш, той има право да знае за детето! Имаш късмет, че обичаш и си обичана истински! Благодари и бъди признателна за всеки един щастлив ден, изживян с любимия и за бебето, което Бог ти подарява и никога не се предавай...продължи напред, каквото и да стане...заради мъжа, които обичаш, заради детето, което ще имаш, заради теб самата! Вярвам, че ще се справиш!
0
0
Pixie
Pixie
03.10.2013 13:59
Според мен трябва да му кажеш за детето. Мисля, че това ще му даде стимул да живее. Дори да се случи най-лошото частичка от него ще живее в бебето, истинско безумие е да убиеш детето на болния си любим / по собствено желание/!!! Не знам как може изобщо да си го помислиш. Не стига, че може да загубиш него, ами и детето му! Откъде знаеш как ще реагира, да не си му в главата??? Потресена съм!
1
0
-м
02.10.2013 09:05
Кажи му! Той трябва да знае и поне да помогне с каквото може. Ти си на 24, достатъчно зряла, че да се грижиш за детето . Мама ме е родила на 20, а на 22 е била когато баща ми е починал и мога да ти кажа, че двете заедно се отгледахме страхотно. Сега съм на 18 и смело твърдя, че от нищо не съм била лишавана през живота си. Остави детето по-силна си отколкото си мислиш. Щом си се справила с това да ходиш по болниците и имаш търпението да се грижиш за мъжа до себе си, то едно дете няма да бъде проблем за теб.А и кой знае твоят приятел дай боже да се оправи. Винаги има надежда!
1
0
Филип
Филип
27.09.2013 09:01
здравей,наистина е много труден момент за теб,първо мисля че наистина трябва да му кажеш,второ не се отказвай за нищо на света от това за което всъщност живеем,а именно тази малка душичка!Незнам какво му е на момчето,но знам за случай,незнам в коя държава беше точно,в който казаха на болен от рак че му остават няколко месеца,а всъщност живя още около 50 години след това..и това е истински случай!така че,смело напред,главата горе и продължавай!а ако имаш нижда от съвети,пиши ми ,защото се поставям на твое място...
0
0
Лили
Лили
27.09.2013 07:22
Здравей,
Това е наистина ужасно,не знам от какво е болно това момче- но кажи му.Понякога стават чудеса и това може да му даде сили да се бори с болеста.
0
0

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 66
521
422
317
26
10
Дай твоята оценка: