Той умира, а аз съм бременна

Той умира, а аз съм бременна
Здравейте
Аз съм момиче на 23г. от София, но вече 4 години живея и уча в Мюнхен, Германия.

С приятеля ми се запознахме още в училище. Името му е Даниел и сме заедно вече 5 години. Той е всичко, което някога съм искала - добър, нежен, чувствителен, толкова красив. Както всяка нормална двойка понякога се караме, но след не повече от 10 минути и на двамата ни минава.

Винаги съм вярвала в истинската любов, но след като го срещнах вече смело мога да заявя, че човек може да се влюби истински само веднъж. През тези 5 години сме се разделяли за кратко, всеки е опитвал с нов партньор, но просто с никой друг не се получава.

Проблемите ни започнаха още от началото. Той загуби баща си и брат си. В резултат от това започна да излиза всяка вечер, да пие, да се друса. Това беше много труден период и за връзката ни. Почти цяла година нямаше и следа от момчето, в което се влюбих.

Изчезвал е, не се е прибирал с дни, но аз реших да не го оставям и да му помогна. Родителите ми, ми повтаряха да го зарежа, защото бил наркоман, алкохолик.. Но с моя помощ и помощта на приятели Дани се съвзе. Ходеше на лекар, взимаше успокоителни и т.н и най-после спря с алкохола и наркотиците.

Помислих, че най-накрая всичко ще бъде наред, докато не започна да припада. Отидохме на лекар и откриха, че е болен. В момента, в който ми казаха, животът ми сякаш свърши. И тогава започнаха постоянните срещи с лекари, събиране на пари за операции, консултации, терапии, изследвания..

След това го пратиха при специалисти в Германия. Това е причината, поради която дойдох да уча тук. Вече 8 месеца е в болница в Берлин. Много рядко го пускат да излиза някъде. Лекарите казаха, че няма какво повече да се направи за него и му остават от 5 до 9 месеца.

Преди 2 месеца помолих да го пуснат за малко и излязохме. Прекарахме 2 страхотни дни и точно преди да се върнем в болницата той ми каза, че е време да продължа, но без него.

Най-много ме боли от това, че той иска да се разделим. Знам, че го прави за да ми е по-лесно след това, но аз искам да остана с него до края. Не отговаря на смс-ите ми, не ми звъни, не иска да отивам при него.. Затваря се в себе си и не ме допуска.

Скоро разбрах, че съм бременна. Не знам какво да правя..

Нямам възможност да гледам сама дете, не знам дали да му кажа, знам само, че ако го направя ще го натъжа, ще го заболи.. Не искам да го оставям, нямам желание и да продължавам с някой друг.

С него изживях моята приказка, с него е първият ми път, с него съм просто щастлива.. пиша това със сълзи на очи. Бог ме дари с най-прекрасния човек, какъв е смисъла да ми го отнема?!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (124)

Изпрати
Анет
Анет
30.08.2013 15:58
Колко ограничен трябва да си, за да пожелаеш смъртта на някого? Ако вече имаш дете помисли си дали то не е копеле с родител като теб!
Можеш само да разбереш ако ти се случи, е дано да не ти се случва никога.
Пожелавам ти всичко най-хубаво. Чао
0
0
Dianita
Dianita
30.08.2013 15:38
Здравей мило момиче, много ме трогна тази история, както казват хората винаги се намира нещо да загрози и наруши всеки прекрасен момент в живота, несправедливо е наистина.Трудно се вземат решения както е в твоя случай и може би ще чуеш много разнополюсни твърдения, в които някои ще ти казват остави го това ще бъде спомена за този човек или други, които ще те съветват да продължиш живота си и да не обричаш едно дете да живее само с един родител и ти да се нагърбиш с тази не лека задача. Правилен отговор и решение няма, довери се на сърцето си и вярвай в себе си каквото и да направиш си взела правилното решение няма да съжеляваш за което.Всяко подобно изпитие ни прави по-силно, жалко за младия живот, който си отива толкова нелепо, но всеки със съдбата си. Бъди силна и живей живота си пълноценно и както ти решиш за добре.
0
0
Димитър Стоянов
Димитър Стоянов
30.08.2013 15:34
Аз съм на 21 и не мога и да си представя твоята ситуация. Няма как лесно да получиш съвет. Мога да ти кажа много неща, които да те накарат да вземеш решение, но истината е , че само ти можеш да се справиш с това и най-добър съвет според мен може да ти дадат родителите ти, макар че може и да не ти хареса, но те могат да ти помогнат донякъде. Вярвам, че ще се справиш и не търси съвети в интернет.. не са ти нужни. Успех :)
0
0
Василена
Василена
30.08.2013 15:33
Здравей!
Със сигурност никой не може да разбере какво изпитваш и в какво трудно положение си. Искам да ти кажа да не се предаваш, да бъдеш много силна и добре да обмислиш какво да правиш оттук нататък. Ако няма да можеш да се грижиш за детенцето си сама няма смисъл да го задържиш, колкото и гадно да ти звучи. Лично според мен може би ще бъде добре ако кажеш истината на приятеля си. Дори и да го заболи може би ще се почувства по-добре. Каквото и да решиш не се предавай и бъди смела! Успех!
0
0

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 66
521
422
317
26
10
Дай твоята оценка: