Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Обичаме се, но той е с 15 години по-голям от мен

Обичаме се, но той е с 15 години по-голям от мен

Обичаме се, но той е с 15 години по-голям от мен
Здравейте,
Искам да споделя своята история с вас, но не искам да ме съдите. Аз съм момиче на 18 години, видяла съм страшно много в живота си. От 14 годишна възраст се грижа за по големия и по малката си сестра. Баща нямаме - той се разведе с майка ми и се ожени за друга от тогава не ни има за деца.

Майка ми работи непрекъснато за да може да ни осигури бъдеще и повечето време я няма у дома. Аз не й се сърдя за това защото тя го прави за нас и от малка поне се научих да съм оправна в живота. (Ние живеем във Франция ).

Преди 2 години се прибрахме в България на почивка и тогава се запознах с един мъж, тоест ние се познавахме от преди, но се опознахме. Влюбихме се един в друг, но това не беше обич като обич, а истинска любов. Такава обич която остава следи за цял живот. Единственият проблем е, че този мъж е с 15 години по-голям от мене.

Тогава нищо не сме правили, имам предвид, че не сме спали заедно, той ми каза, че ще ме изчака да навърша 18 - така и стана.

След като си тръгнах от България спрях с него контакт цели 2 години защото бях много объркана, не знаех какво искам.

Преди 2 месеца се прибрах в България с цел да го видя, търсех му номера - намерих му го и му звъннах. Той живее в София. Когато му звъннах той веднага тръгна от София за да се видим.

Това лято беше просто прекрасно и разбрах, че наистина искам да си споделя живота с него. Споделих и на майка ми че имам връзка с него, те двамата се познават много добре, работели са заедно. Тя ми каза че няма да ме спира защото и да иска не може, но иска само едно от мене - да стана студентка.

Аз в момента съм във Франция и той идва при мен след 2 дни и съм много щастлива. Много хора гледат грозно голямата разлика в годините защото мислят че начина на мислене не съвпада, но аз искам да докажа че не е така.

Но може би това че от малка съм видяла страшно много ме прави такава защото аз нямам акъл на 18 годишна пубертетка, а по-скоро на 40 годишна жена която гледа да се грижи възможно най-добре за семейството си.
Благодаря за вниманието което ми обърнахте, имах нужда да споделя с някой мойта история.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (29)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.08.2018 07:05
Аз пак го казвам 2 години сьм по мальк от жена ми Имаме 2 сина и 34 години щастлив брак Никога не ми е казвала ти си мальк или не те искам заради вьзрастта Това няма значение Ако има любов разбира се А не е само кратко увлечение Защото ако е така ще си поискаш един ден млад жребец а стария кон никой не го тьрси Ще изпадне от леглото след 60 години
0
0
No name
No name
27.09.2015 22:15
Имам подобна история и знаеш ли, стигнала съм до извода, че по-мъдрите и пораснали преждевременно момиче, просто няма как да харесат дечко. Някак е неминуемо да се влюбят в по-голям мъж, защото връстниците си приемат като дечица, на които трябва да са майки, а не жени..
4
0
Любов
Любов
04.05.2015 14:16
Аз не виждам нищо лошо в това..Попадала съм в подобна ситуация като твоята и няма нищо срамно в това на колко години е човека до теб , след като има любов в сърцата ви.!Следвай мечтите си и не се отказвай заради разликите ! ;)
3
0
Единствения
Единствения
01.08.2015 13:41
Няма нищо лошо във връзката или поне аз не виждам,мъжа ми е с 18 г. по-голям от мен и вече 12 г. сме заедно и имаме 3 момчета!!!!!Стига да се обичате и да се чувствате добре заедно годините нямат значение!!!!!Ние се разбираме,той ни глези,ее караме се за дребни неща,но кавги има във всяка една връзка
3
0
весела
весела
29.06.2014 12:30
когато бях на 15 години започнах връзка с мъж на 30 приятел на баща ми.Връзката ни продължи 1 година и я прекратихме веднага след като семейството ми разбра за нея.След 2 години отново започнахме връзка която продължи почти 3 години .Семействата ни определено не харесваха тази връзка ,но освен това имахме толкова много различия освен възрастовите имахме и религиозни и културни ,но ме накара да изпитвам онази любов която те кара да летиш.Минали са почти 10 години от раздялата ни .Той е в страната си ,а аз щастливо омъжена за прекрасен човек ,който уважавам и обичам ,но не е същата разтърсваща любов която изпитвах към другия .Знам ,че постъпих правилно като се разделихме просто връзката ни беше обречена.И все пак едно дяволче ме човърка какво щеше да стане ако......
6
0
Але
Але
26.02.2014 10:17
Брей колко много жени си падали по дъртаци, то чудо направо...
3
10
Rorema
Rorema
05.01.2014 19:51
Разликата във възрастта не е по-голям проблем от други различия. Напълно възможна е такава връзка, независимо кой от двамата е по-голям.

Всяка връзка може да се провали и всяка любов да избледнее. Но когато човек я срещне трябва да се освободи от всички предразсъдъци и да я изживее, като се наслаждава на всеки ден, защото всичко на този свят е временно.

При такава разлика има опасност да се оставиш той да доминира, което ще стане проблем след време. Много хубаво би било да продължиш образованието и развитието си, да добиеш сигурност и увереност в себе си, защото една връзка е успешна, когато двамата партньори са равностойни.

Животът е шарен, а много хора са ограничени, други са просто лоши трети са незрели, някои за цял живот. Ако се опитваш да живееш по чужди правила, никога няма да угодиш на всички.

Дори да сгрешиш, това ще са си твоите грешки и от тях ще излезеш по-силна и мъдра.
Вариантът да не грешиш означава никога нищо да не опитваш, да живееш в страх и ограничения.

Успех!
4
1
х
х
24.12.2013 00:22
Поредната дрисла дето се мисли за голяма
1
13
69
69
23.12.2013 21:59
не е малка разликата ви но съм виждал и по страшна 15 години ама жената е по голяма от мъжа си но вече са на по 70 , 80 години щастлив семеен живот . успех .
2
0
двдв
двдв
07.09.2013 01:07
ГРОЗНО Е
1
12
Нори4ка
Нори4ка
05.09.2013 21:17
Разликата не е толкова драстична, така че хич да не ти пука как те гледат другите и какво ти казват. С мъжа ми имаме 13 години разлика, но вече 8 години сме заедно и имаме прекрасен син на 10 месеца.
Важно е да се разбирате, останалото няма значение.
Успех и се надявам всичко да се нареди както го искаш!
7
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
42
33
20
10
Дай твоята оценка: