Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Харесвам доста по-голямо момче от мен

Харесвам доста по-голямо момче от мен

Харесвам доста по-голямо момче от мен
Здравейте, аз съм на 14 години и преди 3 месеца се запознах с едно момче от моето училище. Преди да се запознаем само си намигвахме или се усмихвахме , като се засичахме по коридорите на училището.

Така един ден той ми прати покана по фейсбук и започнахме да си пишем всеки ден. В училище се поздравявахме и се прегръщахме чат-пат. Аз му казах, че го харесвам и той отвърна на чувствата ми, но нищо повече.

След това спряхме да си пишем около 2-3 седмици. Един ден се засякохме в училището и си говорихме, на вечерта той ми писа. Започнахме пак, като преди всеки ден да си пишем. Той ми каза, че съм прекалено малка и ще ме изчака да порасна, но през времето в което пораствам ще поддържаме контакт. Та искам съвет какво да правя.

А, и забравих да кажа, че той излиза в една компания с бившата си приятелка и аз ревнувам от това. Също така и той ревнува от мойте приятели в компанията ми. Та въпросите ми са.

Наистина ли да вярвам на думите му и да изчакам да порасна пък тогава да имам връзка с него, но да поддържаме контакт? Да ревнувам ли от бившата му? Или просто да си останем приятели и нищо повече
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#153009
Аз мисля, че щом той иска да почака вместо да те притиска, наистина е влюбен в теб. Познавам момче, което скъса с моя приятелка, защото тя не се съгласи да спи с него преди да навърши 16. Щом момчето иска да те изчака дай му шанс.
2
0
ihtianderrr
ihtianderrr
27.12.2014 20:03
Браво адди.боо (не ме пуска на латиница)!!! :)
0
1
Addy
Addy
23.12.2014 18:30
Ти си на 14 и щом те има за малка мислиш ли че ще те чака да пораснеш? Аз не мисля особено когато е пълно с момичета на подходяща възраст. Приеми че живота не е едно влюбване, не е едно момче и не е едно разбито сърце..Когато пораснеш ще гледаш на нещата по съвсем друг начин и няма да ти е нужно да питаш нас дали да ревнуваш от бившата му..
3
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: