Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Имаме голяма разлика в годините и той се чувства недостоен за мен

Имаме голяма разлика в годините и той се чувства недостоен за мен

Имаме голяма разлика в годините и той се чувства недостоен за мен
Това е моята история. Познаваме се от 13 години аз бях на 17 като се запознах с него. Отначало нямаше нищо тогава ходех с други, но винаги го правех с въпросния господин И.

Той беше много влюбен в мен искаше ме обичаше ме,но аз тогава не си го слагах. След мой неуспешни връзки си дадох сметка и си спомних как въпросният И се отнасяше с мен. Започнах да се виждам с него на 24, той беше на 34 и така до ден днешен. Влюбена съм в него и знам, че той е моят човек.

Проблема е, че разликата в годините ни е голяма, ето аз този месец ставам на 25, а той на 35, мислим за семейство и дете. Другият проблем, който го имаме,е че той се чувства недостоен за мен, имало е случаи когато ме отблъсква нарочно и ми казва как не е за мен, как няма да съм щастлива с него как щял да ми провали живота.

Моля за съвет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
05.08.2018 06:54
Нашата история Аз сьм 2 години по-мальк от жена ми Брака ни е на 34 години Имаме кавги и противоречия Но се познаваме и брака ни е ако не идеален то поне е успешен И досега правим секс поне 3-4 пьти на седмица Не сьм чул да ми казва ти си по-мальк от мен Всичко е до хората как са вьзпитани образовани
0
0
Пламена M.
Пламена M.
04.03.2017 12:11
Всичко зависи от това какво изпитваш ти към него и как се чувстваш. Ако си щастлива, ако и ти искаш семейство с него - дай цялата си енергия и душа за този човек. Той ще го оцени и като види колко го обичаш - вече няма да се счита за недостоен.
0
0
Антония Р.
Антония Р.
20.02.2017 18:02
Не виждам какво ви пречи разликата във възрастта, щом и двамата гледате в една посока и искате едно и също от връзката си. А що се отнася до това, че той се чувства недостоен, може би начинът, по който сте приключили отношенията си преди го кара да си мисли така. Опитай се да изчистиш недоразуменията.
Успех!
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: