Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Той се подигра с мен, но още го обичам

Той се подигра с мен, но още го обичам

Той се подигра с мен, но още го обичам
Запознахме се през месец април. От началото много се закачахме, но не се понасяхме. И така, една събота се бяхме събрали заедно доста хора. Там беше и той и като че ли започнахме да си допадаме.

Седях в него, говорехме си, все бягахме от другите. И така на следващия ден ми предложи. Тръгнахме по най-нормалния начин. Вярвах твърде много. Моите приятелки започнаха да ме упрекват, че не е бил зам, че пуши.

Аз изобщо не ги слушах. След няколко дни скъса с мен. Бях съкрушена близо една седмица, не знаех къде се намирам, не излизах, не се хранех, не ходих на училище. Бях склонна дори към самоубийство.

След дни разбрах, че се е бил хванал на бас, че ще успее да тръгне с мен. Но аз продължавам да го обичам. Помогнете ми, не зная какво да правя.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
млада
млада
06.10.2015 10:25
Още си много млада, за да знаеш какво е любов. Един ден наистина ще срещнеш човека, който те цени и подкрепя и тогава ще се чудиш какво си харесвала в този глупак.
1
0
M.
M.
23.12.2014 21:39
Интересното е, че на мен ми се случи нещо подобно, мо в моя случай аз трябваше да замина при баща ми във Варна а вече бившето ми гадже да остане в София. та както и да е - той се беше хванал на бас със негов приятел за някакви сделки (бившият ми се занимаваше с незаконни неща) и който загубеше трябваше да тръгне със едно момиче от квартала или да я мине веднъж два пъти и разбира се да документира -_- (няма смисъл да споменавам името на момичето).. Но това се случи преди 2 години. след това той ми изневери и с още едно момиче и днес вече имат сериозна 2 годишна връзка, както и аз от година и няколко месеца също имам сериозен приятел. Странното и разбира се гадното в случая е, че въпреки любовта, която изпитвам към сегашният си приятел, обичам и онзи ''мъж'', който така нагло се подигра с мен. Ако мога да ти дам съвет, то той ще гласи "Колкото и да боли, всичко минава един ден-просто недей да мислиш за това, което се е случило''-малко клиширано звучи и ако съдя по мен не помага изобщо, но всеки човек е различен :)
0
0
Една изоставена
Една изоставена
08.10.2013 11:04
Скъпа, не трябва да преживяваш всичко това. Аз съм на 50 години. От 20 години съм сама,разделихме със със съпруга ми.През 2011 год се запознах с един мъж в интернет.Беше любов от пръв поглед.Всичко вървеше страхотно. В един момент след седем месечна връзка, той реши да скъса с мен.Имах чувството ,че умирам, всичко се обърна наопаки. Умирах всеки ден, час ,момент. Така до днес...все още го обичам ,въпреки че зная че е с друга. Не мога да започна нова връзка, въпреки ,че съм се запознавала със свестни мъже.Не зная какво още чакам, защото с него всичко е приключило. Само ,ще кажа едно.Никой не трябва да се подиграва с чувствата на другия...всичко на този свят се връща. Хиляди пъти му пожелавах да бъде най-вече здрав, но дано всичко да му се върне, да бъде нещастен както мен, да бъде изоставен тогава ,когато най-много обича.Аз вече не съм първа младост, но ти продължи своя път,защото за теб тепърва предстоят хубави неща и ти ги желая от цялото си сърце.Успех!
1
0
ъгфу7т
ъгфу7т
20.10.2011 22:51
Той не те заслужава. Ти обичаш, а той се подиграва с теб. Не трябва да е така, просто го забрави. Той не те заслужава.
1
0
мхм
мхм
17.06.2011 09:26
Няма смисъл да страдаш по него, продължи напред и това е. Да, от страни звучи много лесно, но знам, че не е. Особено и че се е подиграл така с теб, за него си нищо повече от един бас, който е спечелил, това е жестоката действителност. Има и други, не е единствен така, че успех.
4
0
katq
katq
05.06.2011 17:34
Моят съвет е, напред, никога назад, знай всичко се връща, не е единствен. Знам какво си мислиш, не, аз искам него и точка, но не е така. Мойта история е много дълга. 5 г бях с мъж, за който си виках, не аз искам него, неща други. Аз ще умра за него, но не бе така. Само се моли от сърце, това е моя съвет, моли се от сърце. Бог ще ти открие правия път. Добре, чети тимотеи 3 глава на библята и ще получиш отговор. Пак ще си пишем, като видя отговора, ти когато го четеш и се молиш. Успех, мила.


0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: