Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише

Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише

Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише
Здравейте, след дълго колебание и аз реших да споделя своята история Аз съм на 21 години и съм от малък град. Преди няколко месеца се запознах с едно момче с което започнахме да се виждаме от време на време. Не бих го нарекла плейбой, но в него има нещо, което ме побърква.

В началото когато започна всичко му отказвах секс и не защото ми е липсвало желание, а защото имам достойнство и мисля, че всяка уважаваща себе си жена трябва да се държи на положение. Бяхме се разбрали, че всеки един от нас е свободен да излиза с когото си поиска и да прави каквото си поиска, но при него долавях недоволство и раздразнение, когато около мен има момчета.

Но няма как работата ми е такава, че срещам много хора, работя в едно магазинче. Никога не сме се крили от никой, всички знаеха за нашите отношения, но не е нормална връзка, а неангажираща. Той искаше още първия път да правим секс, но му отказах и не защото ми е липсвало желание, а защото смятам, че всяка себеуважаваща жена би направила така.

Помислих, че повече няма да се видим, но след 2 дни пак бяхме заедно и така до 5-та среща на която вече не устоях. Това е момчето което ме е карало да треперя дори само при допирът му, секса с него е невероятен, начинът му на докосване. . . не се бях чувствала по този начин. . .

Пишехме си чувахме се, но рядко, докато в един момент спря да пише, а всичко беше нормално. Измъчваме факта, че не знам причината за това негово поведение, защо всичко се промени така?

Усещах ревност много пъти знаеше всяка една моя стъпка, а сега. . . мълчание. Моля ви, кажете ми на какво може да се дължи тази промяна и по скоро май ми трябва съвет от мъжете
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (75)

Изпрати
Стефинка
Стефинка
04.10.2013 14:26
Ако съм напълно сигурна в нещо то е че не е женен. Защото ако беше така нямаше да се захвана с него. Никога не съм си позволявала нещо подобно от сорта на връзка с женен мъж та дори и само флирт.
1
0
някой си
някой си
04.10.2013 13:04
прав е пича който казва че човека е женен . просто когато е можел е намирал време да се позабавлява .от това няма да стане сериозна връзка .
0
0
Вивиан
Вивиан
04.10.2013 12:51
Направи точно както са ти споменали, направи се на безразлична или просто приятелски настроена към него. Не разпитвай за него, дръж се все едно ти е минало, дори това да не е така. И ще разбереш дали иска да е с теб или не. Доколкото разбрах в последствие нещата за теб не са останали като "неангажираща връзка". Ако той иска да е с теб, ще го направи. Ако не иска, няма. Но ти трябва да продължиш живота си, без тези постоянни мисли за него. Довери се на съдбата просто. Каквото и да стане, ти трябва да си подготвена. Ако иска да е с теб и ти искаш, ще сте заедно. Ако той не иска, трябва да продължиш - това е.
0
0
левски
левски
04.10.2013 11:39
Бил е женен.Скоро пак ще те потърси
0
0
ин
ин
25.09.2013 09:29
приятеля вече е получил каквото е искал...нормално е да не те търси повече
0
0
vilsan
vilsan
21.09.2013 23:44
Има и такива моменти ,те просто са неизбежни колкото и да не ги искаш.
0
0
Селена
Селена
21.09.2013 00:19
Не ангажираща връзка - това е !
Без уговорки и обещания !
Ако , наистина искаш такава връзка не се коси ! Махни с ръка и забрави !
0
0
Стефани
Стефани
14.09.2013 15:34
хаха този не е Евгени, но явно имат нещо общо въпросните господа.
0
0
Слънчеви лъчи
Хахахах
Катерина и ти ли с Евгени...
0
0
Слънчеви лъчи
И на мен ми се случи, но отворих фейсбука му и видях причината :)
Мъже има много, не се коси заради един :)
0
0

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 12
55
44
32
21
10
Дай твоята оценка: