Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Как да спра неговите съмнения

Как да спра неговите съмнения

Как да спра неговите съмнения
Здравейте. На 22 години съм и от 5 месеца имам сериозна връзка с момче на 25 години. Първите три месеца нещата вървяха безоблачно, не сме имали никакви проблеми в отношенията.

Напоследък обаче, него го гризат някакви съмнение. Все ме обвинява, че си пиша в чата с някой, проверява ми непрекъснато контактите. А аз наистина не го лъжа. Обичам го и за това съм с него. Казвам му го непрекъснато, но това не помага.

Как да го убедя, че не е прав ? Или започва да изпитва голяма ревност. Това помрачава отношенията ни.Все ме обвинява, че очите ми шарели. Аз нищо лошо не правя. Просто когато сме в компания се забавлявам. Дали той не иска да седя като икона, без да участвам в разговорите.

На душата ми е спокойно защото знам, че не го мамя. Но ми тежи това негово отношение и вечните му подозрения. Може дори да прекъсна връзката, ако нещата продължават все така. Някой имал ли е подобна ситуация ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
капризна
капризна
19.09.2013 20:48
имам същият проблем в момента и аз сам на 22 години приятелят ми е на 28 и имаме сериозна връзка от 4 месеца беше ми омръзнало от обвинения и нападки по мой адрес затова аз процедирах така започнах да му давам повод да се съмнява казах си щом ще е гарга нека да е рошава не ме разбирай погрешно обичам си го много не съм му изневерила просто искаше ми се да видя докъде може да стигне с тази негова ревност пък и разбрах доколко държи на мен казах му че всеки път който ме обвини че "очите ми шарят" или поглеждам към някого ще го направя наистина та да не ме обвинява напразно това щеше или да убие връзката ни или да я съживи и знаеш ли взе че проработи той просто се остави по течението ако искаш пробвай така при мен се получи но за теб незнам успех ще стискам палци
0
0
Нинчето
Нинчето
23.12.2010 21:35
Бягай. От 2 години съм така, постоянно съмнения, проверки. Моят приятел се казва Борис. Началото беше страхотно, но после като го обикнах. Нямам думи. Той ми изневерява, а се съмнява в мен и да беше само това. Как да го остава не знам, бягай казвам ти. Сега нямам сили да го напусна защото все пак съм на 17, а не излизам от нас и на кафе не ходя. Всеки ден давам отчет, проверява ме постоянно и един ден от яд кръшнах и му казах, че така съмненията му станаха верни. И стана още по - зле. Вече няма само караници, а и побоища. Ве пак съм на 17, а ме е страх да го оставя, честно. Остави го преди да е станало по-зле.
0
0
Една
Една
22.12.2010 16:46
Момиче, бягай докато е време. Това почти няма да се промени. Просто той е такъв тип. Никога на спират да подозират, дори да няма нищо. И да, провери дали той е чист, тоест дали той не шава.
0
0
сусамка
сусамка
18.12.2010 20:14
Ако наистина не си му давала поводи се замисли, дали той ти е изцяло верен, защото обикновено подозират в изневяра тези, които не са верни. Но това не значи на 100 процента, че той е такъв.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: