Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише

Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише

Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише
Здравейте, след дълго колебание и аз реших да споделя своята история Аз съм на 21 години и съм от малък град. Преди няколко месеца се запознах с едно момче с което започнахме да се виждаме от време на време. Не бих го нарекла плейбой, но в него има нещо, което ме побърква.

В началото когато започна всичко му отказвах секс и не защото ми е липсвало желание, а защото имам достойнство и мисля, че всяка уважаваща себе си жена трябва да се държи на положение. Бяхме се разбрали, че всеки един от нас е свободен да излиза с когото си поиска и да прави каквото си поиска, но при него долавях недоволство и раздразнение, когато около мен има момчета.

Но няма как работата ми е такава, че срещам много хора, работя в едно магазинче. Никога не сме се крили от никой, всички знаеха за нашите отношения, но не е нормална връзка, а неангажираща. Той искаше още първия път да правим секс, но му отказах и не защото ми е липсвало желание, а защото смятам, че всяка себеуважаваща жена би направила така.

Помислих, че повече няма да се видим, но след 2 дни пак бяхме заедно и така до 5-та среща на която вече не устоях. Това е момчето което ме е карало да треперя дори само при допирът му, секса с него е невероятен, начинът му на докосване. . . не се бях чувствала по този начин. . .

Пишехме си чувахме се, но рядко, докато в един момент спря да пише, а всичко беше нормално. Измъчваме факта, че не знам причината за това негово поведение, защо всичко се промени така?

Усещах ревност много пъти знаеше всяка една моя стъпка, а сега. . . мълчание. Моля ви, кажете ми на какво може да се дължи тази промяна и по скоро май ми трябва съвет от мъжете
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (75)

Изпрати
.
.
04.09.2013 22:51
Има си друга повярвай ми и аз минах през това дори все още минавам.
0
0
стефинка
стефинка
04.09.2013 15:23
Съгласих на тези отношения с ясното съзнание, че всичко е до време. Дойде обаче момент в който ние си говорехме като приятели споделяхме си проблемите, карахме се, след това ме гушкаше и всичко беше ОК разбрах, че няма да ми е лесно да се откажа от този човек.
0
0
без име
без име
04.09.2013 14:44
"Усещах ревност много пъти знаеше всяка една моя стъпка, а сега. . . мълчание."

А ти какво очакваше? Било ти е очевидно че го боли и вероятно не е намерил начин да промени това, след като сте се разбрали връзката ви да е отворена. Според мен затова се е отдръпнал и аз бих го направил ако има болка в една неангажираща връзка. Потърси го вижте се поговорете или си пишете, повечето хора по лесно споделят и говорят посредством интернет. И тогава реши, какво искаш да правиш/правите.
0
0
Стефинка
Стефинка
04.09.2013 14:08
Аз знам, че не мога да очаквам нищо повече, но това момче ме побърква. Може да ме разбере само човек който е изпитал същото :)
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
04.09.2013 09:42
И за какво ти е този? Какво може да ти даде, освен секса, разбира се?
0
0

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 12
55
44
32
21
10
Дай твоята оценка: