Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише

Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише

Прекарахме страхотно и в един момент той спря да пише
Здравейте, след дълго колебание и аз реших да споделя своята история Аз съм на 21 години и съм от малък град. Преди няколко месеца се запознах с едно момче с което започнахме да се виждаме от време на време. Не бих го нарекла плейбой, но в него има нещо, което ме побърква.

В началото когато започна всичко му отказвах секс и не защото ми е липсвало желание, а защото имам достойнство и мисля, че всяка уважаваща себе си жена трябва да се държи на положение. Бяхме се разбрали, че всеки един от нас е свободен да излиза с когото си поиска и да прави каквото си поиска, но при него долавях недоволство и раздразнение, когато около мен има момчета.

Но няма как работата ми е такава, че срещам много хора, работя в едно магазинче. Никога не сме се крили от никой, всички знаеха за нашите отношения, но не е нормална връзка, а неангажираща. Той искаше още първия път да правим секс, но му отказах и не защото ми е липсвало желание, а защото смятам, че всяка себеуважаваща жена би направила така.

Помислих, че повече няма да се видим, но след 2 дни пак бяхме заедно и така до 5-та среща на която вече не устоях. Това е момчето което ме е карало да треперя дори само при допирът му, секса с него е невероятен, начинът му на докосване. . . не се бях чувствала по този начин. . .

Пишехме си чувахме се, но рядко, докато в един момент спря да пише, а всичко беше нормално. Измъчваме факта, че не знам причината за това негово поведение, защо всичко се промени така?

Усещах ревност много пъти знаеше всяка една моя стъпка, а сега. . . мълчание. Моля ви, кажете ми на какво може да се дължи тази промяна и по скоро май ми трябва съвет от мъжете
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (75)

Изпрати
фифи
фифи
07.05.2015 23:36
Защото е идиот
1
0
БК201
БК201
20.01.2015 23:08
Разбрал е,че се е справил лесно с теб и е продължил нататък,няма нужда да скърбиш по него,но следващия път поне си задай въпроса,дали този човек,с който си ще те направи щастлива!!!
2
2
ДАНИ
ДАНИ
05.11.2014 19:38
Малко момиченце! Усъвършенствай ебането.Всяка една която се ебе по-хубаво от теб ще бъде предпочетена.Еби я тази путка ,но мисли с главата си.В този свят обхванат от педерастия е проблем накой даже да те изчука. Затова искат ли ти путка ....давай.
1
13
ктб
ктб
15.05.2014 00:07
Така, както казваш, този е искал секс още от самото начало и като си го е получил най- вероятно си спряла да го интерсуваш. Мога да ти кажа, че момче, което от първата среща ти иска секс, значи че не те уважава най-малкото, камо ли да те обича. Просто се е възползвал от теб, усещайки слабостта ти и това, че го харесваш. Но и теб те разбирам от друга страна. Харесвал ти е и ти си го искала. Но след това идва мъката като един от двамата си бие шута (в случая той) и другият ( в случаят ти) остава да духа супата. Съветът ми е хич да не ти пука и да си гледаш живота напред. На този му кажи, че е негодник и да си ебава майката.
17
0
С
С
06.05.2014 10:43
Всичи мъже са така...или поне повечето в БГ правят струват, омайват с чара си, а след като си направят кефа се покриват...и като пак му се до такова ще те омайва отново..колко ми е познато
заеби го
5
2
Стефани
Стефани
13.05.2014 19:28
Това и направих, когато помислих прецених, че заслужавам нещо по-добро :)
6
2
Недялко
Недялко
06.04.2014 02:39
стефинке, това е в природата както на мъжете, така и на жените, просто човека си е направил кефа един два пъте и до там, а това че си чуствала че бил не спокоен при компанията ти сред дуги мъже е била,поради факта че не си приспала още с него, и след като си го напраивала всичко сякаш се е променило...,все пак е била не ангажираща връзка, но след като си преспала с него и ако си изпитала нещо силно от въпросната "гореща" нощт, просто момчето ти е показало че:"ръгай чушката в боба и бегай", е абсолютно вярна...
1
0
Стефани
Стефани
05.03.2014 15:53
Аз го потърсих, но нямаше значение. Както и да е аз приключих вече, този човек вече не е част от живота ми. Да имах хубави моменти с него, но няма да му се моля.
8
1
случаен
случаен
05.03.2014 02:17
Казваш, че е престанал да те търси, а хрумвало ли ти е, че може би чака ти да го потърсиш?
1
3
Христо
Христо
15.02.2014 11:13
Връзката ви е тръгнала на погрешен крак. Защо не му се обадиш и да си изясните отноше нията си?!
1
1
Стефани
Стефани
15.02.2014 18:12
В момента той е с друга, а аз намерих друг човек, човек който не иска просто секс. Той е едно прекрасно момче, което определено си заслужава повече. Той в момента се е отдръпнал от всички, настоящата му не му дава дори с приятелите му да се вижда. Това не е никакъв мъж щом загърбва приятелите си от детинство, щом тотално изолира всички и още повече щом позволява една 16 годишна да го командва. Аз с този човек вече нямам какво да си кажа. :)
6
1
Стефани
Стефани
03.02.2014 07:44
Ако е страх точно той ще му изиграе лоша шега, а и да ме потърси аз вече не бих го допуснала до себе си. На мен ми трябва човек с характер трябва ми мъж който не се страхува от чувствата си и не се опитва да избяга от тях.
7
0

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 12
55
44
32
21
10
Дай твоята оценка: