Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Не мога да определя сексуалността си!

Не мога да определя сексуалността си!

Не мога да определя сексуалността си!
Здравейте! Аз съм В. и съм на 17 години. Има нещо, което ме притеснява. Аз не мога да определя сексуалността си. Знам че със сигурност не съм хетеро, но се чудя дали съм би или лес.
Това е нещо, за което мисля доста често. Харесва ми да съм и с мъже, и с жени. Преди малко повече от месец се за познах с настоящата ми приятелка, която е лесбийка. Говорила съм и с нея по тази тема, тя казва че не съм би, защото жените които са такива не поддържат връзка с жена.

Проблема е, че аз физически се привличам и от мъже. Когато вървя по улицата не заглеждам жените, а мъжете. Но във фантазиите ми не присъстват мъже. Когато гледам по*но, никога не се впечатлявам от нормалното М и Ж, а от отношения Ж и Ж. Когато бях малка си спомням, че винаги съм проявявала интерес към това какво имат другите момичета в гащите, а не момчетата. Но ако съм лесбийка, не мога да обясня интереса си към сеkса с мъже, но пък връзка с мъж не мога да си представя да имам.

Искам да поясня, че съм имала връзка с мъж преди, както и сексуални контакти, както с мъже така и с жени. Чудя се дали просто не съм изпитала извращение към мъжете, защото повечето са ме използвали само за секса.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Fuck life
Fuck life
25.03.2015 11:01
Значи не си само ти тъка и аз като гледам порно не ме впечатлява секса с мъж и жена по ми харесва жена с жена :)) това не значи, че си бисексуална не знам дали всеки е тъка но поне аз да, не ме привличат жени привличат ме мъже. А и да си бисексуална какво толкова нищо лошо няма в това!!
0
0
penka
penka
04.02.2015 21:14
Бъди с мен:) Аз съм мъж мечтаещ да съм жена:)и да бъда с жени,мен също ме отвращават мъжете,може би сме сродни души...
1
0
аааа
аааа
08.09.2014 12:33
толкова са били мъже явно тия с които си била, явно никой не ти е дал нужната тръпка и я търсиш.А пък колко момичета има наранявани и пак наранявани и си търсят пак мъжко ... знам че жените не знаят какво искат но пък чак толкова да не знаят :Д
3
1
Хм
Хм
07.09.2014 14:22
Бисексуална си, това което казва приятелката ти не е вярно. Имам познати, които го доказват.
4
0
Але
Але
07.09.2014 07:43
На 17 години вече имала сексуални връзки (множествено число) с мъже и жени, направо тръпки ме побиват и дано тия "мъже" не са били 30+. Или си почнала с разврата от 13 или за година и половина си минала половината даскало, и двата варианта ме отвръщават.

Съжалявам, знам че търсиш съвет а не упрек, но просто е грозно едно 17 годишно дете да говори така.
Порасни малко, имай сериозна моногамна нормална връзка с момче, започни да мислиш за бъдещето, за изграждане на живота си, за това какво искаш той да представлява, дали искаш да имаш семейство, дом, хубава работа някой ден или да си развратната леличка скачаща на разни девойчета.
Не го мисли още, защото не си достатъчно зряла за да взимаш сериозни решения за живота си.

Днешните тийнеджъри, нямате никакви задръжки, хвърляте се да опитвате от всичко независимо какво е и до какво може да доведе. Било модерно да спиш със същия пол, ами давай да опитаме.. След 10 години ако е модерно да спиш с животни сигурно и това ще направите. Колкото и да те привличат момичетата на 17 едва ли знаеш каква си, а и повярвай ми в чужбина го правят заради модата и това да бъдат забелязани.

Как може да сравниш близането на котенца и използването на бог знае какви зарзавати с истинското интимно чувство да си с момче с което имате дълбоки взаимни чувства.

Съвета ми е не се пускай на първия срещнат мухльо, който търси секс, изчакай, влюби се, имай хубава сериозна връзка, правете любов и тогава ще осъзнаеш, че не си никаква лесбийка а просто е трябвало да изчакаш специалния човек.
9
1

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: