Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Целувки, прегръдки, а след това все едно не съществувам

Целувки, прегръдки, а след това все едно не съществувам

Целувки, прегръдки, а след това все едно не съществувам
Преди 9 месеца на рожден ден на мой приятел се запознах с момче, 7 години по-голямо от мен. Вечерта, когато си тръгвах въпросното момче ми предложи да ме закара и аз се съгласих.

Той обаче отби и не тръгна по пътя за вкъщи, а спря на някаква тиха уличка. Започна да ме прегръща целувахме се поиска ми номера, дадох му го и се разбрахме сутринта аз да му звънна.

Закара ме до вкъщи и си замина. На сутринта, като му звъннах се държеше сякаш нищо не е било и каза, че после щял да ми звънне, но така и не го направи. След това пак му бях звъняла и пак същото.

След време беше питал моя приятелка дали знае къде съм и толкова. След всичко, когато се видим /което става често, защото братовчедка му ми e най-добра приятелка той/ се държи с мен като с непозната, а аз имам чувството, че съм влюбена в него. . Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
цветелина илиева
цветелина илиева
11.09.2013 10:43
съгласна съм.намери си друг
0
0
Маги
Маги
11.09.2013 09:55
Как така може да си влюбена? От една целувка?? Стегни се, момиче и гледай напред . Като се прави, че не те познава... прави се и ти. Не му показвай, че след една вечер с целувки ти вече си яко хлътнала. Той е мъж, ако е заинтересуван поне малко ще те потърси, но ако постоянно му звъниш и той продължава със същото си държание - няма шанс, ще види, че си вързала вече. Успех и дано се получат нещата, но дръж ниво.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: