Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Тя ме следи,това е ужасно

Тя ме следи,това е ужасно

Тя ме следи,това е ужасно
Здравейте. Омъжена съм от 15 години. Винаги съм имала добри отношения с родителите на съпруга ми и с всички негови роднини.Между нас е имало взаимно уважение.

Но какво се случва през последната година, след като съпругът ми замина да работи в Испания. От страна на свекърва ми започна едно безкрайно дебнене. Въпреки, че живеем отделно тя почти всеки ден пристига да ме контролира.

Дори с детето на сладкарница да сме отишли, тя започва да го разпитва и се съмнява във всичко. Не съм и дала повод да има някакви подозрения. А не възнамерявам да изневерявам на съпруга си, та аз го обичам и уважавам и той мене.

Просто ме дразни поведението на майка му най-вече. Тактично и намекнах, че не са ми приятни тези ежедневни посещения, но нямаше резултат. Какво да направя, не знам. Как да върна спокойствието в дома си ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Hammerdin
Hammerdin
21.09.2013 19:53
Затвория в мазата ^_^
1
0
Съни
Съни
29.08.2013 16:53
Обърни палачинката. Почни ти да я следиш, да не би, примерно, да разпродава семейните ценности, без знанието на сина си.
1
0
Вики
Вики
08.04.2011 18:24
Най-добре вървете при съпруга си с детето и така вече няма да имате поне този проблем.
0
0
sunshine
sunshine
06.04.2011 16:50
Ситуацията е неудобна, но очаквана. От една страна явно нея я е страх от това да не тръгнеш както ти самата казваш по мъже, а от друга ти не даваш поводи за притеснение.
Според мен жената си е втълпила тезата, че жената често иска нежност и любов от мъжа до себе си, но в случая твоя съпруг е далеч и за това си е наумила това.
Съветът ми е да се въоръжиш с търпение и сили, и да й докажеш, че си искренна, достойна и добра снаха. Например започни да я каниш на срещи, на разходки , на гости. Купи й, ако искаш малко подаръче, сготви й нещо и така нататък. Знам, че ще ти трябва доста търпение, защото ще е трудно да я убедиш, но си помисли усилията не си ли струват ? Това е моят съвет, желая ти искренно много здраве и лесно преодоляване на този проблем между Вас.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: