Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Тук вече не се чувствам щастлива...

Тук вече не се чувствам щастлива...

Тук вече не се чувствам щастлива...
И така дойде времето и за моята история, не очаквах, че някой ден ще пиша тук, но ето че дойде и той.

Та на 20 години съм. Преди 3 години се запознах с момчето, с което съм сега и какво стана - ами от половин година сме заедно, допълвам че 4 месеца чаках да се върне от чужбина да ме вземе при него. И ето взе ме и така аз се радвах заедно сме всичко е хубаво, докато се не мина известно време и вече няма разговори, няма прекарани часове заедно, дори вече не си лягаме заедно.

Почнах да искам да си се прибера в България, при семейството, приятелите, защото тук имам само него, а той не запълва така празната дупка, даже я прави по-голяма. Никъде не излизаме нямаме приятели, аз се чувствам сама, изоставена, гадни са чувствата, които напират в мен. .

Та сега дойде и друг персонаж, появи се друго момче. . Мило, хубаво, приятно, страхотен мъж вече не е момче. 7 години е по-голям от мене в началото бяхме само приятели, после той се влюби в мен, започна да ми го показва да иска да бъде с мен, а аз колкото и да се опитвам да бъда безразлична, не мога той просто не ме оставя да бъда такава. . Страх ме е, имал е 7 годишна връзка мисли за брак, деца за всичко, за което аз още не съм готова, но. .

Какво да направя тук вече не се чувствам щастлива, умирам сама. . Да си се прибера ли в България това ли е правилното решение? !

Кой да избера. . Не искам никой да нараня, но в момента наранявам само себе си. .

Моля за съвет или просто да споделите опита си. .

Поздрави.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
Виктория @
Виктория @
29.01.2014 20:26
мен ако питаш се прибери в България това неговото не е свобода а безразличие ти си знаеш но той не те заслужава
1
0
ЕМИЛИ
ЕМИЛИ
23.01.2014 14:00
Послушай сърцето си. То никога лъже!:)
1
0
Име
Име
12.01.2014 10:30
Според мен подобре се пребери в България. Починиси малко от мъжете от чуждестраният живот. ПОМИСЛИ какво, как, и защо искаш.
1
0
perfect
perfect
09.01.2014 22:51
Здравей! Много добре те разбирам, аз съм в същото положение, но с тази разлика, че с приятеля ми сме от много дълго време заедно. Първо добре си помисли дали си сигурна в решението, което си взела. Дали после няма да съжаляваш за постъпките си. До някъде бихте посъветвала да не пропиляваш възможностите си, само и само за това, че те е вземал при себе си. Ако наистина не си щастлива с него недей да си го причиняваш. Направи така както смяташ за правилно.
2
0
Малчо
Малчо
07.01.2014 23:31
Момиче... Виж какво ще ти кажа :) Не прибързвай с решенията си! Всеки има своята гледна точка на нещата, но живота си е твой! И само ти решаваш какво ще правиш с него! Не се разделяй с момчето, каквото и да става той те обича :) Просто ти е дал свобода и не иска да те задушава а ти се чувстваш сама :) Разбирам те много добре, но опитай се да си намериш приятелки. Ако на приятеля ти не му пука за теб той не би те взел при него запомни го :) Трябва да си му благодарна та той е направил много за теб не го ли разбираш? Ами четеш разни глупости от лекомислещи хора! Ти сама трябва да взимаш решения или да разговаряте с твоя човек... Обясни на него как се чувстваш и да ти помогне за решение на проблема. Не му казвай за другото момче само ще се ядоса. Останете си с оня приятели и не го допускай до теб :) И моята история е подобна на твоята и се чувствах точно по същия начин. Започнах да харесвам свой колега... Той беше страхотен... Обичах да си говоря със него защото забравях за всичко лошо и бях винаги усмихната и до днес съм му благодарна, че го познавам. Сега сме приятели той си отиде в България а аз останах тук. Всички ми казват, че съм страхотна и ни завиждат, коментират... Но най важното е ти да си добре :) Твоя човек ако имаше друга хич нямало да те зима при него! Замисли се малко момиче!!! Та той те обича и това доказва, че е само с теб :) Е, трябва да си давате свобода от време на време :) Не може да се вкопчите един в друг и да се душите взаимно ;) нали така?
5
1
neferet7
neferet7
07.01.2014 21:29
Следвай сърцето си. Дай свобода на чувствата си и сама ще разбереш. Те никога не лъжат.
0
0
Димитър
Димитър
07.01.2014 17:43
Здравей.Бих те посъветвал да обсъдиш твоя проблем с мъжа до теб,защото вие се познавате най-добре и знаете кой какво изпитва.Понякога нещата трябва да се казват директно,защото така всеки е наясно какво мисли другия и така се избягват неприятни ситуации като твоята.А след евентуален разговор,може да се случат две неща-или мъжът до теб ще се замисли и ще промени отношението си към теб,за да те спечели отново,или нищо няма да се промени и ти ще решиш да го оставиш.Но във всяка връзка трябва нещата между партньорите да се споделят ясно и открито,за да не се получават по-сложни ситуации.Последната жена,която ти е писала е добър пример за лицемерие,защото нейният мъж едва ли знае какво мисли тя за техния семеен живот.Всъщност той със сигурност не знае,щом тя идва да пише тук инкогнито.
1
2
аноним
аноним
07.01.2014 16:43
Здравей за първи път влизам в този сайт и попадам на твоята история,малко близка до моята набързо имам ужасно скучна еднообразна връзка като твоята +бонус дете.преместих се в по- малкък град заради мъжа си. За това ти казвам от личен опит зарежи този човек с когото си в момента и си търси щастието дали там или в бг няма значение,просто живеи така както го чувстваш. Не мисли за човек до теб,защото ако то мислеше по същия начин нямаше да пишеш по форуми а щеше да си заета с това да си с лубимия човек
0
3
Димитър
Димитър
07.01.2014 17:37
Ако аз бях на мястото на момичето,не бих се влиял от съвет на жена,която пише за семейството си,че има еднообразна връзка.А и не знам как не те досрамя да казваш за детето ти,че е ''+бонус дете''.Това не е промоция в супермаркет,а детето ти!Това,че ти не си знаела какво искаш преди да се обвържеш с твоя партньор и преди да си имате дете,не означава,че мъжът до теб е виновен.Като те гледам какво и как си писала,май ти не си за него,а не че той не е за теб.Според мен момичето просто трябва да сподели този проблем с приятеля си и тогава да решат какво ще става,а не да не мисли за него,а само за себе си.То бива простащина и егоизъм,но чак пък толкова не бях виждал..
6
0
eleonora
eleonora
06.01.2014 23:45
отиди там,кудето ще си щастлива! още си много млада,като мен и мога а ти кажа,че това в момента е пропиляно време.Пък като няма той да те оцени (приятелят ти ) ето, че някой друг го прави. според мен няма защо да седишповече,щом се чувстваш един вид "излишна" в цялата ситуация...
0
0
елена
елена
06.01.2014 17:37
аз разбирам момичето в чужбина не е лесно и аз преживях подобна история .работех в лондон като чистачка.но получих страшна алергия към препаратите и праха в домовете ,дори започнах да се задошавам и ми се превърна в асма.а той едимствено го интересуваше работата и това че може да се прибереме в българия ако се разболея.парите и работата бяха по важни за него от това дали полвинката му е добре ,дали е здрава.незнам дали някоя жена ще е щаслива мъжът и да предпочита работата пред нея.сега съм в бг и ми откриха асма .парите който ги изкарах отидоха по доктори,незнам според вас мей не съм права.не съдете ,защото никой не живее да другия живота
1
0
Елена Василева
и аз имах астма, но се излекувах с помощта на хомеопатията. Пиши ми ако искаш повече подробности. Ще се радвам да помогна
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: