Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Така се чувствам след преживяното

Така се чувствам след преживяното

Така се чувствам след преживяното
Сама, отново, с болката от скорошна раздяла. Болка не за загубеното време, нито за мъжа, болка за мен самата. Надеждата, че този е различен, не е била така силна. Повярвах, защото беше изживял самия той болка. Сгреших, за кой ли път. Изживял да, но не и преживял чувствата. Дори и пред себе си той не е искрен и се залъгва.

Така и аз се залъгах. Звучи като оправдание. Сигурно и аз имам вина. Не мога да съм тя. За мен той не беше готов. Среща в неподходящо време. Опитах се да го спася от самия него, а мен от мене кой ще спаси. Кога ще спра да давам чувствата си? Не знам, едва ли ще се променя. Каквото и да имам в едно се убедих, без да съм обичана и да обичам, нищо не мога да свърша. Затварям се и дори не ми се говори с близките ми.

А съм не обичана и какво значение има дали обичам. Стоя пред екрана, знам, трябва да се заема с важните работи, но ми е тъжно и самотно. Единственото нещо, което искам е да не се събуждам утре. Студено е, но не от времето, студено е от вътре в мен. Главата вдигам, вглеждам се, опитвам се да се отърся, знам, така е редно. Уморих се.

А точно днес не е време за умора, трябва да работя здраво, да се усмихвам, да съм на линия, защото точно това се очаква от мен. Успявам да го правя, за сега, но трябва да продължа да го правя, как като съм тъжна и ми е студено, вътре в мен.

За кой ли път си казвам, живота продължава, и сама ще се справя, и нямам избор, но по дяволите не искам да съм сама. И винаги продължавам сама.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Taina
Taina
21.11.2013 16:15
а чувствали ли сте се да имате някой до себе си и да сте самотна.. неразбрана .. наранена .. и всичко това написано по горе и още толкова .. да осъзнавате че раздялата е изхода, но въпреки всичко да нямате смелост да я поискате за да е факт .. с него боли без него още повече ..
5
0
Няма значение
Няма значение
21.10.2013 22:05
Аз изпитвам същото само че съм мъж и чувствата са ми за жена. Лоша е определено самотата, но явно не ни е писано да сме с някой а да сме сами.
0
0
кас
кас
13.10.2013 23:50
Така е много са наранените души на този свят. И аз като теб нося болката на една... жена.. дори момиче я наречи. Какво ли да дадох за нея, но накрая оставам сам... май наистина е време да се научим, че и сами сме самодостатъчни.. и така.
0
0
вася
вася
13.10.2013 17:30
теб поне не те е обрал като мен три години се кълне че ме обича а един ден когато заминах за няколко дни обра апартамента и изчезна . просто вече всичко е фалш и лъжа събери душата си и продължи някак си с времето се свиква
0
0
ВВВ
ВВВ
11.10.2013 15:52
Мн.ме трогна,защото май си го написала и за мене!Само не разбрах дали си и около моята възраст-43г?
1
1
РМ
РМ
08.10.2013 20:14
Излез от клишето, че трябва да си с някой за да си щастлива. Да си сам също има преимущества. Единствената любов, която е споделена и всеотдайна е любовта към себе си. Научи се да си самодостатъчна. Все някога ще срещнеш човек, който те прави щастлива. Имай търпение и не прави компромиси със себе си. Светът е пълен с наранени и самотни души, преживели твоите терзания. Животът продължава! Успех!
5
0
Гергана
Гергана
07.10.2013 21:47
Относно МК, сарказмът ми е в повече, но може би е прав. Нямам нужда да успокоявам никой. За това и се отказах от мухльото, както той го нарича. Не за него беше писаното, а за това как аз се чувствам. МК, излез от защитата на сарказма или и ти не си го преживял? Това не пречи да ти благодаря, жестокичко е такъв шамар, но е за понасяне определено.
0
0
Буден
Буден
14.12.2013 22:43
Ти си момиче,жена или богиня.Сама избираш коя си ти."Трябва да работя здраво...." Именно, работи здраво, усмихвай се, бъди на линия, използвай женския си чар "това се очаква от мен".Точно това очаквай и ти от другите, и ако не го намираш, продължавй напред. Жената има това примуществото,че винаги може да започне разговор и мъжете ще отговорят винаги,незабавно,природата им е такава. Така, че, използвай това което имаш,но разумно и не забравяй,че мъжете също ги боли.
1
0
maq
maq
07.10.2013 20:03
а на мен ми е интересно що за мухлъо е ;МК; който на всякъде дава коментари, всезнайко по всякакви въпроси, вероятно е мъж който си няма друга работа?
0
0
MK
MK
07.10.2013 18:46
Харесай си друг хубавичък мухльо, когото да успокояваш. Виж какво ще стане.
0
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: