Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Толкова ли е трудно да се влюбя

Толкова ли е трудно да се влюбя

Толкова ли е трудно да се влюбя
Здравейте! Само на 23 години съм и имам чувство, че спрях да се влюбвам. Имала съм сериозни връзки още от 14 годишна възраст. Имах 4 годишна връзка, след това 3 месечна, след това година и половина. И във всички тези момчета съм била влюбена или така да се каже силно привързана поне в началото.

След малка почивка от сериозни връзки и срещи с различни момчета в момента съм с едно момче от почти половин година. Той надминава всичките ми приятели до тук. Страхотен е във всяко едно отношение, но не мога да се влюбя лудо в него. Имам чувство, че след толкова връзки вече съм изтръпнала и нямам интерес или той не може да го привлече. Той е толкова добър и се отнася страхотно с мен, има сериозни намерения и ме запозна със семейството си, а аз от своя страна го приемам като човек много ме цени. Не искам да го предавам. . . просто искам да отговарям на неговите чувства. . но ми е толкова трудно. . .

Понякога се чудя дали проблема е в мен или просто той не е човека за мен? !

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Teodor
Teodor
24.04.2014 04:34
Проблема е в теб.
0
0
Ушмивка
Ушмивка
05.03.2014 17:16
Задължително ли е да се влюбиш лудо?! Аз обичах само един единствен път лудо и сгреших. Сега не мисля, че обичам лудо, напротив. Дори гледам с леко безразличие в сегашната си връзка, но не мога да не призная, че се чувствам страхотно с този човек. Просто не си си отворила сърцето за сегашният. Това е. Мисля, че с времето ще става по-силно. Има една приказка "Истинската любов пламва бавно и тлее дълго, а временната - лудо и гасне бързо".
2
0
Митака
Митака
05.03.2014 16:06
Не си изтръпнала , сменил ти е е вкуса и си пораснала , няма да се влюбваш толкова лесно като на 15 във всеки втори ,просто така става което не е зле ,хубавото е че уважаваш човека до теб и го цениш , а така или иначе любовта някой ден изчезва и ако няма елементарно уважение и подкрепа , да си сигурен в човека до теб че няма да те изостави и колкото и да сте се скарали ще ти сготви(примерно),а не като 5 годишен да тръшне вратата и да ти тели 1 , тогава смисъл няма. Може да го заобичаш с времето , но няма да го обичаш като 15 годишна ученичка :)
1
2
Krasen Kostadinov
Krasen Kostadinov
05.03.2014 10:41
Понятия много и сериозни връзки не съществува за мен,сериозна връзка е когато продължи повече от 3 години и през това време не угасва любовта ти към този човек,сериозна връзка от 3 месеца няма,според мен ти търсиш лесните връзки,не знам секса ли ти е приоритет,съветвам те да разбереш,защото предвиждам,че нищо друго няма да свършиш освен да нараниш човека.Такива като теб с лопата да ги ринеш тия дни....нищо лично,явно си си обща по природа.
0
2
Maria
Maria
04.03.2014 14:23
Мисля , че да се влюбиш за 3 месеца е невъзможно... Всеки човек е един свят, ако един те е накрал да хлътнеш за месец,друг може да го направи за 3 месеца...Не искай да си лудо влюбена за половин година... Просто си била влюбчива преди,и сега може би имаш нужда от време за да почувстваш нещо.. Не мисли за бившите, а гледай ти да си добре сега, с сегашния ти партниор , и всичко с времето ще дойде
3
0
Вяра
Вяра
04.03.2014 13:53
Здравей!
Твоята история доста прилича на моята история досега, затова реших да пиша. Надявам се да помогна.
Не споменаваш за разочарованията си в любовта. Ако си ги имала, а мисля, че всеки ги има, може и да те е страх от това, което ти се предлага в момента, от перфектното.
Навярно мислиш непрекъснато върху проблема, за който сподели. Спри да го правиш. Опитвай се максимално да се наслаждаваш на прекрасните мигове с приятеля си. В момента, когато започнеш да се наслаждаваш и не мислиш дали го обичаш, или не, дали изпитваш същото, или не и т.н тогава ще усетиш любовта.
Успехи и усмивки! :)
2
0
Пената
Пената
04.03.2014 20:52
Ало! Да... В Мировяне, да...

Така... Кой бях аз? Ааа, да! Аз съм ааа... аз съм един Димитър Пенев. Титуляр стратег на 20-ти век и искам да разкажа за моите разочарования във ааа... в любовта.

Любови много съм имал аз още в Мировяне, в юношеската... юношеските възрасти. В началото бЕха онея двете, после се появи и третата. БЕх младо футболистче... свирих на окардеон. Омайвах ги така аз жените, но и с ясната си мисъл. Тая третата имаше добри балкони, но взе, че си падна по Жоро Вратарчето и си казах: Пена, работата е ясна - тая е сигурна - отпада.

После срещнАх една мома - на Барбуков майка му. Тактиката стана ясна - тука трябва да се спрем.
1
0
деси
деси
03.03.2014 20:24
Скъпа повярвай ми ,това което пишеш ш дар божи.Аз се влюбвам и ква полза,влюбената жена е глупава.
4
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: