Господин Блян

Господин Блян
Нямах сериозна връзка и не исках да имам. Но се появи един мъж. . . ах този мъж! ! ! Блян за всяка жена, красив, умен, грижовен, романтик. . . като от филмите! Не му обръщах внимание, но и той към мен не проявяваше интерес видимо. Но един ден реши да се пробва (по негови думи) да ме покани на вечеря.

Останах малко изумена, но приех. Исках нещо ново. В уговорената вечер дойде, взе ме и отидохме в лъскав ресторант. Беше ми скучно, докато пътувахме на там и се чудех какво точно правя и защо? ! Къде отивам с този мъж ние сме толкова различни! Пристигнахме. Реших че ще е най добре да пийна малко за да се отпусна. Поръчахме вино и от чаша на чаша влезнахме в интересни разговори от тема на тема не млъквахме!

Бяхме като стари приятели, които не се бяха виждали с години и сега си споделят важните неща които са им се случили! Подпийнах си няма да си кривя душата-беше ми толкова добре наистина се отпуснах! Но заведението в което бяхме вече затваряше, трябваше да тръгваме за съжаление. Излезнахме от вън и с той ме попита дали имам време или искам вече да се прибирам, естествено че не исках да се прибирам!

Беше около 2 часа посред нощ, зимна вечер, а ние се разхождахме из нощна София и продължавахме да говориме, да се смееме и да не обръщаме внимание на часовника. Той ме покани да отидеме в тях, без колебание приех! Пристигнахме, а той беше нагласил масата с чаши за вино, свещи. Честно казано останах изумена, за първи път мъж правеше това за мен, почувствах се специална!

Продължихме разговорите до ранна сутрин и решихме че е време за сън. Без никакви намеци за секс този прекрасен мъж легна до мен и с пръст не ме е докоснал, а съм сигурна че си е личало, че съм подпийнала. Сутринта ми беше направил кафе и закуска. . за жалост трябваше да ходя на работа, но се уговорихме вечрта да се видиме отново.

От следващата вечер започна нашата връзка, която трябваше да е тайна. А беше толкова перфектна връзка. За 10-те месеца в които бяхме заедно не сме се скарали нито веднъж, даже не сме спорили, говорехме и се смеехме. . . и двамата обаче знаехме, че това няма да е вечно и точно за това се наслаждавахме на всеки откраднат миг.

Винаги ще помня този мъж и винаги, когато се сещам за него ще се усмихвам и винаги ще завиждам на жените, които са с него защото знам, че той е накарал всяка една жена която е била с него да се чувства единствена, специална и неповторима

Коментари (4)

Изпрати
Reni
Reni
05.10.2013 20:49
Красива история. Всяка жена мечтае за красивия принц. Жалко наистина, че не сте заедно.
1
0
Pixie
Pixie
14.09.2013 22:41
Много красива история, но защо не сте заедно?
0
0
Nadejda
Nadejda
14.09.2013 12:52
Защо е трябва да е тайна връзката?Нали сте щастливи двамата?
1
0
СПП
СПП
31.05.2014 18:49
Сигурно е имало и трети човек....
За мен няма нищо красиво. Красиво щеше да бъде ако беше истинска любов, а не театър с осъзнат край......
0
0
семейна
семейна
13.09.2013 23:31
Не разбрах... защо сте се разделили? Защото не искате да имате сериозна връзка?
0
0

Рейтинг

5
Общо 4 гласували
5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: