ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»50-годишен ме преследва

50-годишен ме преследва

50-годишен ме преследва
Здравейте, пак съм аз . . искам да споделя с вас нещо което немога да споделя с родителите си, моля ви дайте и някакъв съвет.

Има един мъж, беше клиент в кафето в което работех, но аз се махнах оттам. Той отнякаде е намерил номера ми и ми звъни всеки ден и иска да се видим, прави ми разни намеци за секс и т. н.

Моля ви кажете ми какво да направя, той е на 50 години аз сам на 18 . . Ще чакам съвети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (28)

Изпрати
Катя
Катя
23.09.2013 22:01
нещо не ми се вижда това да е реално
1
2
Irena Vakilova
Irena Vakilova
23.09.2013 20:34
Просто не му отговаряй, някак си предполагам, че си досега си. Ще се откаже.

П.П. Ако си на 18год. и все още пишеш СЪМ като САМ, моля те, недей повече.
1
0
на 55
на 55
20.09.2013 14:31
какъв СЪВЕТ .... да не искаш да си с БАЩА СИ ( да не казвам с дядо си )?????????????
1
1
петя
петя
19.09.2013 11:31
Веднага им кажи, на родителите ти, или направо в полицията. Това св нарича столкинг и за него се лежи в затвора. Понякога се стига до физическо насилие и убийство, ако не се вземат мерки!
0
0
Мъж съм
Мъж съм
19.09.2013 08:45
Познатата сценка... Първо - защо му вдигаш ? Второ - като му вдигнеш, защо не го наругаеш ? Трето - защо не го заплашиш ти ? Бил на 50 години.. Ами супер ! Значи би го било страх от по-младите ! Кажи му, че приятеля ти не ти дава. Примерно. И само не се поддавай на заплахи ти ! Човек на тази възраст му сече пипито. Може да изценира, че познава баща ти примерно. Не се връзвай на провокации. И отново.. Защо му вдигаш ?
0
0
Александър
Александър
19.09.2013 05:43
В никакъв случай , не му казвай: Ти си грозен дъртак, и никога няма да те огрее и никога няма да си легна с теб !Защото ,ще го озлобиш и напук на думите които си му казала ,ще те изнасили не дай се боже!
По-добре му обясни деликатно ,че си имаш приятел ,че възрастовата ви разлика е голяма , че още си малка за секс авантюри и т.н. Другият ми съвет е ,да се обърнеш към родителите ти ! Това е най-доброто решение , те ще ти помогнат със сигурност ,вярно може би ,ще ти забранят доста неща от страх като дискотеки,барове, и т.н :)
Успех момиче и се пази !!! :)
1
0
Desislava
Desislava
19.09.2013 01:22
И на мен ми се е случвало да ми се яви някой такъв натегач, докато съм работила като сервитьорка. Съветът ми е да кажеш на баща си за този, евентуално той да му се обади и да му свие малко перките. А ти го блокирай от телефона си, за да не може да ти звъни. И недей да вдигаш на непознати номера, ако евентуално се опита да ти звъни от другаде. Наистина не разбирам, защо ти е толкова трудно да се справиш с това, начини има колкото искаш... Но ако искаш нещо с него и чакаш нашето одобрение, вече не мога да ти помогна. Това решение си е твое.
2
0
Янков
Янков
19.09.2013 01:00
Малката, извинявам се за обръщението, но не мисля, че това е някакъв ПРОБЛЕМ! :)
Според мен, дори, това е комично!
Значи:
1. Ти бачкаш в някакво, (някакъв), кафене,бар,ресторант,...без значение! Появява се някакъв тип, харесал те ,и ...т.н. ..Ок!!!
Веднага задавам въпрос:
- Ако е МЪЖ, защо просто не се запознае с теб (както му е реда) :) ..,ами ИЗДИРВА телефонният ти номер?
Човек на тази възраст,не прави подобни неща.. :) ..,не е престарял завалията,ама и на годините не би му отивало..,освен, ако не е пълен задръстеняк, или темата , която е открита в нета, просто е менте, което не би ме учудило....как да е...
Варианти мнооогооо, как да постъпиш.... :)
1 ви. Опознаваш го и завързвате нещо романтично!
2 ри. Не го опознаваш :) ..и някой добър твой приятел му троши костите в някоя тъмна уличка без свидетели, броейки междувременно до 203 :) (толкова са костите в организма на ХОМОСАПИЕНС)
3 ти. НЕ СИ СМЕНЯШ ТЕЛЕФОННИЯТ НОМЕР !!!
Веднъж поддадеш ли се на подобна спекулация,ще ти стане навик,а както добре е известно на по-възрастните ТУК, платиш ли веднъж,ще си плащаш ДО ЖИВОТ!!!
Никакви такива!!! Всяка жаба да си знае гьола,и най-важното, да си знае мястото в него!
Освен това, защо да не можеш да споделиш този "проблем" с родителите си?
Според мен, това е най-малкото-глупаво! Напротив, те би трябвало да са
1-то за което се сетиш, когато имаш проблем, независимо за какво става дума, защото ТЕ са ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО (ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН) , това би трябвало да означава думата СЕМЕЙСТВО !!!
4 ти. вариант - Докладване на номера от който те притесняват, към въпросния JSM оператор и съответно в МВР по место-живеене!
Накрая искам да добавя само едно последно нещо, а именно,че докато човек се държи, като жертва, винаги ще бъде ЖЕРТВА! Бягството от проблемите не ги решава! Напротив!Задълбочава ги! Или, както дядо ми още обичаше да казва"
.." Желязото се бие докато е горещо!!!"
П.С.
Тел. за спешен случай:
0886 33 77 23
1
0
vess
vess
18.09.2013 14:05
Какво значи- дайте ми съвет. Ако искаш да се ... с него -давай! Все едно аз да питам някой дали да спя с еди-кой си или не?!
Много тъп материал и пълен с грешки при това!!!!
0
0
ani
ani
18.09.2013 13:41
Е,много наивно!Какво значи звъни ми всеки ден? Ти защо вдигаш телефона? Ако ти не искаш да разговаряш с него просто му кажи, а недей да чакаш съвет от нета.И за какво ти е 50г. дъртак, ти си само на 18г. няма ли мъже колкото теб или малко по-големи? Той търси единствено секс, смятам, че ти е ясно. Ако имаш притеснения обърни се към родителите си, но ако сама искаш да си с него просто си вземи решение.
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: