Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Най-добрата ми приятелка ме предаде

Най-добрата ми приятелка ме предаде

Най-добрата ми приятелка ме предаде
Здравейте, товя е моята история за предателството и забития нож в гърба. Момиче съм на 21 години, живота никога не ме е галил и помазвал и от първия ми плач досега съм преживявала какви ли не болезнени неща но последното тотално разклати моята психика и разби представите ми за прекрасен живот и сбъдване на мечти.

Преди 7 години, когато бях на 14 се влюбих в момче с година по-малко от мен и до ден днешен съм влюбена. С това момче 4 години имахме много тежък период, никога не бяхме заедно и имахме какви ли не трудности но въпреки това колко ме е наранил и какво е сторил аз още пазя чувствата си към него и не съм спирала.

В последните месеци обаче, се случи най-неочакваното и немислимо нещо на света и именно то преобърна света ми с краката нагоре и срина тотално живота ми. Една от най-добрите ми приятелки, която е едва на 14 (той в момента е на 20) реши, че й се ходи с батковци и в момента двамата са във връзка. Разстоянието между тях е доста голямо но въпреки всичко тя не спира да му се предлага.

Говори ми за нейните си чувства към него и забравя за моите, разпитва ме за него 24/7, напук ми праща чатове с него в които казва колко е сладък и че го обича, качва сторита и го тагва, вика му бебито ми докато ми говори за него и какво ли още не, а има моменти в които го удря нагона за секс и тогава е недоволна от него. Каза ми, че щом той не иска да е с мен и не ме обича няма смисъл да го обичам аз и това буквално ме срина из основи и колкото и добър човек да съм и да нося голямо сърце сякаш леко започвам да намразвам това момиче.

Не мога да я понасям, пише ми и ми вика миличка, прави се на загрижена и твърди, че държи на мен ама аз виждам точно обратното и не мога да разбера докога трябва да търпя това. Обяснявах й колко съм наранена, мълчах дори или се зъбех на моменти или не казвах почти нищо и тя ми каза, че се държа курвенски. После ми се извини обаче всичко си е постарому и тя не се променя за нищо на света. Каза ми, че щом на мен няма да ми се получи с него поне тя имала правото да опита и в момента грее от щастие докато мен ме боли.

Наречете ме луда или че съм с грешно мислене ама къде е казано, че щом едно момиче няма да е с този дето обича трябва най-добрата й приятелка да е? Тази пред която съм си изливала очите за него, поверила съм й своите тайни, вярвала съм й, отдала съм се и съм потъпквала многократно достойнството си само и само тя и много други да са добре а са се държали с мен като с някакво нищожество. Боли ме, боли ме като гледам какво се случва и дори да ми е най-добра приятелка ще боли винаги! Защото този човек независимо от грешките му 7 години не спрях да го обичам и той през това време беше с други но точно с нея. . . не знам.

Сълзите и сега докато пиша се стичат по очите ми, сърцето ми се свива и не мога да разбера как може тя да постъпва по този начин като знае какво изпитвам аз. Че на всичко отгоре има гадже и е и с двамата. Не мога да повярвам в какво се превръщат най-добрите ни приятелки дето уж трябва да бъдат до нас в добро и зло, радост и тъга и ако боли просто да ни хванат за ръка и да ни държат силно докрай. Е, моята най-добра приятелка твърди, че ме държи за ръката силно ала в момента ме е пуснала и даже мислено сама ме е бутнала в бездната и просто гледа как падам. . .

Това е моята история, историята за едно разбито сърце от най-добра приятелка и един съвет от мен: Колкото и близки да чувствате дадени момичета се уверете, че наистина са ви близки и няма да изпаднете в моята ситуация защото повярвайте ми няма да ви е никак приятно всеки ден да слушате за любимите си от тях и да виждате скрийншоти на чатове между тях двамата пълни със сърчица и мили думи. Благодаря за вниманието! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: