Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Преследват ме страхове от бивше гадже

Преследват ме страхове от бивше гадже

Преследват ме страхове от бивше гадже
Здравейте и от мен. Имам си приятел в момента, с когото сме заедно от повече от година и чакаме дете. Обичам го много, както и той мен и сме много добре. Не съм си и помисляла за друг мъж. Сигурна съм че той е човека с който ще прекарам живота си. Идеален е.
Предишната ми връзка обаче далеч не бе така хубава. Беше направо кошмар. Може би беше така, защото бях с мъж по-голям от мен с 10 години. Лъжеше ме и дори накрая разбрах че освен мен си е имал и друга приятелка от неговия град. Много бях наранена от тази връзка, защото ме лъжеше с планове за бъдещето, а накрая реалността се оказа съвсем друга. Дори го запознах с майка ми и известно време беше при нас (тогава живеех с нея).

Сега съжалявам адски много за това че съм била с човек като него. направо ми е като травма. Никога не съм срещала човек който да лъже и използва толкова много.

А човека с който съм сега е прекрасен-живеем си заедно, спазва си обещанията, грижи се за мен, прави ми подаръци, личи си любовта и вярвам че наистина той не е такъв подъл човек, обичаме се. Обаче ме преследват страхове от тази моя предишна връзка и често се улавям че дори и сега се сещам с неприязъм и си мисля "Ами ако и той направи еди как си. . " Тези мисли наистина ме измъчват и ми пречат ужасно много, понеже бях много наранена. Може би след време ще мине, не знам. . . Не мога да се доверя напълно, като че ли, винаги че си имам едно наум, а не искам да е така.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Христиана Лозанова
Hrisi Lozanova Pavlova (taka sums e pisala na facebook)
0
0
Христиана Лозанова
mila pishi mi na facebook az izjivqvam sushtoto kato teb , imam strahove che i segashniq mi partior shte napravi tova koeto praveshe bivshiq mi ... pishi mi ako iskash ako mojem da si pomognem vzaimno
0
0
7777
7777
18.11.2015 14:06
jhg
0
0
адидаска
адидаска
26.06.2015 21:11
Когато двама души се обичат място за трети няма!Съмненията, ще те притесняват, в началото, без причина, после всичко ще утихне,пък и си споделила, с най най когото трябва - нищо не бива да те плаши, и спъва...после ще се е роди бебчето, и няма да имаш време да мислиш какво е било преди, а вече за семейството, и децата, после и работата.За общото ви бъдеще, не за това, кой какво ще каже или направи, хорските глупост и злоба, нямат граница!Един от най хубавите ти моменти предстои - ставаш родитиел, и вече няма да е същото ..С усмивка, напред и Късмет!
1
0
УшмиФка
УшмиФка
15.06.2015 10:41
При мен бе нещо подобно. Нямах никакво доверие на сегашната си половинка. Но споделих с него страховете си и поисках приятелски съвет. Той самият прие нещата и ми помогна. Разбира се, не му бе лесно, но успя да излекува болката и страховете ми. Така, че винаги можеш да споделиш с половинката си, но внимавай, да не излезне като натякване, а като твой вътрешен проблем, от който искаш да се освободиш, защото искаш да си с него. Покажи му, че осъзнаваш нещата, че всичко е наред и че реално проблема не е в него, а вътре в теб. Но не живей в страх, това може много ще ви навреди за в бъдеще.
3
2
Sonq Ivanova
Sonq Ivanova
13.06.2015 15:26
Това,че винаги имаш едно наум, трябва да е така,но не го оставяй това да е водещо и да се изпълваш със съмнения и мисли от рода на "ако и той ме излъже,ако и той направи това и онова".Отпусни се,разкарай далече тези страхове,те само те спъват.Знам една приказка,че "Човек не може да нагази два пъти в една и съща река."Не само,че реката е различна,а и вие вече не сте същите.Чрез мислите си ти привличаш това,за което мислиш в живота си.Приказката Нероден Петко,страх ни е от неща,които не знаем дали изобщо някога ще се случат.Живей за момента,това е всичко,което имаш.Вчера е минало,не можеш да го върнеш,а утре?Знаеш ли дали ще го има дори.Травмите от миналото,да всеки един ги има,а тях с времето ги изчистваш,ако си със силен характер и борбен човек.И това че един е постъпил така с теб съвсем не означава че другият ще го направи.
6
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: