Най-добрата ми приятелка ме засенчва

Най-добрата ми приятелка ме засенчва
Здравейте, приятели! Така, аз съм на 21. Да опиша първо как изглеждам. Висока съм 165. Имам кестенява коса и кафяви очи. Доста съм слаба. Нямам кой знае колко правилни черти, но мисля че съм симпатична. Нямам големи гърди. Никак даже.

Моята най-добра приятелка- Велина е също на 21, висока 1.72 има дълга черна коса, сини очи, тренира - има прекрасно тяло, признавам. И доста пищни форми. Ама пак не е нищо особено!

Работата е там, че постоянно ме засенчва. Знам, че не е виновна, но моля ви кажете какво да правя. Когато излезем някъде, обръщат внимание само на нея, гледат само нея. Харесам ли си някое момче, няма как да не ги запозная и той задължително лудва по нея!

Всеки и повтаря каква красавица е ...голяма работа като има големи цици и някакви си там устни тип "Анджелина Джоли" както казва бившия ми приятел пффф, а на мен дори и комплименти не ми правят, когато съм с нея.

Какво да правя? На профилната ми снимка сме заедно - аз в дясно тя в ляво.
[Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 24 гласували
5 13
4 3
3 4
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (39)

GrimRipper
GrimRipper
09.01.2016 18:06
Не знам каква е тази днешната омраза !!! За всякакви глупости се карате и какво ли още не !!!
Приеми факта, че си по-красива от нея и това е !!!
0
0
Анна Хедстрьом
Анна Хедстрьом
23.01.2015 16:27
С този пост си доказваш, че никаква приятелка не си...И въпреки всичко, за да започнат да ти правят комплименти, е важно сама да започнеш да се харесваш. Направи нещо в тази насока - щом за теб външния вид е всичко, купи си една карта за фитнес/плуване/танци и се погрижи за тялото си. Повярвай ми, когато сама си дадеш причини да се обичаш, и другите ще започнат да го правят. А през това време помисли с какво е заслужила приятелката ти тази твоя публична демонстрация на неприязън към хубостта ѝ, за която тя се е потрудила.
2
0
momiche
momiche
27.11.2014 20:45
не виждам от близо снимката но ти ми изглеждаш по симпатична
0
1
Maria Ivanovna
Maria Ivanovna
09.03.2014 16:35
Как въй видели как она бъйла так красивая.. Очен маленкая фотка:)
Живей живота си, не се сравнявай с другите..
0
0
Димо
Димо
28.01.2014 02:37
Аз ще ти споделя една история. Преди години се запознах с две момичета приятелки, едната с тъмна кестенява една кестенява, хубави гърди слабо тяло, втората малко по висока, пълна и също хубави гърди. Влюбих се като хлапак(та аз бях такъв) в чернокосата, дори ми нарисува една страхотна картина на една мацка гола с черна коса с хубави гърди, много хора ми казваха тя е направила автопортрет, и както бях влюбен в тази красавица аз се усетих че харесвам приятелката и, и това само за 2-3 дена. И наистина така се получи, ние бях заедно цели 7 години с "грозното пате" което се превърна в един красив лебед, но все пак аз не гледах външния вид а търсих жена която да ме разбира и да се чувствам супер с нея, а в моите очи тя остана по голямата красавица.
3
2
Рени
Рени
08.01.2014 08:40
Към Сиси: След като въпросното момиче ти е било най-добрата приятелка, защо не те е запознала още в начлото на връзката си с мъжа си (а не впоследствие да си се запознала),или просто се е страхувала от теб и какво би се случило между теб и бъдещия й мъж?
А ако нейния мъж е бил страхотен, както ти го описваш, защо тогава той не си е държал мозъка в главата, а в гащите - бил ти признал, че е влюбен в теб, а ти не си ли го провокирала за това признание?! Така че, ситуацията ти е напълно сходна с тази, на авторката на темата.
Към Елена 93- мило момиче, ти си много по-чаровна и интелигентна от твоята приятелка, която има само една кукленска красота. Ако съм мъж, за удоволстие само бих избрал нея, но да градя нещо сериозно- теб! Така, че цени себе си и разкарай от живота си твоята приятелка, която видимо се кефи на факта, че всикчи мъже отиват при нея и ти й служиш като опора, върху която тя гради повече самочувстиве, доказвайки си постоянно, че тя е по-хубавата от теб.За човешката красота факторите са комплексни- не само външни,а и вътрешни- ти ги притежаваш и двете! Цени себе си, за да те ценят и другите!Късмет!
1
0
Ния
Ния
08.01.2014 05:45
Работата не е в красотата, а в излъчването.Твърде е възможно тя да е енергиен вампир.Ти да привличаш мъжете и хубавите неща, а тя да ги консумира.Махни я от себе си и по принцип знай,че жените са лоши и пречат винаги.Те са на принципа- тя е по-грозна от мен и не може да е щастлива.Ти не си грозна, а напротив.Не се свързвай с хора, с които се чувстваш нещастна, така ще е цял живот.На твоя гръб живеят, смучат те.Първият признак е че ти се чувстваш нещастна.Това значи, че те подтиска съзнателно, като тя изпъква на всяка цена.Не ти е приятелка.В личните неща бъди сама и споделяй само с близки жени от фамилията.За да си щастлива не ти трябва приятелка.Нека тя да си ходи по нейния път, а ти по твоя.Нека тя да блести и да покорява мъжете без ти да си свидетел на това.Научи се да държиш жените на разстояние.Колкото по-малко знаят за теб, толкова по-добре.В моя личен живот всичко тръгна на добре когато махнах приятелките от себе си.Подредих си личният живот перфектно.Имам всичко и не допускам жена до себе си освен майка, дъщеря.Така е и колкото по-бързо го осъзнаеш, по-бързо ще ти кацне птичето на щастието на рамото.Не споделяй най-лични и съкровенни тайни с никой, камо ли жена.Запомни това добре.Жената да ти е на здравей и чао.
8
2