Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Мразя ги, но ги и обичам

Мразя ги, но ги и обичам

Мразя ги, но ги и обичам
Здравейте! Ще започна с това, че имам 2 за мен важни приятелки. Преди година с едната се скарахме, но се здобрихме след това, по-точно дори другата ми приятелка ни здобри. Ще ги наричам Н и К (с буквите, които започват името им). К е богаташка, с дрехи от мола, а Н е обикновено красиво момиче. И двете са много красиви, почти всички ги харесват. Аз съм леко, леко пълна, Н е 40 кг К е 45, аз съм 55, а и съм на 13, те също.

Преди К говорише за момичетата, които сега са й като сестри, излиза с тях всеки ден, а преди ние излизахме всеки ден и говорихме дори за тях, но тя се сближи с тях, това го приех, но как да приема това, че при тях дойде още едно момиче, което е с 1 година по-малка от нас. Аз не съм от тяхната групичка, но искам да съм. Показвах, че не ми е хубаво, че се сърдя и че искам да си е всичко като преди, но не се получава, а и как да се като онези само й се врът.

Тя ми каза, че съм й важна и че не иска да ме губи, но не й вярвам, дори си мисля, че им преча. Днес дори заявиха пред мен и Н, че ще си правят синьо омбре, те вече всичко правят заедно, нищо чудно да почнат и до тоалетната да ходят заедно. Плача всеки ден, плача и ходя с червени очи на училище, почнах да спортувам и да не се тъпча, може би не харесват самата мен, не искам да се променям зареди тях, правя го за себе си, правя го, защото искам!

Искам и аз да съм лицемерка, да използвам и да мачкам, искам да излагам, искам да съм слаба и красива и известна, не искам да съм богаташка, стига ми това да имам Н и К, те да ме обичат повече от всички и разбира се едно приятелче за капак. Просто нямам мечтания живот и дори се чудя дали да не се разболея от психическа болест и всеки ден да се мъча, или ще имам мечтания живот или кошмарния!

Дори вече се чудя дали ги мразя или обичам. Ако трябваше да избирам Н или К, бих избрала К, тя е важна за мен, с нея си споделям всичко, пред нея съм плакала зареди приятеля си, който вече е бивш, сега ме знаят само с това, че съм била с онзи "известния", той е красив и всички го харесват, но аз вече не. Та тя ме успокояваше, ВИНАГИ! Обичам я и не искам да я губя! Съжалявам ако има грешки, пиша от таблет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Anna Stoyanova
Anna Stoyanova
14.05.2014 18:55
Здравей,
Вие сте във възраст когато растете, променяте се, развивате различни интереси и тръгвате в различни посоки. Разбирам че средата и компанията са много важни, но аз бих те посъветвала да се фокусираш върху себе си, не върху това какво биха харесали определени две момичета в теб.
Помисли какво харесваш, хобита, спортове, музика, дрехи, книги. Изгради си си собствен стил и имай собствено мнение. Бъди добра приятелка, интересна събеседничка, предлагай да правите интересни неща и така ще привлечеш хора към себе си, които да те уважават и да те харесват. Важно е и да си независима, намери си и други приятели и хора, с които да излизаш и общуваш, хем ще научиш нови неща, хем дори и тези момичета да те пренебрегват, ти ще излизаш и ще се забавляваш, а няма да стоиш и да плачеш вкъщи.
Всички обичат добрите, забавни, приятни, интересни, силни и независими хора. Такива хора привличат останалите като магнит. Вместо да мислиш как да кръжиш в орбитата на други момичета, помисли как да развиеш себе си и да намериш хора, които да те уважават и да ти бъдат истински приятели.
Успех!
1
0
Ивана
Ивана
14.05.2014 16:34
Здравей. Отговори ми на няколко въпроса. Сигурна ли си, че не искаш да си с К заради парите й? Защо не искаш толкова много да си с Н ? Тази новата групичка на К и те ли са богаташчета ? Защо не се сближиш толкова с Н ? Това с К мисля ,че няма да продължи още дълго, може би ще им омръзне. Успех и горе главата! :)
0
0
Анит0
Анит0
14.05.2014 14:15
леко да не се Здобрите пак ха ха ха вместо да гледаш кой дебел кой не седни да учиш
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: