Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Бягай от мен ...

Бягай от мен ...
Бягай от мен, видиш ли ме бягай. Способен съм, да! Способен съм да ти покажа това, което винаги си търсила. Да потъваш в мен и да се забравяш. Омагьосвам те с един поглед, с една дума, с един жест. Всяка дума е премерена и на място, нали ? Не е случайно. Не е случайно, че те усещам. Не е случайно, че ти се обаждам в момента, в който мислиш за мен.

Не е случайно, че казваме едни и същи думи едновременно или че мога да ти допълня изречнието. Преди всичко те познавам, за да знам във всеки един момент какво чувстваш, къде си, за какво мислиш дори и да си на километри от мен или съвсем близо. Ще те настигна.

Ще взема твоята същност, ще я направя по-добра, ще я използвам, ще ти покажа красивата страна, ще ти покажа неща, които си мислила, че не би направила и ще ти харесат. Ще те опозная толкова добре, че да ти покажа неща от теб, за които ти дори и не подозираш. Ще стигна до онази твоя дълбока частица, за да ти покажа на какво си способна и колко далеч можеш да стигнеш.

Бягай от мен, видиш ли ме бягай колкото ти сили държат, защото настигна ли те ще разбъркам в теб, ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: