Бягай от мен ...

Бягай от мен ...
Бягай от мен, видиш ли ме бягай. Способен съм, да! Способен съм да ти покажа това, което винаги си търсила. Да потъваш в мен и да се забравяш. Омагьосвам те с един поглед, с една дума, с един жест. Всяка дума е премерена и на място, нали ? Не е случайно. Не е случайно, че те усещам. Не е случайно, че ти се обаждам в момента, в който мислиш за мен.

Не е случайно, че казваме едни и същи думи едновременно или че мога да ти допълня изречнието. Преди всичко те познавам, за да знам във всеки един момент какво чувстваш, къде си, за какво мислиш дори и да си на километри от мен или съвсем близо. Ще те настигна.

Ще взема твоята същност, ще я направя по-добра, ще я използвам, ще ти покажа красивата страна, ще ти покажа неща, които си мислила, че не би направила и ще ти харесат. Ще те опозная толкова добре, че да ти покажа неща от теб, за които ти дори и не подозираш. Ще стигна до онази твоя дълбока частица, за да ти покажа на какво си способна и колко далеч можеш да стигнеш.

Бягай от мен, видиш ли ме бягай колкото ти сили държат, защото настигна ли те ще разбъркам в теб, ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: