Когато разбрах за нея, просто бях съкрушена

Когато разбрах за нея, просто бях съкрушена
Здравейте, ето и още една моя история. От скоро се познавам с едно момче. Колко да е скоро 2/3 месеца. Аз съм на 15, а той на 18. Видяхме се случайно в един магазин и погледите ни се засякоха. Гледахме се из щандовете намагазина и имаше от онези глупави усмивки. След което си прибрах и влязох в фейсбук.

Случайно докато си разглеждах някой профили на познати го открих. Първоначално не знаех дали е той, прегледах всички снимки и просто пратих поканата за приятелство. След около 2 дена той ми я прие. Не ми писа, нито аз на него. Но на следващия ден се престраших и му писах, че ми е направил впечатление в магазина и го попитах дали е бил той.

Той ми отговори с да и продължихме да си пишем. След 3 дена той ме покани да отидем на плаж с няколко познати и аз се съгласих. Оказа се обаче, че бяхме само той, аз и още 2 момичета. Като цяло си прекарах страхотно. Опознах го и . . . го харесах още повече. Принципно съм от хората, които оценяват малките неща и срещата ни беше съвсем случайна и ми направи огромно впечатление.

И да се върна на темата. След това той разбра, че имам чувства към него, но не отвърна на моите поне не първоначално. Почти всяка вечер ми звънеше в продължение на седмица. Първо искаше да разбере как така съм го харесала и едва ли не ми каза, че нямам право на това. Аз реших, че повече едва ли ще ми пише, но на следващата вечер ми се обади да излезем.

Казах му, че ще си помисля. . и след около 2/3 часа му писах смс, че съм съгласна. Уговорихме се и на следващия ден, точно час преди срещата той писа смс, че му е изникнало нещо спешно и няма да стане за днес и ме попита за следващия ден. Аз обаче му отговорих, че съм заета въпреки че цял ден стоях в нас.

Не исках да си мисли, че когато той каже аз ще съм насреща му. Да знае, че с мен не е толкова лесно. И след това се появиха други момичета и аз си казах, че повече няма да става нищо с него, но не можех да спра да мисля за него. Преди 2 дни на един концерт мои познати са видели една моя " приятелка " да се целува с момче страшно пияна.

Казвам " приятелка " в кавички, защото преди половин година когато аз скъсах с моя бивш приятел, вместо да се застъпи за мен като момиче с което се познаваме от 4 години, тя избра него и след седмица бяха обвързани. Това буквално ме срина със земята тогава, но не е важно вече съм много по добре.

Та да се върнем на темата. Това момче с което се е целувала тя е бил той. А с него точно преди минути си писахме и ми каза, че има едно момиче, което е по специално за него.

Първоначално, когато не знаех, че е тя го приех добре. Но когато разбрах за нея просто бях съкрушена. Не можеше отново да се случва и . . . . . . моля ви кажете ми какво да правя. Наистина не спирам да мисля за него. Как да постъпя ?

Коментари (7)

Изпрати
Кристина
Кристина
29.10.2013 19:10
Здравей, и аз съм на 15 и имах подобен проблем. :) И аз като теб бях срината и точно като теб не ядях не спях и т.н. В момента живея в Германия и имам страхотен приятел, който ме обича и аз го обичам. Трябва да си силна и да гледаш напред. Не прекалявай с депресията. Преживей си мъката, но не прекалено дълго. Излизай с други приятел, запознай се с нови хора (момчета). Бъди силна и НАЙ-ВЕЧЕ разкарай тая кучка (така наречената "приятелка"). Такива хора само интриги въртят и нищо хубаво не носят. Успех!
0
0
maca
maca
10.10.2013 14:31
Забрави за него,а що се отнася до приятелката ти,мисля че ти завижда,и се съревновава с теб,след като се получава така,че за втори път е с някой,с който ти си имала нещо общо.Колкото по-бързо се отървеш от нея,толкова по-добре,не са ти нужни хора които ти завиждат.Само на 15 г.си,животът е пред теб,и има още толкова хубави неща да ти се случат!
1
0
Весела
Весела
28.09.2013 23:22
Благодаря ви за съветите... но все още не мога да го забравя. Дори от скоро си пишем с тази моя " приятелка " уж се разбираме с нея сега, шегуваме се, но няма как всичко да е както преди. И когато се сетя, че той е с нея и просто нервите ми не издържат. Изпаднала съм в ужасна депресия, не ям, не спя, само плача и тренирам. Залата ми помага малко поне, но когато се прибера отново започва всичко.
0
0
buba
buba
26.09.2013 15:57
Толкова млада, мисли за себе си и бъдещето, което трябва да си изградиш.На това момче му тегли чертата, той не става, а момичето-на нея също.Истинските неща тепърва ти предстоят.
2
0
Asq
Asq
26.09.2013 12:14
Прави се, че не ти пука, дори да не е така. Престори се на най-щастливия човек на земята пред тях, дори и кръв да ти капе от сърцето. Безразличието е най-доброто наказание и по този начин показваш, че не си като тях, а си много по-добра и над тяхното ниво.
2
1
Анна
Анна
23.09.2013 22:00
Мила, ти си на 15. Тази възраст е много фатална. Аз съм на 17, но от 10 до 16 години бях влюбена в един човек ,с когото сега не си и говорим, а аз свързвах живота си с него. Не сме ходили, но той не пожела да приеме личността ми и аз бях принудена да си търся други момчета, включително и по-големи. Попадала съм на 1-2 свестни, но до там. Не се дадох (т.е с никой не се захванах сериозно, нямаше и чувства) и най-изненадващо преди година открих всичко за мен, което е било толкова близо. Просто се огледай наоколо и ще видиш, че този човек, който ще те оцени е точно там, където най-малко се надяваш. Забрави за този и се помъчи да създадеш нови приятелства :)
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
22.09.2013 16:47
Аман от подли хорица :)И какво, звънка ти, аре да се видим, после изникнало му нещо. Иди ми-дойди ми!!!
На тоя човек явно не му е свидно за теб, щом си ги разкарва мацките по плажа, по концерти.. Едва ли е сериозен тип.
Хвани си добро момче и не се занимавай с такива "псевдо-плейбойчета" ;)
2
0

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: