Не спирам да мисля за нея

Не спирам да мисля за нея
Здравейте . . Аз съм момче на 19 години и изживявам много труден етап от живота си. Преди 4 години се запознах с едно момиче и станахме гаджета . . обичах я много, но след месец и половина тя ме заряза. . много страдах, пропих се и мислех само за глупости.

Април 2012 година тя ме потърси и пак станахме гаджета, след 1 месец аз я зарязах. Осъзнах грешката си, но нямах смелост да и пиша. Зимата отново станахме гаджета. Този път всичко беше идеално. Правехме всичко заедно, хората ни гледаха и ни завиждаха на връзката, просто нямаше по щастливи от нас. Идваше у нас, родителите ми я приеха много добре, роднините, приятелите, всички се отнасяха много добре с нея. Връзката ни продължи 7 месеца.

Последния месец ходех на работа и тя ходеше и нямахме време много един за друг. след работа винаги исках да се видим, дори за малко да е но тя винаги казваше че е много изморена. Казвах и поне за 5 минути на мен ми стигат само и само да я видя. Понякога и се сърдех, понеже през свободното си време ходеше с колегите и на кафе и забравяше за мен. Всичко преди този смотан месец беше идеално.

Чувствах че ме отбягва вече и не иска да е с мен, но по думите и нямаше нищо такова. На 3ти агвуст ме заряза . . незнаех какво да правя, мислех си за най - лошото. Всичко опитах да оправя нещата, всичко направих, но без успех. След седмица тръгнах да си и върна всичко, което имах от нея.

Бях много разстроен, не карах много леко колата. Всичко стана за 1-2 секунди . . ударих се в стълб и излетях под пътя. Учудих се как ми нямаше нищо. Веднага излязох от колата и и се обадих, развиках и се че тя е виновна за всичко и затворих. Бях много ядосан, незнаех какво се случва. Ако не бяха приятелите ми, които пренебрегвах много пъти само и само да отида при нея просто незнаех какво щеше да правя.

След като се прибрах и се извиних за казаните думи. Сега съм в Лондон и не спирам да мисля за нея. Не знам какво да правя. Не бих отказал малко съвети, или хора които са преживели подобно нещо да ми пишат.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
d.d
d.d
11.10.2013 22:08
времето лекува
0
0
Дорина
Дорина
26.09.2013 13:58
Много ми е чудно как може човек да не се почувства обиден, отхвърлен, нежелан от проявата на подобни ситуации, а все още да мисли и да обича другия. Все пак точно този човек те е наранил толкова, разигравал те е, просто я остави да си върви по пътя и ти по твоя. Трудно е, но се получава, а и ти си толкова далече и имаш друга среда, повярвай, че когато се появи някое друго момиче, което да привлече вниманието ти и да иска да е с теб ще бъдеш завладян от нови чувства и емоции и няма да ти идва на ум за нея изобщо. Успех!
0
0
czxc
czxc
25.09.2013 10:46
и аз така мисля
0
0
Ани
Ани
24.09.2013 11:10
Зарязала те е два пъти и ти още страдаш...и да стане нещо пак ще те зареже. Живота е пред теб поживей малко и ще срещнеш момичето което не би си помисляло да те зареже и за миг :)
2
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: