ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Преди бях щастлива, сега съм повече от нещастна

Преди бях щастлива, сега съм повече от нещастна

Преди бях щастлива, сега съм повече от нещастна
Здравейте.

Дълго мислех и накрая реших да пиша. От 2 месеца се чуствам сама, неразбрана, искам да отида някаде далече от проблемите, но уви не мога. Всеки ден си слагам маска на лицето, защото не искам никой да разбере, колко съм слаба в последно време.

Преди бях по-щастлива, но сега изпитвам едно гадно и странно чуство, което ме кара да мисля, че смъртта е единственото решение на проблемите. Ако се замислите наистина е така.

Колкото и да бягаш от от хората, дори и да се опиташ да живееш нов живот в друга държава и с нови приятели, спомените ще те връщат в миналото. Не съм решила да се самоубивам и няма да го направя.

Просто искам да попитам, дали вие някога сте се чуствали така и ако сте, кажете ми какво да направя. Не съм човек, който може да говори свободно за проблемите си пред приятели и близки, крия всичко в себе си и може би това е проблема.

Мислих, че с времето всичко ще се оправи, но този път не е така. Вече не знам, какво да правя, но знам, че ми е нужен съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Tedi Georgieva
Tedi Georgieva
25.03.2014 00:19
Не мисля ,че смърта е решение на проблема ,а и не гледай назад към миналалото ,защото не можеш да го промениш.
0
0
Петър
Петър
20.12.2013 10:23
Здравей живота е така устроен че има щастие има и нещастие и двете неща ги постигаме с много труд и желание както и да направим някой щастлив така и нещастен всеки един минава през тези две нива в този живот няма някой който да не е минал .още от самото ни раждане влизаме в този цикъл и така ще е докато сме живи при теб лошото е че не споделяш с никой лошите моменти от преживяното а съм сигурен че щастливите мигове си ги споделяла с доста хора не това е живота ако няма комуникация няма и решение на неприятните мигове в живота със сигурност си могла да избегнеш някои неприятни ситуации ако си ги споделила с подходящият човек но не си го направила затова намери подходящият човек и сподели каквото мислиш че ти самата няма да можеш да вземеш правилното решение и ще видиш че ще се почустваш много по добре желая ти успех и много много щастие.
1
0
sam_
sam_
14.04.2014 00:38
да така е.
аз винаги съм вярвала, че тези моменти от живота ни са временни ако си с позитивно мислене, че всичко накрая ще се оправи винаги ще е така. Поне при мен е така тези моменти идват отново и отново и си отиват, но ала аз чакам и се опитвам да бъда силна и ги чакам да отминат.
1
0
Красимир Дамянов
Красимир Дамянов
20.12.2013 09:05
Здравей аз съм на 39 години мъж и за съжаление изживях много разочарования и неуспехи през тези години.От личен опит те съветвам да преоткриеш себе си това какво искаш и за какво живееш ,ако се оставиш в това положение нищо добро не те чака .Научи се да казваш НЕ и ще разбереш колко по лесно се живее УСПЕХ.
0
0
vilsan
vilsan
06.09.2013 17:36
Защо не се опиташ да поговориш с твой приятел говоря за приятел повярвай ми ще ти олекне поне мъничко. Аза самоубийства изобщо не трябва и дума да става.Впрочем не трябва много да се тормозиш което трябва да се случи ще се случи .било то хубаво или лошо.
0
0
honest
honest
01.09.2013 20:40
Не забравяй, че всичко е временно-и доброто, и лошото! И аз съм се чувствала така, но всичко отминава и на твоята улица ще изгрее слънце. Вярвай ми!
1
0
мариана
мариана
21.06.2011 00:12
Не мисли за проблемите си и за лоши неща, това сигурно те побърква. Аз също съм се чувствала така доста често, и като си мисля за това, което ме притеснява, става по - лошо, хващат ме нерви, сърцебиене. Мисли за хубави неща, запълни си времето и мислите с нещо спорт, учение, книги, живота продължава и със сигурност ще имаш хубави моменти, не ги изпускай, вглъбена в проблемите си, наслаждавай се на хубавия ден, докажи, че си силна пред хората и пред себе си, бори се със себе си.
0
0
Ерика
Ерика
06.04.2011 22:36
Моят съвет е да започнете редовно да спортувате, да се занимавате с йога, да се разхождате по-често на чист въздух из природата (например едно екскурзионно летуване по Рила или Пирин би Ви помогнало изключително много, за да се почувствате по-добре!), да контактувате с положително настоени хора (ако има такива из Вашето обръжение), да слушате по-често класическа музика (Мозарт или Хендел например), да спите достатъчно. Също така е много важно да отидете на лекар и да Ви изпише подходящи антидепресанти, които можете да вземате през най-тежките дни.
0
0
KATI
KATI
06.04.2011 21:48
Не разбрах защо се чувстваш така. За някакво момче или нещо друга ?
1
0
Таня
Таня
06.04.2011 13:49
Здравей.
Каквото и да си преживяла, със сигурност няма да го забравиш и спомена за него винаги ще е с теб. Но се опитай, колкото и да е трудно( казвам го от личен опит) да се изправиш на крака и гледай напред. Наистина най-голямата ти грешка е, както казваш, че трупаш всичко в себе си. Напротив споделяй го с всеки, говори свободно за проблема. Когато ти се плаче си плачи, когато ти се крещи, извикай за да излезе всичко от теб. Вярвай, че след лошите неща следва и нещо хубаво. Пожелавам ти го от сърце.
0
0
23
23
06.04.2011 12:16
Здравей.
Моят съвет е да не се съсредоточаваш в случващото ти се в момента, а да гледаш в преспектива. Всеки има добри и лоши моменти, живота е един постоянен цикъл, затова както всички хора правят и ти преодолей този момент, колкото и да е дълъг, защото след него ще дойде отново щастие. Просто не се задълбочавай в проблемите, приемай ги за нещо нормално и преходно до следващия път.

Успех.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: