Баълдазата ме побърква

Баълдазата ме побърква
Така здравейте първо. Сега да ви разкажа моят проблем значи живея със моята дългогодишна приятелка, с която се обичаме и сме заедно от много време и се разбираме перфектно, и нейната сестра. Та проблем е, че сестра й постоянно ме опипва по гъза по гърдите постоянно ме хапе по рацете и ме държи за бицепсците и постоянно някакви въздушни целувки та мене това започна да ме побърква - тя ми се дава да я обарвам за гъза, за циците дори ми позволява да и пипам дупето на голо, но до нещо по сериозно не сее стигало, а аз съм мъж и вече почвам да се побърквам.

В главата ми е само едно секс с нея искам да я имам и тук е проблемът, че не знам какво да правя, да говоря ли с нея, нищо ли да не правя, нямам си и на идея. Моля дайте някакви съвети, не съм споделял с друг, а искам да чуя и мнение на други хора. Благодаря предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
Evalarkata
Evalarkata
29.04.2015 17:06
Pъгай здраво и двете !!!
2
1
човека
човека
29.08.2014 14:52
както е казал народът които има балдъза има 2 гъза
5
0
perfect
perfect
13.06.2014 17:31
За пореден път се уверявам, че повечето мъже сте Кретени. Как може да си толкова малоумен? Секс ли не си правил- баламурник!!!
4
4
човека
човека
20.05.2014 13:35
тва е абсолутна измислица не се лъжете
1
3
dari
dari
19.05.2014 22:20
Много ясно,че се изкушаваш,но всеки път като ти се натиска си мисли какво ще стане,като разберат приятелката ти и родителите...и бъди сигурен,че никой няма да повярва,че тя ти се е натискала.Ще бъде грешка,по-добре,ако ще изневеряваш да е с някоя непозната.Ако спиш със сестрата на приятелката си,после ще умираш от страх,че ще те разкрият,а да не говорим,че тъпата кифла/съжалявам,тъпа е,ти излизаш със сестра и/,може да си реши да те изнудва...
4
0
Митака
Митака
19.05.2014 11:27
Историята ти е добра, обаче тук жените ще те нахранят много тежко...в смисъл нагона като се обади и става луда работа, и те си фантазират за колегата,шефа, комшията, брата на гаджето си ,обаче там е разликата повечето няма да си признаят така на всеослушание за да не бъдат оплюти и да има урви урви ,планини и долини.Ти поне си попитал като пич, а и нищо не си направил,обаче за жените е "недопустимо" да си питаш така, те все пак са светици ,изобщо не си мислят за такива неща ;).Таааа така по темата... гадно си е сестра и е,каквато и да е и най големият курволяк да е нали се сещаш като се разбере, а то ще се какво ще стане ... а и я си представи това- след година бебе и да заживееш с това момиче,защото казваш че е отдавна,обичате се а у ...а ти си спал със сестра и ,после цял живот ще ти се свива кърнака да не се разбере...кофти работа.И роднини са преди всичко ,те ще си простят някога ,а ти ще останеш с пръст в г*з само заради единия кеф.Така чеее по добре НЕ, незнам дали ще говорите а и какво ще си кажете ,айде да се чукнем ама после не казвай на никого, ти и на приятелката си не можеш да кажеш,защото да скараш сестри за нещо което даже не е ставало, по-добре не ,а и да скарваш сестри за каквото и да е малкооо нали женско си е ... така че стискай бузките и се дръпни, не пипай и не и давай да се търка в теб,че само ще ти се иска повече и успех братле :)
8
0
monny_bmw
monny_bmw
19.05.2014 11:12
Научи се как се пише Балдъза !
1
1
Дани
Дани
19.05.2014 00:13
Ти си глупак,като обичаш приятелката си,как така ще заглеждаш сестра й,бе момче?;)Да,мъж си,изкушаваш се,ама като те задърпва кажи на приятелката си и да се приключи.А и тя сестра ми била,щом и сестра си не уважава...глупачка!
10
1
Razlichna
Razlichna
18.05.2014 13:59
Ако наистина обичаш приятелката си и държиш на нея, кажи и какви ги върши сестра и (и това ми било сестра, добре, че имам брат). И по-добре е да живеете някъде далеч от нея. Като не сте постоянно заедно, тогава ще спреш да мислиш толкова за нея и ще ти мине желанието за секс с това момиче. А ако не ти мине и продължаваш да я искаш, значи вече не обичаш толкова приятелката си, или имате нужда от някаква промяна във връзката си и трябва да поговорите сериозно.
6
0
СПП
СПП
20.05.2014 18:57
Как да каже какви ги върши сестрата като и той ги върши същите?!? Да си беше стоял мирно, че да може да каже.... Тъпак!!!
4
0
ужассссссссссс
ужассссссссссс
18.05.2014 13:41
ПИЧ направи услуга на приятелката ти и я напусни
8
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: