Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той е на 47 г., а страстта ми към него ме побърква

Той е на 47 г., а страстта ми към него ме побърква

Той е на 47 г., а страстта ми към него ме побърква
Здравейте, ще бъда кратка аз съм едно обикновено момиче на 24 с малък проблем. След една особено болезнена раздяла бях изпаднала в дълбока депресия и бях загубила цялата си сексуалност и страст. Сега за първи път от толкова години усещам, че започвам да изпитвам страст към един мой колега, но той е на 47 и не знам какво да правя.

Разбирам че не бих имала връзка с него, защото е голям, има дъщеря на моите години и е изживял живота си нищо че не е обвързан в момента, а аз тепърва ще градя моят, но тази страст и мислите които ми нахлуват в главата не могат да бъдат укротени (възбуждам се само като го гледам )

Моля ви за съвет какво да правя, защото съм объркана и наистина не знам, а как да накарам един толкова зрял мъж да ми обърне внимание.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
17.01.2018 17:35
Щом те привлича и казваш, че е свободен, действай - веднъж се живее!
2
0
Потребител#192998
Според мен не е трудно да ти обърне внимание, стига ти да покажеш заинтересованост от него. Поведението ти зависи от ситуацията, а ние нямаме никаква представа каква е конкретно при теб. И все пак трябва да оставаш с него насаме, колкото се може по-често. Най-добре да имате някаква обща активност извън работа. Поинтересувай се какво прави и може да имате общи неща.
5
0
Пламена M.
Пламена M.
30.11.2017 17:09
Ами дай воля на страстта си. Защо пък не, той не е обвързан все пак? Може би от това се нуждаеш точно в момента, а кой знае - може би и той :)
4
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: