Сърцето ми е разбито

Сърцето ми е разбито
Здравейте. Имам огромен проблем. Бях на 15 години, когато се запознах с едно момче. Той беше от друг град и си ходех ме годи аз при него, той при мен . . След това разбрах, че излиза с друго момиче, това нямаше нищо лошо бяха приятели от дълги години. Но след това ми казаха, че ходи с нея и с мен.

Той не пожела да ми обясни нищо аз си затворих очите. След това никъде не ме пускаше, нито да излизам с приятели, нито нищо. Стоях си вкъщи караше ме през 1 час да се чува ме и така, до миналото лято което аз го зарязах, след това се събрах ме пак и родители ми не ми даваха и аз криех от тях.

Беше ме блокирал във фейсбук и ме лъжеше, че нещо е станало, а той бил се обвързал с друго момиче. И не искаше да се вижда ме на публични места, както и аз, заради родители ми. Но след това разбрах също, че той е ходел с нея от много дълго време. Тази година на май месец всичко приключи между нас.

Ходя с едно момче, което е страхотно няма никакви проблеми с него. . Но проблема е там, че вечер, като се прибера вкъщи и си спомням за това момче, и много ме боли. . Защото продължавам да го обичам и не знам, какво да правя, след като знам, колко много ме е наранил . .

Даже заради него бях стигнала до психолози и сега и сега продължавам да съм на лекарства. Когато бях още с него, изпадах в нервни кризи, но продължавам да го обичам. Моля ви помогнете ми, какво да правя

Коментари (4)

Изпрати
Женя
Женя
27.09.2013 00:50
Много ми е интересно как само мъже разбиват сърцата....преживявам подобно нещо (с болката) като теб и единственото което помага е излизане с приятели разбиране ... все ми казват,,той се забавлява не вижда как плачеш...пък и знаеш ли може би не е писано да си с него ... мисля,че достатъчно те е разочаровал за да не искаш да го видиш..мило момиче ..когато не очакваш,ще срещнеш истинският ..най-доброто ..... сигурна сам ,че си умна и красива ... зарежи всичко ..живота е пред теб..НЕ БЪДИ С ЧОВЕК КОЙТО ТЕ ИЗНЕРВЯ...ИЛИ ТИ НОСИ ТАКИВА ЕМОЦИИ...ПОТЪРПЕВШАТА СИ ТИ ..забавляваи се няма да съжаляваш,ако ме послушаш.. с най-добри чувства :)
2
1
Християна
Християна
24.09.2013 19:14
На 18, а не на 15.. На 15 бях когато тръгнах с него :)
1
0
П-П
П-П
24.09.2013 16:19
здравей аз бих ти казала че ти още го обичаш защото си имала много хубави спомени с него но не това е проблема има нещо в теб което те кара да не го оставиш нещо което се е случило когато сте се запознали нещо което те е впечетлило някой жест или нещо такова затова не можеш да го спреш да го обичаш
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
24.09.2013 16:18
Момиче, не знам какво да ти кажа, но според мен повече посещавай училище, и най-вече часовете по български език! Остави се с тия хлапашки и детски истории, едва на 15 си, има много време за любов!
2
2

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: