Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»История за побой, всекидневни скандали, заплахи и разбито семейство

История за побой, всекидневни скандали, заплахи и разбито семейство

История за побой, всекидневни скандали, заплахи и разбито семейство
Така, ще започна с това, че съм момиче на 16 г. от малък град, в който всичко се знае.
Историята ми е започнала още преди да се родя, родителите ми се срещнали и след 2 месеца майка ми била бременна с мен. Започнали с приготовленията за сватбата, преместили се да живеят при родителите на баща ми, майка ми и баба ми изобщо не се харесвали, и сега продължават да го правят, баба ми дори го прави открито, като се опитва да ме настрои срещу мама. Кой човек прави подобно нешо? Баба ми направила така, че да скара родителите ми, още преди сватбата, дядо ми също е участвал, и сега много не ги харесвм и не ходя там по свое желние. Майка ми ми е разказвала, как баща ми я е биел преди сватбата (докато е била бременна с мен) и така вече 15 години ( разведоха се преди 1 година но за това по-късно).

Сключили брак и има няма след две седмици, баща ми и дядо ми се скарали, а родителите ми се изнесли, . отишли временно в другите ми баба и дядо (които обичам безкрайно много и ще съм им благодарна цял живот за всичко което направиха, правят, и ще направят за мен. )след като си намерили квартира, се изнесли от там, и така след 3 месеца съм се родила. Всички били много щастливи е да ама до едно време :д. Мога да кажа пе съм отгледана от майката и бащата на майка ми от едната ми прабаба и от сестрата на баба. Благодарение на баба и дядо, не са ме лишавали от почти нищо, но за сметка на това, отраснах в изключително стресова среда за едно дете. Забравих да спомена че родителите на мама са помогнали за да си купим къща. Та да се върнем на въпроса всекидневни скандали побои от страна на тати, много често съм чувала и гледала как мама плаче, след това, била съм свидетел на изключително много скандали, дори си спомням еди.

Бях малка на около 5г. , бях се разболяла тати отново беше прекалил с алкохола, а мама ме събуди, защото имах температура, той откачи започна да я бие пред мен, аз бях много смело дете :д и още съм :д, застанах между тях в опит да защитя мама, получи се :д, и така минаваха годините скандали за пари, ревност (Не бяхме и никога не сме били бедни, нито богати, защото през живота си веднъж не съм вземала детски)и др. бяха ежедневието ми през зимните месеци, а лятото играех с децата по цял ден, не защото исках, а защото не ми беше приятно да стоя в къщи. И така минаваха годините. Когато бях на 13г. , седми клас и щях да имам матури, бях в баба, защото стреса от ученето, и родителите ми дойде в повече, и се бях сринала тотално, бледа, нямах сили за нищо, когато вечерта преди изпита се случи нещо ужасно, което промени живота на семейството ми изцяло.

Понеже нашата къща и тази на баба и дядо са на съседни улици, и градините ни граничат, баба чула викове и крясъци от вкъщи (до сега мама ме караше да не казвам какво става в къщи за да не ги притесняваме понеже дядо има проблеми със сърцето но точно тогава се беше разболял и беше в болница та го нямаше и ние с баба бяхме сами), отидохме веднага и какво да видим мама, мете стъкла от чаши и чинии(много често се случваше особено за рожденните ми дни), докато от главата й капеше кръв, баща ми най-спокойно си беше легнал(винаги го правеше на другия ден все едно нищо не е станало), аз се ядосах и звъннах на другата ми баба, за да дойде и да го види какво прави, и да види че не само мама е виновна, баба ми също се ядоса и застана под прозореца на спалнята да говори на баща ми.

По едно време той като изкочи от някъде и чу какво си говорехме, и за малко да удари мама аз застанах пред нея, и удари мен. Точно през това време дойдоха и другите ми баба и дядо, и го видяха. Стояха говориха, аз се качих с мама в стаята ми и се погрижих за нея, баба ми си тръна и така останаха само те, 2 часа му говориха и пак нищо;д. Успях да поспя само 3 часа, преди да се явя на матура по български език, изкарах 5 много се гордея с това :д, от тогава сме бягали два пъти посред нощ в 2 часа в баба ми, защото той ни биеше. От този ден мама се отврати от него тотално, караха се, събираха се, дори последната ни почивка заедно не можахме да изкараме като хората(не че някога сме можели), та мама започна да кумуникира с други мъже чрез социалните мрежи, аз разбрах умолявах я да спре, но коя съм аз да й казвам какво да прави, все пак заради мен 14 години търпеше този терор, оставих я.

Тя ме уверяваше, че са само приятели, човек на който споделя, тати не знаеше, но продължаваше да я бие, аз вече бях по-голяма, и много не си го взимах на вътре, защото бях свикнала. Докато един ден не разбра (тя преди това беше ходила веднъж при съответния мъж имах добри отношения с него ), но така една вечер си легнах, когато след около 2 часа се събудих от шум, помислих че навън нещо става (понеже беше лято и прозореца ми беше отворен), станах погледнах, но нямаше нищо, а този шум продължаваше, и така реших да отида при мама(спяха отделно), какво да видя, тати я налагаше с юмруци, където му паднеше, и докато се осъзная, вече беше метнал кофа по мен, защото мама се беше скрила в стаята ми, а аз бях пред вратата. Влязох вътре ужасена и заключих вратата, но той я разби, и влезе при нас и тогава свърши всичко, на сутринта когато станахме се беше изнесъл. След 1 седмица вече се бяха развели, но всичко не свършва до тук ще разкажа продължението друг път.

ПС. -Може да има правописни грешки понеже съм от мобилноно устройство.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Gfbfh
Gfbfh
28.06.2016 23:04
Istoriqta ti mi e do bolka poznata
0
0
...
...
14.03.2016 20:14
Господи защо разказвайки всичко това използваш толкова често :Д (което ако правилно разбирам е :D ) Иначе съжалявам за всичко, дано успееш да го забравиш.
0
0
mmmmiiiii
mmmmiiiii
24.11.2015 20:13
НЕ знам как да коментирам , трагично е , че това е често срещано в България . На мен ми е интересно как всяка свекърва е била снаха, а после се превръща в изрод ! Защо майките на момичетата все помагат , преглъщат някой неприятности в името на детето си , а свекървата е все помазана , помага ако иска , но да иска много добре знае!
5
0
Пламена M.
Пламена M.
02.10.2015 10:07
Мило момиче, ти си попаднала в ситуация, която е до болка типична за България. Добре че си е тръгнал въпросния "тати". Ти не можеш да спреш да го наричаш така, защото ти е баща, и аз не успях.. Ти няма какво да направиш, освен да се изправяш пред юмруците, което е напълно погрешно. Проблемът си е между тях, как може заради грешки и проблеми в миналото, сега теб да поставят в тази ситуация. Да се развеждат, да не се виждат повече и в крайна сметка - да си продължават живота. Мога да ти кажа, че след като се разделят окончателно, нещата ще се успокоят. Ако си намерят партньор в живота - още по-добре. Това ще отвлече вниманието им от тази тежка връзка, пък кой знае - може и да са щастливи. В крайна сметка, с деца или без, всеки има свой живот. Безспорно ти си най-важна в живота им и поради това не са се развели до момента, но мисля, че ще е по-добре и за тримата този тормоз да спре.
2
3
,,,,,
,,,,,
21.09.2015 20:51
Твота история е до болка позната на мен.Незнам какъв съвет да ти дам,защото си малка!Аз съм на тридесет вече и поради тази причина живея в чужбина.Моят съвет е поговори с психолог за да не превътиш и накарай някакси вашите да се разведат.
1
9

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: