Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Каза ми, че не съм достатъчно специална

Каза ми, че не съм достатъчно специална

Каза ми, че не съм достатъчно специална
Здравейте. Направо започвам с "моята драма.
Имам изключително ниска самооценка или наистина това се случва. Не съм имала много връзки, но имам чувството, че мъжете губят интерес към мен след определено време. Имах връзка 4-ри години обаче след година той ми изневери и след като ми каза, защо го е направил, успяваше доста добре да извърти нещата, така че да ме накара да си мисля, че наистина аз съм виновна, че връзката ни не се е получила.

Успях да му простя и се сдобрихме и така няколко пъти се случи това и осъзнах, че след определено време губи интерес към мен и търси друго момиче, знам че му бях някаква държанка, отива при други момичета и след това знае, че има къде на сигурно да се прибере. Другото момче с което излизах около 3-4 месецаа беше изключително заинтересован от мен, бяхме заедно и когато спах с него, мина 1 седмица и той направо спря да ми пише.

Изключително е гадно, като осъзнавам, че ме намират, като момиче единствено за секс, 2-рият разбирам, изобщо не е възнамерявал да ме опознава и да е нещо за по-дълго време, ама първото момче с което бях 4-ри години, какво опознал ме и е осъзнал, че не съм "достатъчно специална" за да бъде с мен в по-дълга връзка и примерно да ме обича. Не искам да повярвам, че наистина единственото, което мога да предложа на един мъж е секс.

Искам някого наистина да го е грижа за мен и да съм му достатъчно интересна за да остане с мен и след като правим секс или просто си ме държи за секс, тъй като е разбрал, че съм достатъчно наивна да му повярвам и да прощавам. Не искам да ме възприемат, като празноглава, надуваема секс кукла, а просто да ме обичат, нищо друго не искам. Имам нужда, някой да се влюби в характера ми и това което съм аз, да не ме вижда просто като едно тяло
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
31.03.2017 16:12
Това може да означава няколко неща. Първо - може да не те бива толкова в секса. Второ - характера ти е скапан, поради което никой не се интересува кой знае колко от него. В същото време Първо и Второ може да са абсолютни глупости и ти да си поредното момиче, което излиза с мъже, които не оценяват колко прекрасна си всъщност. Приеми, че заслужаваш най-доброто и не се примирявай, докато не го получиш. (Все пак е добре човек да се вгледа и в собствените си грешки). Успех!
4
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: