Каза ми, че искал просто да спи с мен

Каза ми, че искал просто да спи с мен
Здравейите
Не съм от хората, които обичат да си споделят личните неща в интернет, но в този случай просто няма с кой друг да поговоря.
Има едно момче (май винаги има едно момче ). С него се познаваме от много време, но никога не сме били особено близки. Това лято той започна да ми пише, да ме кани да излезем и т. н.

Честно казано в началото не го понасях и си измислях какви ли не глупави оправдания за да не изляза с него. Но последния път като ме попита ми беше много скучно и реших че 2 часа с него няма да е толкова зле. . И след това кафе всичко се промени. . Харесах го, не знам как, не знам защо.

Опитвах се да се убедя че не е възможно да съм хлътнала, че го познавам от толкова време и не бива да мисля така за него. Той също показваше че ме харесва, ревнува и т. н. и аз разбира се още повече хлътнах. Станахме и много близки приятели. Преди да излезем ми беше казал, че не търси връзка че иска просто да си излиза с приятели и да се забавлява.

След кафето, обаче започна да ми казва и показва че иска да е с мен. Една вечер излязохме, целунахме се, гушкахме се и аз тотално затънах.

И на следващия ден той се дръпна, спря да ми пише, звъни и споделя. Няколко дни го питах какво има, той все мълчеше и накрая ми каза че решил че е най-добре да сме "просто приятели" и това го бил решил преди да ме целуне, но все пак го направил. . . Примирих се и с това, казах си че ще бъдем приятели, че така е най-добре наистина, че и той изпитва същото но явно държи на мен и не иска да прецака приятелството ни.

Докато. . . един ден си говорихме и аз пак го питах какво е станало, защо се е отказал. И той ми отговори че никога не е искал да е с мен, че е искал да спи с мен, но се е отказал защото съм щяла да се влюбя, а на него да не му пука, но искал да сме приятели и да продължим да се виждаме.

От този ден не съм същата, чувствата ми още ги има, въпреки че на него казах че ги е убил. Но загубих доверието си в него и не мисля че някога отново мога да му вярвам. Казах му че не мога да му бъда приятелка след всичко, но той не се отказа и в момента продължаваме да се чуваме, но аз не мога да се отпусна и да бъда същата с него. .

Какво да правя? Струва ли си да продължавам да се опитвам да му повярвам отново? Струва ли си да продължа да му бъда "приятелка" или просто трябва да зарежа всичко и да му обърна гръб? Не зная. . . [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

минкова
минкова
19.03.2015 16:16
искането не е забранено ако мине номера ,той си иска от много а където му мине номера при глупави моми
0
0
gringo
gringo
15.03.2015 03:07
Ebi go ti taka e nai—hubavo stom ne sakas on tebe da te kleca
1
0
Александър
Александър
04.05.2014 11:03
Направо тук се начетох на какви ли не коментари, от феминистки, до такива, които поощряват чукането на воля без чувства. И съм повече шашнат от това, а не от момчето. Според мен това, не е никаква тактика или нещо от този сорт. Има хора, които са склонни да имитират желание за сериозна връзка само с цел да си легнат с теб, защото искат да те минат. Първоначално може и да е било с него по този начин. Но според мен след това е започнал да изпитва чувства към теб и за това се е отказал в даден момент, защото не е искал да злоупотреби с теб. Просто се е поучвствал виновен за това, че първоначално е искал да те мине, но когато са дошли чувствата е дошла и вината. Според мен, това че иска да продължите да бъдете приятели, според него може да доведе до нещо по-сероизно в бъдеще. Успех!
3
0
Аз
Аз
04.05.2014 08:41
Ебете се бе хора...кво ви става. Само мислите и се оправдавате. Дайте воля на секса да се случи , после може и любов да се появи. Вие блокирате всичко още преди да се е случило от страх и предразсъдъци. Така блокирате всичко хубаво в живота си! Секса е началото и края на живота, ако го отхвърлиш , спира и живота!
4
6
Тя
Тя
31.03.2014 01:28
Бъди красива и мълчи!:) Винаги помага:))) Няма значение каква е ситуацията:)
2
1
кирил
кирил
13.11.2013 04:34
поне е бил откровен сега за награда му дай да те разкърти няколко пъти не вервам да не ти хареса нали си хлътнала а може па на него да му хареса как се чукаш и да си те опъва от време на време
5
11
:)
:)
05.11.2013 10:03
От опит смятам,че между вас няма да има приятелство винаги ще има привличане от едната страна.Така че не се мъчи да бъдеш приятелка,аз се мъчих 3 год ,но за това време се разкъсвах между приятелството ни и това ,че имам симпатии към момчето от който и той не се отричаше.Но решението си е твое .
3
0