Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза ми, че искал просто да спи с мен

Каза ми, че искал просто да спи с мен

Каза ми, че искал просто да спи с мен
Здравейите
Не съм от хората, които обичат да си споделят личните неща в интернет, но в този случай просто няма с кой друг да поговоря.
Има едно момче (май винаги има едно момче ). С него се познаваме от много време, но никога не сме били особено близки. Това лято той започна да ми пише, да ме кани да излезем и т. н.

Честно казано в началото не го понасях и си измислях какви ли не глупави оправдания за да не изляза с него. Но последния път като ме попита ми беше много скучно и реших че 2 часа с него няма да е толкова зле. . И след това кафе всичко се промени. . Харесах го, не знам как, не знам защо.

Опитвах се да се убедя че не е възможно да съм хлътнала, че го познавам от толкова време и не бива да мисля така за него. Той също показваше че ме харесва, ревнува и т. н. и аз разбира се още повече хлътнах. Станахме и много близки приятели. Преди да излезем ми беше казал, че не търси връзка че иска просто да си излиза с приятели и да се забавлява.

След кафето, обаче започна да ми казва и показва че иска да е с мен. Една вечер излязохме, целунахме се, гушкахме се и аз тотално затънах.

И на следващия ден той се дръпна, спря да ми пише, звъни и споделя. Няколко дни го питах какво има, той все мълчеше и накрая ми каза че решил че е най-добре да сме "просто приятели" и това го бил решил преди да ме целуне, но все пак го направил. . . Примирих се и с това, казах си че ще бъдем приятели, че така е най-добре наистина, че и той изпитва същото но явно държи на мен и не иска да прецака приятелството ни.

Докато. . . един ден си говорихме и аз пак го питах какво е станало, защо се е отказал. И той ми отговори че никога не е искал да е с мен, че е искал да спи с мен, но се е отказал защото съм щяла да се влюбя, а на него да не му пука, но искал да сме приятели и да продължим да се виждаме.

От този ден не съм същата, чувствата ми още ги има, въпреки че на него казах че ги е убил. Но загубих доверието си в него и не мисля че някога отново мога да му вярвам. Казах му че не мога да му бъда приятелка след всичко, но той не се отказа и в момента продължаваме да се чуваме, но аз не мога да се отпусна и да бъда същата с него. .

Какво да правя? Струва ли си да продължавам да се опитвам да му повярвам отново? Струва ли си да продължа да му бъда "приятелка" или просто трябва да зарежа всичко и да му обърна гръб? Не зная. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (26)

Изпрати
минкова
минкова
19.03.2015 16:16
искането не е забранено ако мине номера ,той си иска от много а където му мине номера при глупави моми
0
0
gringo
gringo
15.03.2015 03:07
Ebi go ti taka e nai—hubavo stom ne sakas on tebe da te kleca
1
0
Александър
Александър
04.05.2014 11:03
Направо тук се начетох на какви ли не коментари, от феминистки, до такива, които поощряват чукането на воля без чувства. И съм повече шашнат от това, а не от момчето. Според мен това, не е никаква тактика или нещо от този сорт. Има хора, които са склонни да имитират желание за сериозна връзка само с цел да си легнат с теб, защото искат да те минат. Първоначално може и да е било с него по този начин. Но според мен след това е започнал да изпитва чувства към теб и за това се е отказал в даден момент, защото не е искал да злоупотреби с теб. Просто се е поучвствал виновен за това, че първоначално е искал да те мине, но когато са дошли чувствата е дошла и вината. Според мен, това че иска да продължите да бъдете приятели, според него може да доведе до нещо по-сероизно в бъдеще. Успех!
3
0
Аз
Аз
04.05.2014 08:41
Ебете се бе хора...кво ви става. Само мислите и се оправдавате. Дайте воля на секса да се случи , после може и любов да се появи. Вие блокирате всичко още преди да се е случило от страх и предразсъдъци. Така блокирате всичко хубаво в живота си! Секса е началото и края на живота, ако го отхвърлиш , спира и живота!
4
6
Тя
Тя
31.03.2014 01:28
Бъди красива и мълчи!:) Винаги помага:))) Няма значение каква е ситуацията:)
2
1
кирил
кирил
13.11.2013 04:34
поне е бил откровен сега за награда му дай да те разкърти няколко пъти не вервам да не ти хареса нали си хлътнала а може па на него да му хареса как се чукаш и да си те опъва от време на време
5
11
:)
:)
05.11.2013 10:03
От опит смятам,че между вас няма да има приятелство винаги ще има привличане от едната страна.Така че не се мъчи да бъдеш приятелка,аз се мъчих 3 год ,но за това време се разкъсвах между приятелството ни и това ,че имам симпатии към момчето от който и той не се отричаше.Но решението си е твое .
3
0
к
к
04.10.2013 01:24
Обърни му гъз.
1
0
стара чанта ама лачена
стара чанта ама лачена
04.10.2013 01:01
Разбира се, че е тактика и то много стара, нищо ново ли няма да измисли тая младеж та пробутват стари номера. Не се хващай на тази въдица, момиче! Няма такова нещо като приятелство, когато има сексуални мераци! Не се е отказал, напротив, подава ти по-голяма въдица, а ние сме толкова наивни понякога, че се хващаме дори без примамка. Ако наистина беше заговорила съвестта в него и не иска да те наранява, нямаше въобще да те търси за "приятелство", щеше да те остави на мира, а сега си оставя вратичка да може да се върне когато си поиска, а ти да не можеш да му откажеш. Моят съвет е да не се занимаваш с него, игнорирай го напълно.
14
0
Христо
Христо
24.09.2013 08:08
Не смятам, че сте прави. Ако беше поредният простак и не му пукаше със сигурност е имало начин как да те вкара в леглото си под какъвто и да е предлог. Това, че се е отдръпнал и след това ти е казал истината и до този момент продължава да ти звъни според мен този човек е постъпил по-по добрият начин. Аз лично бих те посъветвал да отвориш някоя негова снимка и да се опиташ да се настроиш към него така както си била преди. Върни моментите в които сте чатили преди да се видите или когато дори не си искала да го виждаш. Смятам, че може да излезе един приятел повече от цялата ситуация. :) Така или иначе се чувате, звъни му и ти излизайте веднъж-дваж в месеца на кафе, но ако започне да те обърква или в момента те обърква значи ти допускаш нещо повече и е по-добре да се отдръпнеш тотално. УСпех. Дано да съм помогнал
2
2

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: