Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Каза, че съжалява, че е изпуснал такова момиче като мен

Каза, че съжалява, че е изпуснал такова момиче като мен

Каза, че съжалява, че е изпуснал такова момиче като мен
Здравейте, аз съм на 15, а той на 17. Познаваме се от 1 година и половина. През това време, бяхме приятели, после започнах да го харесвам, той не отговаряше на чувствата ми, бях изпаднала в ужасна депресия. Не спях, не ядях. Само учех и плаках. Това продължи 3/4 месеца.

През това време обаче аз си пишех с него, не му споделях как се чувствам, а само изслушвах него за всяко ново момиче, в коя се е влюбил и такива неща. След това той започна да се държи различно с мен, искаше да излизаме и аз приемах.

Един ден просто се случи и той ми предложи да сме заедно. Аз приех и след около седмица той каза, че нямало да се получи. На него му се е живеело, а с мен не можел. Извини ми се, че ме е подвел и дори ми каза да о намразя, за да ми е по - лесно. Но аз не го направих, останах му момичето за споделяне.

Обаче и той на мен, съвсем случайно започнах да му казвам всичко което ме измъчва. От 3 дена излизаме с него като приятели, вчера беше в нас до доста късно, гледахме филм, говорихме си и ми каза, че съм прекрасна, ей така от нищото ми го изръси и аз онемях. Продължи с това, че съм красива и свястна и просто момиче мечта.

Но когато се прибра, пренесохме всичко в скайп и той ми каза, че съжалява, че е изпуснал такова момиче като мен. След което ми прати снимка от това, което са си писали с най - добрия му приятел и там пишеш, че мисли, че е влюбен. Не знам какво да направя? Дали си заслужава да опитам отново, ако не се получи и отново бъда наранена ? Помощ!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Зори
Зори
21.10.2013 18:04
Май тоя само си играе с теб...Щом му омръзнеш ще си намери ново момиче,а ти ще останеш с разбито сърце!!Може да намериш някой който наистина ще се влюби в теб и няма да те зареже заради друга :) Ти си решаваш дали да пробваш отново :)
2
0
Гери
Гери
27.09.2013 15:25
Явно те смята за пристан, на който може да се спира след всяка буря. Нищо добро няма да излезе, ти ще страдаш, той ще се утешава с теб и всичко ще се повтаря до следващата му тръпка. Помисли си дали си струва.
2
0
Цветелина
Цветелина
22.09.2013 21:50
Този младеж се прави на луд.Не се занимавай.
1
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
22.09.2013 17:08
Какво Помощ? Ти си решаваш, ако му имаш доверие и го обичаш пробвай още 1 път, ако пък не, недей и го остави да си троши главата с поредните му нови.
3
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: