Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Да му призная ли, че все още го обичам

Да му призная ли, че все още го обичам

Да му призная ли, че все още го обичам
Моята история е много дълга но ще ви разкажа на кратко ...Всичко започна като по филмите бях на 15 години когато срещнах моята голяма и единствена любов беше любов от пръв поглед както за мене така и за него - той беше на 21.

Тогава не се запознахме но той остана в моито съзнание и така след година чрез познати той ме откри и така започна нашата любов която продължи 4 години. Много се обичахме хората чак се смайваха от силните ни чувства имали сме много красиви моменти но jивота ни изигра лоша шега в една и съща година почина баща му а при мен баба ми.

И така без да разберем се отдалечихме един от друг. Последваха караници скандали и най вече изневяри от негова страна аз не издуршах и скъсах с него.

Беше края на 2010 после последваха заплахи и преследвания и постоянно притесняване по телефона но аз въпреки всичко не спирах да го обичам. Той замина и лятото на 2011 се върна отново станахме приятели говорехме за всичко но почнахме тайна неангаираща връзка той искаше да се върне но аз само да се направя на интересна го накарах да тръгне с друго момиче и така и стана.

Той пак ме търсеше известно време после спря .Сега 2012 се е разделил с момичето и пак отново завързахме разговор и той ми вика че винаги ще имал нещу към мен но не мойело да бъдем заедно бил много наранен от любовта.

Аз имах връзка но се разделихме с момчето и той постоянно пита да ли сме се разделили слага наши общи снимки в фейсбук пише ми постоянно и не знам да му призная ли че все още го обичам с същата сила както в началото страх ме е да не ме отхвърли и да загубя и най малкото приятелството му. Моля даите ми съвет много съм объркана!!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Ив
Ив
03.04.2013 18:46
Кофти е, че когато най много сте имали бужда един от друг сте се отдалечили най много. Това явно силно му е повлияло щом да тръгне да търси утеха в други.Явното неразбиране на ситуацията и обърканост, е развалила вашата така стабилна връзка. Препоръчвам ти да гледаш едно предаване" Големите загадки" В неделя на 31.03 даваха за енергийните връзки които създаваме с хората. Там ще разбереш доста неща. В сайта на бтв екшан ще го намериш. те са няколко клипчета с по няколко минутки, но всъщност цялото предаване. Разделени са. Дори да те отхвърли сега, мисля че винаги ще се чувства свързан с теб и вероятността пак да се съберете е голяма. препоръчвам ти да го гледаш ;)
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: