Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Вече 5 години не спирам да мисля за него

Вече 5 години не спирам да мисля за него

Вече 5 години не спирам да мисля за него
Здравейте,
на 20 години съм и преди 5 години в училище се запознах с едно момче, той беше от моят клас, закачаше ме, правеше ми комплименти и аз бързо се влюбих . Това момче ще нарека И. беше много мил и дори казваше на другите момчета да не ме закачат. След няколко седмици обаче разбрах, че си има приятелка и го разбрах, защото го видях с нея.

Реших да играя неговата игра и се направих че не зная. Той продължаваше да се държи мило до момента, в който не ме попита дали бих си легнала с него ей така без ангажименти. Разбира се, казах не и той тотално се промени - изкарваше ме по черна от дявола, но аз нали си бях хлътнала не виждах. Мина време той скъса с въпросното момиче и тръгна с друга и до сега са заедно с нея.

Опитвах да го забравя, но не ставаше и така завършихме и повече от година не съм го виждала и така времето минава. Запознах се с мъж, който е 12 години по-голям от мен него ще нарека Р. Той е мил няма скрити цели държи на мен но аз все още мисля за И. който ме отхвърля толкова време. Какво да правя ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Окан
Окан
01.01.2016 18:26
Това което мислиш за да ти збъдне това е правилния път
1
0
мария
мария
29.10.2013 12:48
положението малко се промени вече с Р имаме връзка той е все така мил и внимателен и нещата вървят добре оценява ме и ме прави щастлива :)
0
0
вп
вп
08.10.2013 01:29
Не си го забравила,защото те е наранил,а не защото го обичаш :)
0
1
Хаяско
Хаяско
02.10.2013 11:22
Ти ще си нещастна през целия си живот. Самоубий се за да не се мъчиш.
0
1
Pixie
Pixie
30.09.2013 16:25
Здравей, преди няколко години срещнах едно момче на тогавашната ми работа. Също като твоя ''принц'' беше много ми, едни усмивки раздаваше като се разминавахме по коридорите, от които можеше да полетиш в облаците. Спомням си, че задаваше безобидни въпроси от рода на ''как си?'', естествено и аз му отвръщах с усмивка. Понеже тогава бях малка и това беше първата ми работа в такъв голям колектив нямах никакъв опит как да се държа с колегите. Тогава се влюбих в него. Това беше първото ми истинско влюбване в живота ми. Много време избягвах да си го призная на себе си. Естествено, той не чака много, след броени дни си намери едно ''лесно'' момиче от работата, която му се натискаше от доста време преди аз да започна работа. Тогава се чудех, ако наистина ме харесвал защо се отказа толкова бързо, нямам предвид да се прави на супермен, но ако наистина харесваш някого би бил положил усилия да го спечелиш, да му докажеш, че не те смята вещ за еднократна употреба. Колкото до момичето, с което ходеше -заряза я след 3 месеца. Може би наистина е било за мое добро, че нищо не се е получило м/у нас. Може съм си спестила двойно по-голямо разочарование, вероятно и аз щях да бъда зарязана като това момиче. Не мисля, че ще го забравя, понякога го сънувам, може би, защото има нещо недоизказано м/у нас, но е твърде късно. Срещнах друг мъж, надявам се с него да се получи. Съветвам те и ти да направиш същото, не мечтай за втори шанс, а дай шанс на някой друг МЪЖ, който ще те оцени! Желая ти много .. любов в живота ти!!!
1
1
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
30.09.2013 11:04
Не ти трябват нечестни лицемери. И. ако е държал на теб, е щял да ти каже истината, или е нямало да се закача. Значи за него си била една свалка, флиртче. И за какво ти е този Р. ?
Намери си момче, близо до твоите години и до твоя акъл, това ми е съвета.
0
0
аз
аз
30.09.2013 11:03
Този за една година си го идеализирала прекалено много. А истината е, че е той е едно страхливо момченце, което не може да понесе мъжки един отказ. Много е хубаво, че си му отказала и си си запазила достойнството. Ако приятелката му се е вързала на такава оферта (секс без ангажимент), значи си го заслужава такъв безотговорен сръдьо мамин. А на теб ти пожелавам един истински мъж, който да умее да се бори за жената, която иска!
0
0
пепс
пепс
30.09.2013 10:44
Колкото искаш си мисли за него, но не позволявай това да ти спира живота и отношенията. Уважавай емоцията си към него, но не си забранявай възможността да се влюбиш с течение на времето в друг. Със сигурност има достатъчно мъже, в които да заслужават влюбването ти.
0
0
3443
3443
30.09.2013 00:06
Детската любов оставя голяма следа понякога във нас. Грешка и предателство ще е да мислиш за друг, докато си с Р. Незнам какво да ти кажа, когато човек обича се бори със всички сили. КОгато бездействаш няма как да видиш резултат, виж се с И. и ще се разочароваш, убедена съм, но трябва да завършиш тази история, за да може да продължиш напред.
0
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: