Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той ме биеше и унижаваше, а не спирам да мисля за него

Той ме биеше и унижаваше, а не спирам да мисля за него

Той ме биеше и унижаваше, а не спирам да мисля за него
Здравейте много истории изчетох и видях много полезни съвети, та ето я и моята история. Имах приятел, с когото бяхме заедно 4 години. С него мина детството ми и всичко (аз съм на 21) но той се държеше отвратително, правеше ме на луда удряше ме, изневеряваше ми и постоянно ме лъжеше. .

Както и да е, разделихме се и от 1 година вече имам нов приятел, който парави всичко за мен буквало ме носи на ръце, но аз не спирам да се чудя какво щеше да е, ако бяхме още заедно с бившия ми дали се е променил, както ми обещаваше 100 пъти.

Мисля си какво прави незнам защо и не мога да го обясня просто се замислям, а не искам да е така, не ме разбирайте грешно. Аз обичам моят приятел, дори живеем заедно, но незнам на какво се дължи това
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Малчо
Малчо
08.01.2014 20:13
Ако ти е бил първия нормално е :) и винаги ще си имаш тръбка към него :) но си с той с доброто момче :)
2
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
10.09.2013 11:32
Бившия те е бил, лъгал, изневерявал, сега имаш нов, който се държи перфектно с теб и ти се чудиш. Няма какво да се чудиш, защото бившият не се е променил и то грам.
1
0
t
t
09.09.2013 23:26
Мдаааа, дай й на една жена една любов и й гледай сеира.
1
0
Анонимна
Анонимна
09.09.2013 18:02
Едно трябва да научиш в този живот! Хората, никога по- никакъв повод не се променят! Може към по- лошо, но не към по- добро! Обичай сегашния си приятел, не мисли за миналото, само за бъдещето.
2
0
She
She
09.09.2013 15:55
Никога няма да се промени за постянно.Може за месеци, години , но винаги ще се проявява неговата същност. Не съжаляввай , че не си с него. Радвай се че имаш нещо по-добро до себе си и винаги се бори за по-доброто. Никога няма да спреш да мислиш за него , все пак той е бил част от живота ти... Аз също мисля за бившия си приятел, въпреки че сме разделени от 3 години. Не минава ден в който да не помисля за него....
1
0
ккккк
ккккк
09.09.2013 15:33
“Аз вярвам в теорията за единствения куршум.
Можеш да се влюбваш и любиш много пъти,
но има само един куршум, на който е гравирано името ти.
И ако извадиш късмета да те прострелят с този куршум,
раната никога не заздравява."

Майкъл Конъли - "Законът на Бош” Това е обяснението на твоя,както и на моя проблем. Същата история,бой,изневери,лъжи... от 2 год не съм с него но не спирам да го мисля,но няма смисъл,такива хора никога не се променят!
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: