Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той си има приятелка, а аз не спирам да мисля за него

Той си има приятелка, а аз не спирам да мисля за него

Той си има приятелка, а аз не спирам да мисля за него
Здравейте, за първи път пиша по такива сайтове, но сега имам нужда тъй като имам проблем. Такаа, значи аз съм на 22, виждам се с едно момче малко по-голям от мене, но отношенията ни са перфектни, но все пак не може да се нарече връзка С него се виждаме отскоро, а преди това имах игра с един друг, който работи в дискотека.

Той наистина ми е промил мозъка, ако може така да се нарече от 3 месеца. Беше ми писал да се видим ( не сме се виждали извън дискотеката), но аз се стреснах и всеки път се оправдавах с нещо, но продължавах да ходя в същия бар. Той винаги беше там където бях и аз, но се правехме, че не се познаваме, само се усмихвахме един на друг.

Една вечер бях по прекалила с алкохол и отидох в същия бар, но той не ми обърна внимание. Като се прибрах му писах и му благодарих сърдечно за вниманието цяла вечер, а той ми отговори, че не иска да имаме нищо общо. . . беше ми криво, но ми мина. Въпреки това продължавах да лягам и да ставам с мисълта за него.

Днес ми писа да се видим. Казах му че имам малко работа и по късно ще му пиша, тъкмо се навих и той каза, че му е излезнала работа и че утре ще ми пише. Моля ви, кажете ми да излезна ли с него (пропуснах да кажа, че той си има приятелка). . . Не знам какво мога да си кажа с него, но въпреки това искам ужасно много да се видим . . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
08.05.2018 23:34
По добре го забрави .Не е хубаво да ”крадеш” на някой гаджето.Аз съм в подобно положение зарибяват се с приятеля ми и хич не е приятно ,но той не го осъзнава защото са добри приятели с това момиче.Можеш да спечелиш много омраза дори да не тръгнеш с него.Ще ти е трудно , но понякога се случват такива неща и трябва да ги преодолееш .Успех!!!
0
0
missindependent
missindependent
21.11.2013 17:26
По-добре не се виждай с него и прекрати всичко докато не е станало късно...дори да се видите и да се получи нещо никога няма да си на първо място и винаги ще си резервен вариант...никое момиче не заслужава това.
2
0
Лара
Лара
21.11.2013 16:52
не се чуди изчукай го!Тогава ще имаш отговори на всички въпроси и после сподели с нас как е било :)
5
5
g
g
21.11.2013 16:02
Поредната нена*бана... Омръзнало ми е от такива. Като си има приятелка, ти къде си пъхаш носа бе момиче?? Един ден ще си на мястото на приятелката му и ще съжалиш за всички такива мисли и действия,но ще е късно ;)
7
0
Петър
Петър
12.11.2013 18:36
Здравей има един лаф хем сърби хем боли драго ми е.знаеш че си има приятелка но ти се иска да го опиташ и ти ами ако е обратното ти си му гаджето а тя е на твоето място как би се почуствала .е това е моят отговор .
5
0
misi frost
misi frost
12.11.2013 14:27
Не не се виждайте,няма смисъл-той си има приятелка.Никога не гради щастие върху чуждото нещастие.Има достатъчно свободни мъже :) Ще си намериш и твоят ¨принц¨ там някъде :)
3
0
Инчето
Инчето
12.11.2013 14:23
Точно такъв тип мъже най-много ме дразнят...хем обвързан,хем тръгнал да промива главиците на други момичета!Моя съвет е:не,не се занимавай изобщо с него:)мислиш ли,че ти си единствената на която говори така,човека просто се мисли за голям тарикат,но ако си хитро момиче ще му покажеш,че не може да си играе с теб!Успех!
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: