Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не мога да спра да мисля за него

Не мога да спра да мисля за него

Не мога да спра да мисля за него
Здравейте

Преди известно време споделих, че съм влюбена в женен мъж, но нито имаме връзка, нито бих предприела нещо. Просто го обичам без да се натрапвам. Искам да притъпя чувствата си към него и намалих излизанията с хора, които го познават и ограничих местата, на които можем да се засечем. И така не съм го виждала от известно време. Но тази вечер го сънувах.

Бях на закрито оживено място и той беше там с дъщеричката си. Той седна до мен и си говорихме като очевидно и той имаше чувства към мен. Попитах го за жена му и не помня какво ми отговори. После бях хванала дясната му ръка и гледах халката му, която беше абсолютно същата като в действителност, но имаше и още един голям пръстен - или от бяло злато, или сребърен с розови камъни. Той го махна от пръста си и ми го даде за спомен.

Аз го пробвах и беше толкова голям, че ставаше само на палеца ми, но все пак го взех. После трябваше да си тръгнат. Изпращах го и той влезе в асансьора и точно преди да се целунем, зад мен се появи един приятел, който в действителност ме харесва и така и не го целунах, нали все пак е женен. Откакто съм се събудила, не мога да мисля за друго. Веднага влязох във фейсбук да разгледам профила му. Малко се бях успокоила, но този сън ме побърка отново.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
мотка
мотка
29.05.2015 22:06
Много познато !!!При мен различното е ,че и аз съм семейна от 24 г.Но в момента съм влюбена ,в също обвързан мъж.
1
0
elena
elena
22.05.2015 01:26
Nikoga ne badi sas jenen maj.Ste strada6 vs.pat kogato toi se pribira pri jena si.Nqma6 bade6te s nego.Nameri su dr.Kazvam go ot opit
1
0
аделайн
аделайн
19.05.2015 21:04
Излизай повече, опитай да започнеш отношения с някой друг, разсейването ще ти помогне :)
1
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: