Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно...

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно...

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно...
Бях решил да не продалжа историята но много от коментарите особено анонимните ме накараха да я продължа. След като Явор се опита да ме убие но успя само да ми счупи носа бе задържан за 24ч започна следствие което се влачи цели три месеца и накрая не бе повдигнато нищо с-у този човек дори не взеха и мерки че в същият ден не само че се опита да ме пребие също така е и нарушил съдебна заповед (ограничителна заповед)и се бе приближил до съпругата си с една цел да се саморазправя.

Дори това бе потвърдено лично от него пред разпитващият полицаи. По късно бе освободен и така изчезва от Монтана отива си в селото като заявява на Миглена да се прибере при децата той повече няма да стъпи там и тя да си гледа децата Но няма и два дни откакто тя се прибира и той си идва в квартирата първите дни стои спокойно но на третия ден започва същото взимане на телефони и документи заплахи и обвинения тормоз следене скандали пред работата й.

Дори в работата и докато тя пак го напуска на 22. 05. 13г Същият ден тои отива в работата на моята съпруга вдига скандал и заплашва че ще запали и счупи колите ни че ще убие мен или нея и синът ни и то пред неините колежки. Вечерта аз тръгнах да прибера жена си от работа тъй като ни б страх тои да нея причака и нападне и бяхме прави тои се бе скрил с колата на дъщеря си краи блока в които живеех.

Тръгва след мен и ме следва до работата на жена ми там се опита да ме нападне с нож но видя че аз имам оръжие(притежавам законно боино оръжие като бивш военен)се спря започна да обижда и заплашва когато видя че викам полиция избяга но не след дълго се върна и пак обиждаше и заплашваше, аз пак повиках полиция и тои избяга но няма 5мин се върна и трагна с ножа към мен.

Когато видя че вадя оръжието се качи в колата направи няколко метра и спря до жена ми която бе излязла и се опитваше да го връзуми. Тогава тои тръгна с ножа към нея и каза ( аз сега ще наръгам жена ти а ти стреляй ако ти стиска хаиде да те видим аз ще ти погубя семеиството)Аз извадих пистолета и го насочих към него но пистолета бе без пълнител но той това не виждаше а през това време говорех с полицията.

Аи началника на жена ми излезе и се запъти към него тогава тои се качи в колата и избяга. След 5 мин пристигна полиция заведоха ни в районното за показания и там разбрах че са го задържали но само го разпитаха и подписа протокол и го пуснаха пуснаха и нас. На другия ден неговите родители и децата отиват при Миглена и казват че Явор и исчезнал никои не знае къде е и как е само дето предният ден към 19ч се обадил и казал че аз съм го преследвал с колата и съм го бил блъснал с нея и съм избягал.

Така по късно вечерта хора им казали че сие в селото в къщи и му няма нищо жив и здрав дори си пиел пиенето все едно нищо не е станало . Така се минават няколко дни и тогава започна следствието за опита му да ме убие и понеже бе подучен от някои че за да се спаси трябва да покаже че аз съм го предизвикал и че много пъти преди съм го бил заплашвал и аз с убийство и саморазправа тои подава жалба в полицията че на 02. 06. 13г.

Аз съм му се обадил и съм го заплашвал че ще го застрелям което е абсолютна лъжа аз до преди да ми счупи носа не съм имал нито повод нито основание да го заплашва с убийство или саморазправа. На същият ден бях извикан от полицая които разледваше случая и бях отведен в Обласната дирекция на полицията при директора Иван Георгиев които по късно разбрах че бил от същото село и че дори се падат нещо род.

Този човек започна направо с че ако заплаха че ако неспра с тормоза и заплахите с)у Явор и децата му ще ми бъде отнето законното оръжие и ще имам парични глоби до 2000лв, попитах го на какво основание съм викнат тук и на какво основание ще ми бъде отнето оръжието и ще бъда глобен на базата на лъжите на Явор ще е всичко поисках да се направи справка с МТЕЛи да се установи кои на кого се обажда и кои кого тормози като му заявих че имам документи свидетели и записи на разговорите ни с Явор.

Тогава тои омекна и ме освободи но по късно разбрах че и тои има заслуги затова че Явор не бе подведен под отговорност за счупеният ми нос а и не само затова смятам че този човек носи отговорност за всички деяния на Явор, тъи като Явор многократно ми заявявяше че не го е страх от полицията и че този човек го пази. Така след няколко дни на 16. 06. през ноща към 02. 30ч Явор ми звъна по телефона и ми заяви че ако нему кажа къде е Миглена ще ми запали колата , като след това взима камък и счупва предното стъкло на колата на синът ми .

Дадохме жалба но никои не огледа колата никои не разпита съседите ми които бяха видяли мъж да чупи стъклото и да бяга никои не провери и телефонното обаждане всичко бе прикрито . Не минаха дни и Миглена се връща при него за да спре тои това безумие като тои и обещава че ако се върне няма да я тормози както нея така мен и семейството ми особено синът ми тъи като тои не само счупи колата му но му звънеше постоянно и заплашваше всички ни с убийство дори стигна до там да му предлага пари за стъклото но да разбере къде е Миглена и да му каже.

Дори бе ходил в цеха да разпитва един колега в кое село живея за да ме намери и пребие. Направи дори всичко възможно Миглена да я изгонят от работа и това бе трета работа от която я гонят зарад него, и не само това настройваше дъщеря си постоянно с-у Миглена двамата плетяха интриги за да я върнат при тях.

Дъщеря им имаше сериозна връзка с момче дори вече бе бременна от него , тя започна да исценира болести и тежка бременност защото знаеше че Миглена както всяка майка ще се притече на помощ и няма да изостави дете си в това положение. Но в последствие Миглена разбира че всичко е лъжа и интриги създадени от мъжът и и дъщеря и и че дори тази бременност е нежелана от момчето и е била само за да може да го обвържат защото това момче е застанало на страната на Миглена и се е опитало да я защити и да накара дъщеря и да се осъзнае и да защити майка си да не я лъже и да не плете интриги с баща си с-у нея.

Момчето е живяло в същото семейство и е видяло че майка му се е спасила от такъв ад и сега живее щастливо с друг мъж и че наи разумното нещо е да се прекрати тази лудост и да се разделят като нормални хора. Но дъщеря им не иска и да чуе за това защото ако защити майка си няма да види никакви пари повече от баща си а тя е момиче вече на 22г но не работи а и няма желание за това че тя дори в къщи не върши нищо и не помага на майка си. Така няма и няколко дни от както Миглена се връща там и дъщеря и бива изоставена бременна в трети месец от това момче , благодарение на Явор .

Докато Миглена не с е при Явор тои жсек ден обикаля градинката пред черквата и започва да разпространява че тя живее с мен на квартира че аз и давам опияти и наркотици и че я карам да проституира, че всяка нощ в квартирата имало оргии и тя е била с десетина мъже и се продавала за по 5лв. на мъж, че аз съм бил някъв курварин и съм бил разбил много семеиства лъгал съм жените да напускат мъжете си въсползвал съм се от тях и после съм ги изоставял.

Стигна до там че заедно с родителите на Миглена подадоха жалба с-у нея и мен като в нея написах тези твърдения. Очерниха Миглена и я направиха наи пропадналата жена на света , целият квартал говори за това и сега се чудят защо тая жена сее върнала и защо търпи този срам и унижение.

Не минават и 10дни откакто Миглена е при него и той си започва старата песен започва да я кара да подава жалба с-у мен за да ми се забрани да не минавам от там дето те живеят защото това го дразнело и аз нямам работа да минавам там не можел да ме гледа и му ставало лошо. На мен мие такава работата че няма как и кои да ми забрани това а и дори и да искам да не минавам от там няма как да стане тъи като градът е разкопан и много улици са затворени. На края на август месец Миглена започва работа в един супермаркет до тях и нещата започват от начало.

Явор постоянно е пред магазина или в магазина пречи на работата и звъни и по телефона когато той е на работа и не може да я контролира . Започва да я тормози постоянно и да я лъже че аз всеки ден минавам над 20 пъти от там и съм го дразнел и показвал неприлични жестове с което цели да я заблуди и накара да подаде жалба с-у мен с една цел да меспре да не минавам от там.

Всичко това е лъжа аз повече от четири пъти на ден трудно можех да мина от там тъй като през почти всички дни съм извън града а за жестовете не аз му ги показвам а тои на мен няма да споменавам какви са и с какви думи са придружени но това което той прави обвинява мен, аз дори съм го и заснел на видео и снимки имам дори и свидетели които са били с мен и са го чули и видели какво прави.

Този човек е просто луд кажете ми кои нормален човек ще прекарва почивните си дни пред магазин за да пази и следи жена си кои нормален човек ще стои на прозореца на терасата си на петия етаж и след като види че някоя от нашите коли се задава от единия краи на улицата ще слезе пеша от петия етаж и ще тича по колата ще хвърля по нея с предмети ще крещи и заплашва а след това ще отиде в магазина при съпругата си и ще и вдига скандал и ще я обвинява за какви ли не неща (че аз съм бил при нея че в склада сме правили разни неща с една дума фантазии на болен човек).

По този начин хем я нападаше и обвиняваше в какво ли не хем я лъжеше и настройваше с-у мен с твърденията си че този тормоз е заради мен затова че минавам и го дразня и че съм му показвал неприлични жестове и съм му наговарял разни неща по неин адрес какво съм правил с нея и какво ще правим когато го няма. Така успя да я накара да даде нова жалба с-у мен в която всичко бе лъжа или с една дума преразказаните лъжи и фантазии на Явор.

Да но след тия посещения на Явор в работата й и скандалите вдигани от него там Миглена бе уволнена отново но този път тя обвини и мен че и аз имам вина за това ако не съм минавал от там тои нямаше да седи пред магазина нямаше да влиза и да вдига скандали.

Вече не знам на кои как да угодя когато и помагах бях добър поех всички негови нападки тормоз не само на мен и и над детето ми което изобщо няма никаква вина страданието и болките които изспитах след негови я опит да ме убие и не сторих нищо на този човек за да не страдат и гладуват децата му.

Какво да сторя да напусна града ли за да може Явор да живее спокойно и да няма от кои да я пази (е тогава ще намери друг да обвинява както винаги е намирал и както постъпват всички болни от ревност мъже)дори и да искам да не минавам от там не мога както обясних по рано че аз дори и не съм минавал така както тои твърди минават и моите колеги от там не може заради да спрем да работим и да затворим цеха не мога да напусна работа къде да отида и аз имам семейство да храня да плащам заеми и да създам бъдеще на детето си .

Вече не знам какво да сторя че всичко да спре и да се прекрати , не знам и как да обясня на тази жена че аз нямам вина за нещата в които ме обвинява мъжът и и наи вече че не трябва да търпи повече тоя ад и че е време да стъпи смело на краката си и да си поиска правата, свободата и щастието. Да покаже че има достойнство и че иска тя сама да избира как да живее.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (23)

Изпрати
РЕНИ
РЕНИ
09.01.2016 14:41
в тази история не прочетох нищо за бабата и дядото на Миглена.Защо само за тях не пише нищо???
ТОЗИ хлапак май много се е поонесъл,та цял роман е написал
3
0
ивелина
ивелина
31.01.2015 16:56
Чета всички историй тук особено тези ,който са свързани с домашно насилие . Аз също съм преживяла това ,живота ми беше ужасен ,но ако това е истина тук в тази история то тогава моят живот е бил по добър .Смятам че историята е истински ,никой не би си направил труда да пише и разпространява лъжи на такава тема ,едно че това унизително и подигравателно ако е лъжа ,друго че ако е лъжа попада под ударите на закона .Невярвам автора да е толкова глупав и наивен или нагъл че да напише лъжи тук пред цяла България.МНого се ядосах на жените които нападат автора и го обвинват че се меси в чужд живот.,особено тази нели80 .Първо го подкрепя а след това напада и казва неща всякаш тя е свидетел на всичко ,незнам защо тази жена твърди постоянно че той тормози това семейство и че го прави от ревност ,откъде така е добре осведомена за това или защо смята така ако не е осведомена .Подразниха ме и жените които пишат че тази жена така заслужава за това защото е имала връзка с автора .Как могат да си мислят такива неща и да ги исказват на всеуслошание,това е срамно за една жена да мисли така .Закона и не само закона но и морал казва че никои няма право да посягва на на по слабите независимо те какви са и каво са сторили .Всяко посегателство се реследва и наказва ,с една дума никой няма право да бие друг .Това че те са семейство не дава право на тпзи Явор да е бие каквото и да извършила нито пък да я притежава и да и забранява .Нека тези жени да се поставят на неиното място и да изживеят неиният живот ,и тогава да дават оценки.Знаят ли тези жени какво е домашно насилие ,и кое закона приема за насилие ,нека да го прочетат ,нека да видят там какви са съветите към хората които са свидетели на домашно насилие и тогава да обвинват автора че се меси в чужди семейства .Точно заради такива жени като вас и хора които виждат насилието и си премълчават много жени са бити дори убивани или са се самоубивали.Това ли икате да се случи с тая жена ,искате всичко да се потули и смятате че ще и помогнете така ,не напротив вия е убивате ,и ако се случи нещо с нея вие ще сте виновните а не Пламен и ако той ви обвини в това не само аз ще го подкрепя а зад него ще застанат хиляди жени и организации.Нма закон който да ви накаже за това ,но има господ и природа те ще ви съдят ,и това ще ви тегне на съвеста .
Искате да заблудите всички тук читатели че Явор е простил всичко на Миглена ,и че живеят щастливо и се обичат.А замислихтели се дали Миглена му е простила за побоя , за преследването за унеженията и обидите ,ако мислите така се заблуждавате тя не муе простила нищо ,щом не му е простила изневярата и педофилията и е потърсила разбиране ,съчуствие и любов при Пламен.значи никога няма да му прости всичко това което е извършил особено това че тя е разбарл какво е истинската любов и Явор я е откъснал от тази любов .Никога ама никога няма да му прости това ,нито една жена не би му простила а камоли да е щастлива с него и да го обича.Няма такава жена и не съществува която да прости на мъжът си за всичко което и е причинил особено боя и наи вече това че е посягал на малки момичета ,което е долно и гнусно.Засрамете се вие сте жени и може и вие да попаднете в такава ситуация или вашата дъщеря,никой не е застархован ,ако вие нямате нищо общо с това семейство и сте истински и нормални жени няма как да пишете такива коментари и такива глупости,това не е нормално .Казва ви го жена преминала през този ад ,жена преживяла такъв кошмар но с помоща на такъв мъж като автора преодоляла всички трудности и сега живее щасливо с този мъж.Децата ми осъзнаха всичко чак когато ги оставих при баща им и разбраха що за идиот е той и че ги лъгал и заблуждавал ,а също так и подкупвал като този Явор.Сега са при мен и сме щастливи всички , а съпругът ми стигна дъното и живее сам самичак че дори и родителите му и мойте които му помагаха и подкрепяха. сега го изоставиха .Година бях разделена от деца и родители но вече всички са с мен ,простих им всичко и жевеем щастливо.
Казвате че пламен е накрал миглена да бъде с него и я излъгал и изнудвал за да е с него,и че тя докато е била с него той е преследвал заплашвал и тормозил децата и .Не мога да бъда съгласна с вас .Първо не смятам че тази жена е толкова глупава и заблудена че да се остави някои да я излъже или изнудва и заставя,а и не виждам с какво ще бъде изнудвана и заставяна .Как и по какъв начин този човек е държал насила и с лъжи при него и как за тия години жена му не е разбрала ,коет означава че такова нещо не е имало .Цялата тази тяхна врузка се дължи на взаимна любов,това са цели 5 години.Как така този мъж е преследвал и тормозил децата и и въпреки това тя е била с него че дори е напускала мъжът си и тях ,няма такава жена която любовникът и да тормози децата и ,и въпреки това тя да е с него и да го обича ,което говори че той не е преследвал и тормозил децата и.едно е да се е опитвал да им покаже истината и да раговаря с тях ,това не е тормоз ,нито заплаха .Твърдите че вор е били простил всичко на Миглена ,съмнявам се и то мниго се съмнявам ,ако този човек искаше да и прости щеше да го направи веднага след побоя над нея .И наи напред щеше да поиска от нея прошка за побоя и тормоза и тогав да и каже че и прощава и наистина да и прости и зарави всичко.Така тя щеше да скъса с Пламен а не да продължи връзката си с него.А защо я продължила ами защото този Явор и е натяквал ,тормозил заплшвал ,държал се като господарят в къщи той коли и беси и това я е накарало да продължи връзката с човека които я обича ,уважава и цени като жена ,всяка жена това иска уважение и разбирателство и тя го е открила в лицето на Пламен.Но както всички насилници Явор вместо да се осъзнае и да и прости той е продължил да я тормози и бие .Ето защо тя е бягала толкова пъти ,ще питате защо се е върнала ,нали .Ще ви кажа жени като нея и мен кото сме насилвани години наред и нямаме подкрепа нито от деца нито от родители ,за нас има само едно решение да седим и да мълчим ,да се примирява ме с всички и да испълняваме безропотно всички желания на насилника .Живеем ден за ден и се надяваме някой ден да стане чудо или насилника да умре.Е аз поне имах смелоста да се преборя и да напусна моя насилник ,но до мен стоеше тояно такъв човек като автора и се бореше и стрдаше заедно с мен .Аз за разлика от Миглена не предадох човека които ми помагаше и подкрепяше ,човекът които ме обичаше и бе готов на всичко за мен ,такива хора не се предават, напротив за такива влизаш в огъня ако трябва
0
0
мая
мая
01.02.2014 15:04
....Обичам я лудо, но мъжът ѝ е пълен изверг....
в тази статия
си обяснил точно ,кой лъже ,аз или ти...
5
0
Емили
Емили
28.01.2014 14:13
от толкова повече не вярвам че ще я нараниш.
6
0
plamen
plamen
05.01.2014 17:36
Всеки които иска да разбере дали говоря истината нека да ме потърси в феисбук (Пламен Колов )но написано на латински и ще получи доказателства които не искам да качвам тук защото ще нараня и злепоставя Миглена
0
1
мая
мая
04.01.2014 13:17
А ТЕБ как да те съдим,като 5 год си лъгал и си изневерявал на жена ти и продължаваш да го правиш...
Закона за другите го знаеш,а за твойта изневяра,кой закон действа???
А кой е закона да се месиш и тероризираш чуждо семейство???
4
3
plamen
plamen
22.12.2013 09:43
просто невиждаш ли колко си смешна вече само едно си твъдиш едно и също и то това което знаеш от Явор и маика му това което всички негови роднини разпространяват в селото ви и всичко правите седна цел да искарате мен виновен невиждатели колко сте жалки и колко много си противоречите с писането тук просто вече сте безсилни защото всички нормални хора разбраха що за стока е Явор а вие се опитвате да го искарате светец и когато лъжете невсякаде и дори и тук се оплитате кои ще ви повярва че аз и Миглена имаме връзка от 5 год и че тя е била смен насила и е бягала от мъжа си принудена от мен Коя жена има връзка с мъж цели 5год хасила и принуждавана и кои мъж ще може да и завърти глават цели 5 години или икате да искарате мен виновен за всико е няма как в Монтана се знае кои е лудия и кои е винивния за всичко и самата МИглена го е потвърдила с думите си и показанията си пред полиция и стова че осъдияЯвор или ще кажете че аз съм я принудил да го направи Жалки сте и то много кои нормален човек ще ви повярва че аз съм я принудил за всичко това и че само азсъм виновен за всичко с тези твърдения искате да кажете че тя няма никаква вина за нищо само аз съм виновния невиждатели колко сте смешни всички техни съседи ги видяха какво преставлява Явор затова ги изгониха от две от е квартири затова а също така искаха и от тази затова целият квартал им се смее и подиграва така че се засрамете тези неща са пални лъжи и защо започнахте да коментирате тов чак сега когато пратих тези истории на синът на Миглена ате са публикувани отдавна от ясно по ясно е че вие самоте си стоите зад жсички коментари и това което пишете само вие сиго знаете хванахтесе на стръвта която ви пуснах и сами доказахте колко сте ЖАЛКИ и БЕЗСИЛНИПРЕД ИСТИНАТТА
1
1
мая
мая
01.02.2014 15:02
Обичам я лудо, но мъжът ѝ е пълен изверг....
Ето с тази статия си изяснил на всички за 5 годишната ви връска.
многооо лъжи написа тук,никой не ти вярва...психопад си..
2
0
МАЯ
МАЯ
22.12.2013 09:21
Даааа бил е мъжът и,но е бил заради теб и поради това че сте имали 5 год,връзка.
През цялото това време ТИ си тормозил всички нейни близки и продължаваш да го правиш и сега....
СПРИ СЕ и знай че всичко се връща...
2
3
ДАНИ
ДАНИ
21.12.2013 19:14
охооо ама това е бил моя селски.Дееей какви изповеди е писал из интернета.Само дето малко послъгва. и на село при майка му идваше с една жена с черна коса.и по-магазините в селата зарежда сладки заедно с нея , а не със син му както казва.Лъже,ама то кой мъж ще си признае че има любовница,не знам защо само се е излагал тук...
1
0
МАЯ
МАЯ
21.12.2013 18:50
Като се рових из сайта и намерих поредната публикация написана от Пламак2 или по-точно от теб.Само че си я писал от името на любовницата си-Миглена,все едно че е пише тя.ХА ха ха...

...Преди 5 год срещнах друг мъж и се влюбих лудо в него. Той ме прави щастлива, даде ми всичко, което ми липсваше, направи ме жена накара ме да се чувствам желана обичана и ценена. Но съпругът ми разбра и ме преби до смърт - опитах се да го напусна ...

Преразказал си романа ,но тук вече си признаваш че сте правили секс и ти си бил мъжът на нейните мечти ,но въпреки това тя те е зарязала.КОЛКО много си се заблудил само,.Стигнал си до лудост и безсилие и не знаеш как да ги очерниш вече тези хора.Смешен и жалък си в очите на всички.
ЕТО това дай на жена ти да прочете и да разбере истината...
1
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 9
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: