Как да върна тръпката в него

Как да върна тръпката в него
Здравейте, казвам се Валя, на 20 съм и живея от 3 години в чужбина с родителите ми. Тъй като няма на кого да споделя, реших да пиша тук. Ето и моята историйка. .

Миналата година се запознах с едно момче, с което отначало изобщо не се понасяхме. Но какво стана изведнъж не знам, реших да го добавя в фейсбук и така започнахме да си пишем. Така се минаха няколко седмици с чатене, докато той не ме покани у тях.

Отначало си седяхме двамата най - мирно, докато не ми посегна да ме целуне. Първоначално се опитах да се отдръпна, тъй като бях напълно с приятелски мисли към него, но не ме пусна и аз се отдадох на момента. . И така сега си имаме 8 месечна връзка, която до преди дни си беше почти прекрасна. Наложи му се да ходи на сватба на братовчедка му в Холандия за 4 дена.

Деня, в който си заминаваше, си прекарахме страхотно. Всичко беше повече от супер. Изпратих го. И от там си пишехме пак, беше мил, даже предостатъчно мил. Но когато се върна нещо се промени. Видяхме се още същия ден, в който пристигна. Нещо липсваше, сякаш я нямаше онази тръпка в него.

Не му казах нищо, радвах му се. Но ден след това всичко стана по - зле. Не се интересува изобщо от мен, не ми пише, не ми звъни, не ми обръща внимание, студен е към мен, даже понякога леден. Просто не е такъв, какъвто беше преди да замине за Холандия. Гадно ми е, не знам какво да правя. Опитах се да поговоря с него, но не ми обърна внимание. Чудя се аз ли направих някъде някаква грешка. . Не знам.

Моля ви посъветвайте ме нещо. . какво да направя след като не иска да ме изслуша даже. Казах му, че е леден към мен, а неговият отговор беше цитирам: “ Щом смяташ, че е така. . . “ и това беше. какво да правя? ? ?

Коментари (18)

Изпрати
bashev
bashev
15.03.2015 17:43
chukai se sas drug ot revnost toi Park ste iska da te varne
0
0
siiis
siiis
23.02.2015 12:47
Izneveril ti e
0
0
Дани
Дани
26.05.2014 00:35
Какво да правиш ли?Прати го на дълга разходка!!!И повече не прави компромиси!Аз винаги съм давала втори шанс...никога трети...ноо..няма смисъл,повярвай ми!Говоря ти като на дъщеря!Не те заслужава и ще се появи много, много по-добро момче за теб!Бъди силна и запази себеуважение!
3
0
Русанка Ризова
Русанка Ризова
23.02.2014 10:14
Здравеи мило момиче,Валя.Прочетох твоята история и се вьрнах назат в годините на моя млад живот.За да не бьда многословна,ще се опитам с малко думи да ти обясня много важни неща от моя живот.Имах брак с едно дете ,което приклучи след13 г. Сьздадох втора врьзка ,без брак и още едно дете.МИнаха 11 г.Заминах на море с двете деца и след 6 дни се вьрнах,защото времето бе много лошо и каква бе моята изненада.....Лубимият до този момент за мен мьж,с писмо написано саморьчно си тьрсеше лубовница,да запьлни свободните му дни. Шока за мен беше огромен,защото до този момент от всичко което правеше льхаше лубов и внимание кьм мен.Вьпреки че ме увещаваше че нищо не се е случило,ас с един замах прекратих тази 11г. врьзка.И не сьжалявам.ЩОм един пьт само му мине през главата да потьрси друга то ще се случи рано или кьсно.Но ти не чакай да дойде този момент защото много боли .Прекрати го с гордо вдигната глава ....ПЬРВА.А той неминуемо ще дойде щом така се дьржи още от сега.Дано сьм ти била полезна .ПОдкрепям те,мило дете.
0
0
Силвия
Силвия
04.12.2013 20:28
Не знам какво да те посъветвам и при мен се случи почти същото преди 4 месеца , все още не иска да разговаря с мен , можело да се виждаме само за секс за което отказах. По добре го забраво знам не е лесно аз не съм го забравила но се опитвам да продължа напред. Успех
0
0
Лили
Лили
13.10.2013 09:35
Разкарай го,животът е прекалено кратък,за да го споделящ с идиоти ;)
3
0
мария
мария
12.10.2013 15:11
А колкото за причината за тази внезапна промяна при мен беше връзка с друга жена-паралелно с моята.Разбрах го след 6 месеца.Не зная дали от това ще ти стане по-добре.Успех!
0
0
мария
мария
12.10.2013 15:05
Според мен приключи всичко.И при мен се получи така.След многократни срещи и раздели решихме да останем приятели.То и приятелството такова!Сега,след още няколко месеца осъзнавам безсмисленосста на всичко и съм на прага да приключа веднъж завинаги това подобие на връзка.Не виждам смисъла да се мъчиш,но зная,че моите думи няма да достигнат до съзнанието ти.Затова ти казвам-мъчи се,докато съвсем не ти изстине и не го забравиш.Едва тогава ще спреш да пишеш тук и ще бъдеш достатъчно силна да продължиш напред.
6
0
Деси
Деси
11.10.2013 21:16
Здравей,според мен ти е изневерил,и няма смелост да си признае
3
0
Valq
Valq
11.10.2013 16:17
Искам да ви благодаря, че си правите труда да четете и да намерите решения за моя проблем. Ценя го. :)))
0
0

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: