Не зная как да си върна щастието

Не зная как да си върна щастието
Много хора сигурно ми завиждат, защото погледнато от вън животът ми е една приказка. Съпругът ми е с големи финансови възможности и успява да осигури всякакви глезотии за семейството ни.

Но за изненада на някои, аз не съм щастлива. Липсва ми вниманието на съпруга ми. Той просто е забравил за моето съществуване. Може би има друга жена, не знам. Или работата го е обсебила изцяло и той се е превърнал в един робот.

Не съм на ясно какво трябва да направя, за да върна щастието в дома ни.

Коментари (9)

Изпрати
Красимира
Красимира
02.09.2013 23:29
Мисля че трябва да се обърнете навътре към себе си.Просто ми се струва че сте се изгубили.Забравила сте коя сте и затова сте нещатсна.Но това разбирасе е мое мнение а не ваше и вие небива да се съгласявате с мен.Но ако има нещо вярно в това което пиша съм готова да споделя с вас аз от къде запичнах.Може би малко литература по темата няма да ви е излишна ако обичате да четете,разбира се.И в тоя дух може би "Хорхе Букай"ще ви е от полза.
0
0
Лора
Лора
21.08.2011 14:37
Наистина много глупави коментари. Жената случайно да ви пита какво да прави с парите си ? Вие в гората ли сте расли ? Балкански синдроми!
Ако си хванала мъжа си само заради "големите му възможности" - това ти е кръстът, носи си го - друго поведение от него не очаквай. Ако пък е работохолик, който се е самозабравил в опитите си да ви осигури хубаво бъдеще - поговори с него и му кажи, че нуждите ти не са финансови и вече имате предостатъчно.
0
1
маги
маги
29.07.2011 18:50
Здравейте, Bonibon! Може ли да ни напишете как сте ? Нещата оправят ли се ? С поздрав:Маги.
0
0
маги
маги
14.07.2011 20:20
Мисля, че е добре да се занимаваш с децата си и грижа да осигуриш спокойствие на съпругът ти, за да може той да мисли за работата си спокойно. Каквото и да мислиш, че има друга, недей дори и да е така, казвай не е вярно, бъди си мила и любезна с него, даже и да видиш си казвай . Голяма работа, отменила ме. Не прави сцени никога и по-никакъв повод. Моята свекърва изкара 60 години брачен живот със свекър ми и имаха 4 деца. Ако човекът е умен и работлив по никакъв начин не го отстъпвай, това е един вид пак борба и умния печели. Не знам на колко сте години, ако сте млада родете си дете, ако не започнете да се занимавате с благотворителност, и отново ви казвам, не създавайте напрежение, особено когато съпругът е в къщи, създавайте ведра обстанока, весела, винаги засмяна го посрещайте. Най-важно е за всички да запазиме семейството си, децата си, съпругът си, а това зависи много и от нас. Пожелавам ви спокойствие и търпение, защото победата е на дълготърпеливите.
1
0
Диляна
Диляна
11.07.2011 13:50
Какво ви става, бе хора ? Жената споделя болката и самотата си, а вие се занимавате с това какво да направи с парите си. Никой не спомена дори проблема й.
На мен ми стана мъчно като го прочетох. Толкова хора с възможности са толкова самотни. Именно защото всички виждат в тях пари, а не душата. Жалко е когато съпругът смята, че след като е осигурил семейството вече нищо не им дължи. Поговорете с него откровено, споделете му как се чувствате, кажете му мислите си и ще се разберете. Сигурно има причина да охладнее така, а ако просто се е отдал на рутината след разговора ще се сети, че се е самозабравил в делата си. Желая Ви успех и щастие.
1
0
bonibon
bonibon
04.06.2011 14:19
Благодаря ви. Наистина може би ще се насоча към благотворителност. Това ще ми донесе удовлетворение. Ще пиша пак.
0
0
katq
katq
04.06.2011 02:55
Госпожо, не ме разбирайте погрешно. Молете се за семейството си, друг начин няма. Всичко е суета, за това ви казвам, Сатаната си няма друга работа, само молитви и добри дела, бог ще ни покаже пътя. Амин. Успех.

0
0
katq
katq
04.06.2011 02:51
Здравей. Съгласна съм с това мнение. Аз съм 6 г. в Испания и колко испанци осиновиха деца и негри. Също бог да благослови всички, а знаем, че края на света наближава. Хора, аз съм на това мнение на госпожата или госпожица, аз давам колкото мога на приятели, които нямат хляб, въпреки, че са в Испания има и испанци по малко са от БГ, но има бог с вас. Амин, да докосне всяко сърце. Амин.
0
0
Съвет
Съвет
02.06.2011 22:19
Намерете начин да започнете усърдно да помагате на хората в беда около Вас! Има толкова много страдащи хора в България - те имат нужда от помощ - финансова и чисто човешка. Лишете се от някоя от Вашите скъпи дрънкулки, които така или иначе ще захвърлите на бързо след закупуването им и просто нямата нужда от тях. Не живейте само за да угаждате на себе си и за да мислите само за себе си, не бъдете егоист, който не вижда по-далеч от носа си. Чувството, че си полезен и си помогнал на някого, които без Вашата помощ е щял да бъде много зле или е щял да умре без лекарства или без храна - това ще Ви направи да се чувствате значима, незаменима и велика! Създайте благотворителна организация и привлечете и други хора! Богатите хора навсякъде по света се ангажират в социални проекти, само българските богаташи не се сещат за такова нещо.
0
1

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: