ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Не зная как да си върна щастието

Не зная как да си върна щастието

Не зная как да си върна щастието
Много хора сигурно ми завиждат, защото погледнато от вън животът ми е една приказка. Съпругът ми е с големи финансови възможности и успява да осигури всякакви глезотии за семейството ни.

Но за изненада на някои, аз не съм щастлива. Липсва ми вниманието на съпруга ми. Той просто е забравил за моето съществуване. Може би има друга жена, не знам. Или работата го е обсебила изцяло и той се е превърнал в един робот.

Не съм на ясно какво трябва да направя, за да върна щастието в дома ни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Красимира
Красимира
02.09.2013 23:29
Мисля че трябва да се обърнете навътре към себе си.Просто ми се струва че сте се изгубили.Забравила сте коя сте и затова сте нещатсна.Но това разбирасе е мое мнение а не ваше и вие небива да се съгласявате с мен.Но ако има нещо вярно в това което пиша съм готова да споделя с вас аз от къде запичнах.Може би малко литература по темата няма да ви е излишна ако обичате да четете,разбира се.И в тоя дух може би "Хорхе Букай"ще ви е от полза.
0
0
Лора
Лора
21.08.2011 14:37
Наистина много глупави коментари. Жената случайно да ви пита какво да прави с парите си ? Вие в гората ли сте расли ? Балкански синдроми!
Ако си хванала мъжа си само заради "големите му възможности" - това ти е кръстът, носи си го - друго поведение от него не очаквай. Ако пък е работохолик, който се е самозабравил в опитите си да ви осигури хубаво бъдеще - поговори с него и му кажи, че нуждите ти не са финансови и вече имате предостатъчно.
0
1
маги
маги
29.07.2011 18:50
Здравейте, Bonibon! Може ли да ни напишете как сте ? Нещата оправят ли се ? С поздрав:Маги.
0
0
маги
маги
14.07.2011 20:20
Мисля, че е добре да се занимаваш с децата си и грижа да осигуриш спокойствие на съпругът ти, за да може той да мисли за работата си спокойно. Каквото и да мислиш, че има друга, недей дори и да е така, казвай не е вярно, бъди си мила и любезна с него, даже и да видиш си казвай . Голяма работа, отменила ме. Не прави сцени никога и по-никакъв повод. Моята свекърва изкара 60 години брачен живот със свекър ми и имаха 4 деца. Ако човекът е умен и работлив по никакъв начин не го отстъпвай, това е един вид пак борба и умния печели. Не знам на колко сте години, ако сте млада родете си дете, ако не започнете да се занимавате с благотворителност, и отново ви казвам, не създавайте напрежение, особено когато съпругът е в къщи, създавайте ведра обстанока, весела, винаги засмяна го посрещайте. Най-важно е за всички да запазиме семейството си, децата си, съпругът си, а това зависи много и от нас. Пожелавам ви спокойствие и търпение, защото победата е на дълготърпеливите.
1
0
Диляна
Диляна
11.07.2011 13:50
Какво ви става, бе хора ? Жената споделя болката и самотата си, а вие се занимавате с това какво да направи с парите си. Никой не спомена дори проблема й.
На мен ми стана мъчно като го прочетох. Толкова хора с възможности са толкова самотни. Именно защото всички виждат в тях пари, а не душата. Жалко е когато съпругът смята, че след като е осигурил семейството вече нищо не им дължи. Поговорете с него откровено, споделете му как се чувствате, кажете му мислите си и ще се разберете. Сигурно има причина да охладнее така, а ако просто се е отдал на рутината след разговора ще се сети, че се е самозабравил в делата си. Желая Ви успех и щастие.
1
0
bonibon
bonibon
04.06.2011 14:19
Благодаря ви. Наистина може би ще се насоча към благотворителност. Това ще ми донесе удовлетворение. Ще пиша пак.
0
0
katq
katq
04.06.2011 02:55
Госпожо, не ме разбирайте погрешно. Молете се за семейството си, друг начин няма. Всичко е суета, за това ви казвам, Сатаната си няма друга работа, само молитви и добри дела, бог ще ни покаже пътя. Амин. Успех.

0
0
katq
katq
04.06.2011 02:51
Здравей. Съгласна съм с това мнение. Аз съм 6 г. в Испания и колко испанци осиновиха деца и негри. Също бог да благослови всички, а знаем, че края на света наближава. Хора, аз съм на това мнение на госпожата или госпожица, аз давам колкото мога на приятели, които нямат хляб, въпреки, че са в Испания има и испанци по малко са от БГ, но има бог с вас. Амин, да докосне всяко сърце. Амин.
0
0
Съвет
Съвет
02.06.2011 22:19
Намерете начин да започнете усърдно да помагате на хората в беда около Вас! Има толкова много страдащи хора в България - те имат нужда от помощ - финансова и чисто човешка. Лишете се от някоя от Вашите скъпи дрънкулки, които така или иначе ще захвърлите на бързо след закупуването им и просто нямата нужда от тях. Не живейте само за да угаждате на себе си и за да мислите само за себе си, не бъдете егоист, който не вижда по-далеч от носа си. Чувството, че си полезен и си помогнал на някого, които без Вашата помощ е щял да бъде много зле или е щял да умре без лекарства или без храна - това ще Ви направи да се чувствате значима, незаменима и велика! Създайте благотворителна организация и привлечете и други хора! Богатите хора навсякъде по света се ангажират в социални проекти, само българските богаташи не се сещат за такова нещо.
0
1

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
42
30
21
10
Дай твоята оценка: