Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Как да оправя нещата с него?

Как да оправя нещата с него?
Здравейте! Аз съм момиче на 13, почти 14 години и мисля че съм наистина объркана. Тренирам баскетбол от 5 години и съм наистина влюбена в този спорт, както и рисувам от доста малка.

И така. . . Все пак моята история се върти около баскетбола. Когато бях в пети клас моята братовчедка с която сме много близки си беше харесала едно момче което беше от нашия клуб по баскетбол. Цяла нощ ми говореше за него колко бил мило и се държало с нея невероятно. Докато ми говореше за това така мило момче аз започнах да се чувствам много странно можеби беше завист всъщност не знам. Няколко дни след като тя ми сподели за него, аз бях излезнала да поиграя баскет в близкото игрище до училище с един мой приятел. Както си играхме и изведнъж пред очите ми се появи точно той милото момче за което слушах цяла вечер. Приятелят ми го познаваше, поздравиха се по подобаващи начин за момчета и дойде ред и аз да се запозная с него. От устата ми не можа да излезне да кажем "Здравей! " ами излезна възможно най - голямата простотия, като например, "Ти не си ли онзи на С***я" (С***я е името на братовчедка ми).

Той се засмя и просто се здрависа с мен. След тази наша смешна и нелепа среща аз не спирах да мисля за него. Писахме си почти всеки ден и излизахме всеки ден оказа се че дори сме си съседи, но с времето всичко това си отиде.

Двамата с него бяхме наистина много добри приятели докато не се пусна слух навсякъде че аз го харесвам. Аз наистина го харесвах но го пазех само за себе си. От този слух не сме си били никак близки както реди но и той се промени много с годините. Били сме на два лагера заедно и тогава имаше малки зарибявки между двама ни но след последния който беше сме си писали само един път и то за мач слд което излезнахме само двамата и бяхме дост близки един към друг той ми каза неща които не бих забравила лесно но напоследък дори не се поздравявме. По скоро аз не го поздравяам защото беше казал че не мога да играя и че съм била тъпа а за мен това е голяма обида.

После една приятелка която ходи със неговия най близък приятел ми каза че ме харесвал и че съжелявал за думите които казал по рано но не му си личи да съжелява. Сега си има приятелка а на мен ми е супер гадно за всичко което се случи. Моля ви за някакви съвети как да си оправим взаимтношенията. Незнам дали си заслужава да се знимавам с него.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
08.02.2016 17:44
Нямаш никакво бъдеще с това момче. Как изобщо си представяш, че човек, който може да си позволи да ти каже, че си тъпа и да нагруби това, което дава смисъл на живота ти - баскетболът, може да бъде с теб. И да те обича?? И да се грижи за теб?? Моля ти се...
5
0

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: