Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Той заплаши ,че ще се самоубие

Той заплаши ,че ще се самоубие

Той заплаши ,че ще се самоубие
Той е 17 годишен , а аз съм на 16. Без много подробности ще ви кажа , че аз имах/м приятел който вече не обичам защото се влюбих в друг, но въпросният 17 годишен заплаши , че ако го напусна ще се самоубие .

Той предупреди за това своите родители както и моите и всички наши познати. Помощ! Какво да правя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
РЕАЛИСКА!
РЕАЛИСКА!
23.11.2013 03:11
Попитай го по какъв начин,ако се беси му кажи,че ще му купиш въже,ако се коли ,че ще му подариш нож и т.н....абе общо взето ,попитай го как можеш да му съдействаш...майтапя се,но точно по такъв начин можеш да отрезвиш някой който отправя подобни заплахи.Нека разбере и то от теб,че ти ще продължиш да живееш и след него,и това ще ощети единствено него ,защото колкото и да ти е тежко а и на околните му кажи ,че все пак времето лекува но него няма да го има.И най-важното ,кажи му ,че няма да позволиш да те манипулира по този начин и че това предизвиква само съжаление от твоя страна,но не и любов.Няма да се самоубие ,бъди спокойна.
0
0
Познато
Познато
23.11.2013 02:36
Позната история имам едни приятели които бяха заедно така 6 години.Момичето постоянно или беше на хапчета и изперкала или майка и имаше рак или всевъзможни простоти.
Всъщност се появих аз и момчето я напусна след 6 мъчителни години и тя не се самоуби ,нито пък майка й се разболя.Е имаше заплахи и т.н. в началото ,но в последствие и тя си намери пътя и ни остави на мира.Такче ще се оправи.Не е зле обаче да се посъветваш с психолог.
0
0
Марин
Марин
20.11.2013 22:15
И аз имах подобна ситуация тя ми казваше не мога без теб напуснеш ли ме ще се самообия това още повече ме накара да се отблъсна от нея.Разбрах че нещо и клопа у главата и по живо по здраво се разделихме.Срещнах я след 20г.съвсем случайно каза ми че не единствено на мен не можела да си прости защото аз съм бил единствения мъж в живота и който я е изоставил.всички други тя им е била шута.
0
0
МК
МК
19.11.2013 11:26
Без предупреждение се трият коментари, които съдържат вулгарни думи или изрази, обиди на расова, етническа, верска или друга основа. Трият се ЗАДЪЛЖИТЕЛНО коментари, които призовават към насилие! Потребители, които не спазват елементарни норми на поведение и нарушават системно добрия тон на общуване ще бъдат баннати!
0
0
Рила
Рила
18.11.2013 19:04
Много лесен отговор се дава на такъв въпрос. - Напускай го. В такива моменти терябва да си егоист и да си гледаш своя интерес. Имала си гадже - добре. Скъсвате - живота продължава. Той какво си е мислил че ше се ожените, ше имате деца на 16-17 години? Нека бъдем сериозни. Той няма да се самоубие, това са само заплахи. Ако не го напуснеш какво с него ли ще се измъчваш? Гледай си твоя интерес, той само така си приказва а и наистина да се самубие няма да ти тежи на съвестта - тва показва просто що за слаб човек е. Успех :)
0
0
Инчето
Инчето
18.11.2013 18:44
Много неприятна ситуация...аз съм я изпитвала същата разликата е,че нямах никакви отношения с това момче просто той имаше чувства на които аз не отговарях...то не бяха опити да си реже вените пред мен и колегите ни от университета,то не беше закани да се хвърля от високо...такива хора страшно могат да те натоварят!Моя съвет е да се изолираш от това момче напълно остави го пък и едва ли му стиска да го направи...ако е решил няма да говори,а направо ще действа,така само приказва за да те сплаши,но ти не се поддавай!
0
0
к
к
18.11.2013 16:30
има и болни мозъци може да се хвърли от някъде ..
0
0
Ема
Ема
18.11.2013 16:27
Зарежи ГО! Няма да има смелост да се нарани.
0
0
Марийка
Марийка
18.11.2013 14:38
Я стига с тия пубертетски изяви и фантазии..
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: