Как да се разделим завинаги

Как да се разделим завинаги
Здравейте, моята история е следната: Аз съм на 24 години имам връзка със съпругът ми от 10 години, оженихме се преди 4 години и ни се роди детенце. Много го обичах, но той започна да се държи с мен много зле, унижаваше ме пред приятели абе пред когото му попадне. Посягал ми е също. Само да добавя той е по голям от мен с 9 години. Няма да ви лъжа, преди около 6 години му изневерих с едно момче нищо сериозно, признах му и от тогава все съм най-черната, уж простил, но това не е така.

Разделихме се миналата година и 8 месеца не бяхме заедно той поиска така, тръгнах си но имах още чувства към него не успях да го забравя. Срещнах друг мъж които много ме обича дори ми предложи брак. Проблемът е там че не съм сигурна дали още обичам бившия и тои ме помоли да се съберем заради детето аз се съгласих, сега отиде в чужбина и уж сме заедно.

Но не спрях отношенията с другия мъж, а той е много наранен от всичко това което стана, не знам какво чувствам и не знам как да постъпя. Моля ви дайте ми съвет. Детето все пак има един баща и донякъде това ми е най-големия проблем. Не знам . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
т.в.в
т.в.в
18.05.2014 18:38
Когато имаш дете със даден човек малко трудно да се разделите напълно защото това дете ви свързва завинаги ако искаш да се разделиш с един човек го правиш само с него а детето ви трябва да има и двама ви за да може то да е щастливо
0
0
Алекс
Алекс
14.04.2014 10:57
По-точен отговор от този на Лорета, не мога да дам!!!
6
2
Мерр
Мерр
14.04.2014 10:44
Не прави неща, които те правят нещастна. Можеш да получаваш издръжка и да си живееш живота спокойно с детето си. То винаги ще получава любов и внимание от родителите си дори те да не са заедно. Какво говорят хората е най-малкият проблем според мен.
4
0
Писател
Писател
14.04.2014 09:47
Фактите:
на 24
Връзка от 10 г - значи от 14 год. възраст!?
преди около 6 години му изневерих - значи на 18
На 20 родих....
Историята :(
6
0
rady
rady
13.04.2014 23:48
Да ти кажа и аз без да те лъжа,според мене си една мастия слабохарактерна,първо направи нещо по този въпрос,и ще видиш как нещата сами ще се наредят.Успех.
9
0
тара11
тара11
30.03.2014 20:46
черното неможе да бьде бяло и обратното....гледай фактите..с кои човек ще бьдеш щастлива.....това е важно в тоя живот...всичко друго няма смисьл .......
5
0
Лорета
Лорета
29.03.2014 06:45
Сега ще преразкажа историята така, както я чета аз. Омъжих се много млада, не обичам мъжа си, но той има голяма къща с двор, работи в чужбина и ми дана добри пари за мен, за детето и домакинството. Понеже си мислех, че заслужавам да имам до себе си някой по-млад, а и ми е скучно, му изневериха. Признах на мъжа си, защото градът ни е малък, уплаших се, че ще научи ат други и ще ме изгони с детето. Напълно неочаквано да мен той отказа са е мухльо и явно трудно преживя нещата. Разделихме се за малко и си хванах друг, но къщата,двора и парите, които мъжът ми ми осигуряваше, не ми излизаха от ума. Събрахме се, мъжът ми твърди, че е заради детето, но не вярвам-каквато съм прекрасна и уникална - явно не може са живее без мен.Добре, но пак ми е скучно. Другият ми предлага брак, но не съм сигурна- май е по-беден от моя, още не съм сигурна с колко. Въпросът ви е - има ли начин да към омъжена за мъжа си и да получавам пари и от него, са спя с когото си реша и да си гледам живота? Не искам да съм отговорна за собствения си живот- той да му мисли как ще го живея!Впрочем, защо още никой самотен милионер не ме е поканил тук да отида при него с детето? Приложите снимка на къщата с двора... Благодаря предварително!:)
55
5
Li
Li
27.03.2014 21:43
Е ти на кого ще оставяш детето? Имаш възможност да заминеш за чужбина, това е супер! Разведи се с мъжа си мисля, че ще мине всичко нормално, защото обикновено дават детето на майката, всъщност е сложно с вижданията на детето с бащата, за това не съм сигурна, но ще прецениш.
Никой не е застрахован, аз мога да реша утре да направя нещо, но това може и да не стане, каквото е писано. Щом за сега нещата между теб и другия мъж са добри възползвай се, а като му дойде времето вече ще му мислиш, детето вече ще е самостоятелно, голямо и тогава му мисли за другите неща. Успех!
6
2
Li
Li
27.03.2014 20:47
Не знам какво да те съветвам, наистина сложна работа. А всъщност другия мъж, когото харесваш, не може ли да ви приеме? Какво като има негативни мнения? Важното е да сте добре.
0
2
Inezz
Inezz
27.03.2014 21:13
Мислех даже вариант за чужбина да замина някъде, знам перфектно англииски език в смисъл работата ми е сега е свързана с това, но ако замина то тогава детето много ще ми липсва и малко ме е страх чесно да си кажа..
0
1
Inezz
Inezz
27.03.2014 20:57
Говорила съм с него по този въпрос, тои дори ми предложи да живеем заедно, но ако утре реши случаино че не ме обича какво ще правя,отново ще се върна в същотото положение,че дори и по зле защото тогава съпругът ми няма да ни прибере.. със сигурност, би ми се искало да се справя сама без помощ от мъж да не съм зависима от някои..мислих много за това а пък ако тегля ипотечен кредит за жилище да си купя ще ни остават около 300 лв с малкия да живеем а знаете че децата имат нужда от много неща не знам дали ще ни стигат, мъжът ми ще се ядоса че съм станала независима от него и няма да иска да изпраща пари и за детето от злоба напук на мен.
0
1
Li
Li
27.03.2014 20:27
Нямаш ли си родители или приятели? Не могат ли да помогнат?
2
0
Inezz
Inezz
27.03.2014 20:37
Имам родители, но живеят в малък апартамент, и с детето като идем там още по тясно, съпругът ми има голяма къща двор градина, а и детето все пак е свикнало в тази къща има и приятели и всичко незнам просто не искам да мъча детето и незнам...а неможем да изгладим отношенията си не се говори човешки с него мени си мнението на всеки 20 секунди, и обича да ми забранява да излизам или пък да ходя на банкети с колежки и т.н
2
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: