Изневери ми с най-добрата ми приятелка

Изневери ми с най-добрата ми приятелка
Снимка: ezine.bg
Гаджето ми постъпи подло и лошо спрямо мен. Изневери ми и ми докара само болка и отчаяние. Бяхме заедно почти година, обичах го и не предполагах, че той може да ми причини такава мъка. Преди месец някъде компанията щяхме да ходим на язовир за един уикенд да се позабавляваме.

Аз обаче се разболях и не можах да тръгна с тях, останах си вкъщи. Те се върнаха, аз бях по-добре вече и се видяхме на другия ден. Той се държеше странно, не смееше да ме погледне в очите, не разказваше как са изкарали. На следващия ден се видях и моята най-добра приятелка, тя също не беше себе си.

Аз естествено започнах да я разпитвам какво е станало и най-накрая през сълзи тя ми разказа, че са се понапили и е правила секс с гаджето ми. Аз полудях, разплаках се, виках и си тръгнах. Толкова бях наранена, обадих му се, наговорих му един куп обиди, казах му, че не искам да го виждам вече. Прекъснах всякакви връзки с тях и се отдадох на болката от предателството.

Той обаче не ме остави на мира, обичал ме много, съжалявал, че е правил секс с друга, непрекъснато ми се обажда, търси ме. Аз искам просто да ме остави на мира, да си събера мислите, да се почувствам по-добре и да продължа на пред, но той е настоятелен и иска да се съберем… Какво да правя?

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (17)

Изпрати
ilian
ilian
11.04.2015 18:55
kvo tolkova be mila da ne e sapy ta da se iztrie na lpiano ot priateika do 3 pati ne e izneviara....
0
2
габи
габи
01.04.2015 12:54
Върни се при него и му го върни тъпканооо
0
2
rosi
rosi
12.11.2013 00:56
Щом го е направила като се е напила, значи го е искала на трезво... просто това я е улеснило и и е дало повече кураж... но се замисли... това може да се случи и на теб :)
2
0
Woowy
Woowy
10.11.2013 12:25
Значи сметни това момиче колко ти е "най-добра приятелка" и сметни това момче колко те обича. Извинявай, но всеки се напива малко или много! Алкохола не е оправдание! :)
7
0
Anastasiq
Anastasiq
10.11.2013 03:08
Здравей. Ясно е,че си наранена,няма как иначе. Ако го искаш и желаеш да бъдеш с него съберете се. НО!! в течение на `новото начало` направи един тест- провери дали е искрен в думите си,че те обича и съжалява. Прави го под формата на капанчета, без да се усети ;). Още първият резултат от такава `проба` ще ти покаже посоката на нещата. Успех и усмивки!!
0
0
една
една
09.11.2013 12:22
МИЛИЧКАААА.......ДА НЕ СЪМ ЧУЛА ,ЧЕ СИ СЕ ВЪРНАЛА ПРИ НЕГО!!! ТОЙ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА,ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕТО-тоест да живее без теб...
4
0
мила
мила
09.11.2013 12:01
Моя съвет е подобен на този на "мъж" по надолу, кажи му че искаш време, да си помислиш, време през което да не общувате и така ще разбереш, и ти дали държиш на него, и той дали държи на теб.
Ако наистина държите един на друг, ще ти мине, липсата му в живота ти ще те боли повече от болката от изневярата.

В моята връзка той ми е изневерявал, аз също. Не твърдя, че имам перфектната връзка, но превъзхожда доста други.
И да ми изневери отново, няма да направя драма, защото знам, че това няма да означава нищо - не казвам че ще ми стане приятно, разбира се, но няма да тръгна да се разделям заради нещо мимолетно.

Гледам, че повечето коментари са "зарежи го".
Добре де, да попитам нещо, това ли е най-важното в една връзка?
За мен най-важните неща са да се уважаваме взаимно, да си помагаме, да сме искрени един с друг, да държим един на друг.
Който ти каже "аз никога няма да изневеря" е лицемер. На всеки може да се случи.

Въпроса не е в изневярата, а в "спойката" във връзката. Ако сте сплотени и имате истинска връзка, това ще отмине. Не забравяй, че и на теб може да ти се случи, а да го обичаш наистина, и ти да си в положението в което ще искаш прошка.
1
5