Харесвам най-добрата си приятелка

Харесвам най-добрата си приятелка
Аз съм момче, на 18, а тя (на 15 е). . . тя ли? Тя е най-прекрасното нещо на света. . . обичам е адски много, но ме е страх да и го призная. На скоро докато седяхме само двамата на 1 пейка, след училище беше, говорихме си и докато си говорихме, тя извади 1 маркер от чантата си и написа на пейката моята + нейната първа буква на имената ни, огради ги със сърце и написа "Приятели завинаги" как да ви кажа, толкова приятен момент. . .

Бях на седмото небе и просто я погалих по прекрасната и коса, някак си ми беше неудобно пред толкова хора да се опитам да я целуна. Друга мила случка, (разказвам ви последните, иначе сме имали много хубави моменти заедно)беше поредната събота вечер с компанията, стана късно и си тръгвахме, тръгнах си, а тя излезна и ми каза, Чао Аполоо (разбира се, не използвам истинското си име, но и така ще прозвучи горе долу реално на ситуацията), трябва да прибавя, че го каза със супер сладкия си глас, който обожавам .

Обърнах се и и казах Чао Тони (не е истинското и име)и тя продължи Чао Аполоо със сладкия си гласец докато ми махаше с ръка и аз и отвърнах радостно отново с "Чао Тониии" и това чао си го казахме поне още 6 или 7 пъти, знам, че не е кой знае каква ситуация за вас хората които просто я четете, но за мен беше супер сладурското и докато се прибирах към нас не спирах да се усмихвам, просто какво и да се беше случило пред очите ми по пътя към нас не можеше да свали усмивката от лицето ми, която тя ми подари.

Коментари (5)

Изпрати
Манианна
Манианна
26.04.2014 18:48
Мисля, че след второто и ЧАО трябваше да се върнеш и .....каквото стане :)
1
0
Йоана
Йоана
13.12.2013 23:07
Рискувай ! Не пропилявай шанса си заради страха. Можеш да поговориш с нея, че имаш чувства към нея като повече от приятелка, но ако тя иска можете да си останете абсолютно същите, най-добри приятели ! Давай, щото някой ден може и да е късно ...
2
1
Димитър
Димитър
04.12.2013 15:48
Проблема е приятели,че имам някакво силно и странно чувство,че тя ме обича повече като приятел и нищо повече...от отговор Не най-много се боя,но то ако не питаш,винаги ще си е не...и все пак ме е страх...
0
0
Але
Але
04.12.2013 08:31
Приятели - да бе да, на тази възраст особено момиче и момче да се натискат толкова един в друг с такъв предтекст са си живи хормони. Ти си мъжа и предполагам очаква ти да направиш крачката, няма от какво да се притесняваш не губиш нищо а така поне ще знаеш и ако случайно каже не(което ме съмнява) поне няма да таиш повече надежди а ще продължиш, дори и да е трудно.
2
1
Инчето
Инчето
04.12.2013 01:14
Здравей и от тук:) моя съвет е да и кажеш за чувствата си,защото ако са споделени и двамата си мълчите след време ще си казваш "ами какво щеше да е,ако...".Давай смело изглеждаш ми като добро и съвестно момче,така че действай може тя да е твоята половинка пожелавам ти го от все сърце:)Успех!
3
0

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: