Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Харесвам най-добрата си приятелка

Харесвам най-добрата си приятелка

Харесвам най-добрата си приятелка
Аз съм момче, на 18, а тя (на 15 е). . . тя ли? Тя е най-прекрасното нещо на света. . . обичам е адски много, но ме е страх да и го призная. На скоро докато седяхме само двамата на 1 пейка, след училище беше, говорихме си и докато си говорихме, тя извади 1 маркер от чантата си и написа на пейката моята + нейната първа буква на имената ни, огради ги със сърце и написа "Приятели завинаги" как да ви кажа, толкова приятен момент. . .

Бях на седмото небе и просто я погалих по прекрасната и коса, някак си ми беше неудобно пред толкова хора да се опитам да я целуна. Друга мила случка, (разказвам ви последните, иначе сме имали много хубави моменти заедно)беше поредната събота вечер с компанията, стана късно и си тръгвахме, тръгнах си, а тя излезна и ми каза, Чао Аполоо (разбира се, не използвам истинското си име, но и така ще прозвучи горе долу реално на ситуацията), трябва да прибавя, че го каза със супер сладкия си глас, който обожавам .

Обърнах се и и казах Чао Тони (не е истинското и име)и тя продължи Чао Аполоо със сладкия си гласец докато ми махаше с ръка и аз и отвърнах радостно отново с "Чао Тониии" и това чао си го казахме поне още 6 или 7 пъти, знам, че не е кой знае каква ситуация за вас хората които просто я четете, но за мен беше супер сладурското и докато се прибирах към нас не спирах да се усмихвам, просто какво и да се беше случило пред очите ми по пътя към нас не можеше да свали усмивката от лицето ми, която тя ми подари.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Манианна
Манианна
26.04.2014 18:48
Мисля, че след второто и ЧАО трябваше да се върнеш и .....каквото стане :)
1
0
Йоана
Йоана
13.12.2013 23:07
Рискувай ! Не пропилявай шанса си заради страха. Можеш да поговориш с нея, че имаш чувства към нея като повече от приятелка, но ако тя иска можете да си останете абсолютно същите, най-добри приятели ! Давай, щото някой ден може и да е късно ...
2
1
Димитър
Димитър
04.12.2013 15:48
Проблема е приятели,че имам някакво силно и странно чувство,че тя ме обича повече като приятел и нищо повече...от отговор Не най-много се боя,но то ако не питаш,винаги ще си е не...и все пак ме е страх...
0
0
Але
Але
04.12.2013 08:31
Приятели - да бе да, на тази възраст особено момиче и момче да се натискат толкова един в друг с такъв предтекст са си живи хормони. Ти си мъжа и предполагам очаква ти да направиш крачката, няма от какво да се притесняваш не губиш нищо а така поне ще знаеш и ако случайно каже не(което ме съмнява) поне няма да таиш повече надежди а ще продължиш, дори и да е трудно.
2
1
Инчето
Инчето
04.12.2013 01:14
Здравей и от тук:) моя съвет е да и кажеш за чувствата си,защото ако са споделени и двамата си мълчите след време ще си казваш "ами какво щеше да е,ако...".Давай смело изглеждаш ми като добро и съвестно момче,така че действай може тя да е твоята половинка пожелавам ти го от все сърце:)Успех!
3
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: