Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Всички в класа ми ме обиждат

Всички в класа ми ме обиждат

Всички в класа ми ме обиждат
Здравейте, не обръщайте как го пиша, моля ви. Нужна ми е много спешна помощ ще съм ви много благодарна, ако ми окажете съдействие. Аз съм момиче на 15 години и вече съм психически рухнала - има проблеми с класа, бях написала ако помните предишната ми статия как един съученик постоянно ми говори неща от рода на ще те е*а и все такива.

Сега не само той почнаха и всички и да кажете че съм няква к*рва да си ги прося не е така. Понеже всичко направих и той не спря искам да ви питам може ли да се изместя по средата на срока ? Понеже съм профилирана гимназия и няма да мога в друг клас. Много ви моля помогнете ми
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
смдф
смдф
21.11.2013 22:40
Ти си мислиш. че в друго училище ще е по-различно ли? Изобщо спираш да им обръщаш внимание, ама наистина не би трябвало да вземаш такива приказки присърце. Хораста индуитивно разбират кога се правиш, че не ти пука и кога наистина не ти пука. като спре да ти пука - и те ще спрат. Защото такива лекенца като съучениците ти продължават да правят простотиите си, защото им се възрзваш. Иначе ще си намерят нещо по-интересно, различно от теб.
1
0
Woowy
Woowy
09.11.2013 12:02
Ха и за какво ще се местиш за това, че си различна и не си като другите надути кифли ли? За това, че си себе си ? :) Ами натрий им носовете момиче!!! Аз като бях много по-малка така се лигавеха с мен, правеха ме на нищо, но с времето нещата се обърнаха и ги гледах идиотите как пропадат и как им се присмиват от страни! Всичко се връща! Просто бъди себе си и им покажи, че изобщо не ти пука, защото само една твоя усмивка може да ги накара да се ядосат, поради факта, че ти си щастлива и не ти пука за тяхното мнение :)
0
0
booksniffer
booksniffer
08.11.2013 17:29
Учи си, не спирай да се самоусъвършенстваш и се радвай на хубавите неща. Наистина проблемът не е в теб. Докато са в гимназията и има кой да ги храни се мислят за недосегаеми, но в истинския свят - те са слабите. След време ще ги срещнеш някъде случайно и ще видиш, че са си същите жалки лекета.
1
0
Barbie
Barbie
08.11.2013 16:37
И при мен е така, но не ме наричат ку*ва а по-точно само някакви леки хем закачки хем обиди нещо такова немога да го опиша.... но имаше един цитат... "Ако някой дойде при теб с подарък и ти не го приемеш, чий е подаръкът?"

"На този, който го е донесъл." - отговорил един от учениците.

"Ами, същото важи и за завистта, гнева и обидите" - казал учителя. - "Когато не ги приемеш, продължават да принадлежат на този, който ги носи със себе си." :))))
2
0
Рила
Рила
07.11.2013 23:52
Радвам се и аз че съм ти помогнал със съвета си. Успех :)
0
0
Вероника
Вероника
07.11.2013 20:58
ОтРилаПланина толкова много ми помогнахте че не е истина още утре ще предприема мерки ...благодаря ви от цялото си сърце ...
0
0
Ади
Ади
07.11.2013 07:56
Имах същият проблем , никой в класа ми не ме харесваше ,защото бях по-свит човек от тях, колкото повече им обръщаш внимание толкова по-зле за теб!Гледай си ученето и семейството и въобще не им обръщай внимание на кухите лейки .Просто да не ти пука.
0
0
Рила
Рила
07.11.2013 03:55
Тва мен много ме дразни как до сега училищата не правят нищо по този въпрос. В смисъл ако някой физически наранява друг се взимат мерки, но ако някой психически наранява друг - никакви последици няма. Не си само ти има много така наранявани ученици и просто не е редно. Някой е с наднормено тегло, друг е пък много слаб, трети носи очила и тнт и тнт. Потресаващо е че ученици обиждат ученици на такава основа. Моят съвет към теб е следния: знай че всеки човек е различен. Аз съм различен от тебе и ти си различна от другите в този сайт и класа ти. Това е нормално. Истината е че тези които казват лоши думи на теб си имат свои проблеми. Семейни проблеми или не са възпитавани както трябва или им липсва обич и единствения начин по който могат да се почувстват по добре сами за себе си е чрез това да те ругаят теб. ,,хаха вижте ме всички колко съм ,,готин'' като казах ..... на това момиче''. Те са прецаканите. Не се променяй защото някои си хора които не заслужават твоето внимание имат някакво мнение за тебе. В този случай не си променяй класа/паралелката ами просто се концентрирай върху важното а това е да учиш. Знам че е трудно защото те наричат имена но ето какво ти предлагам да направиш по тоя въпрос. Отиди при директора и говори с него че има няколко в твоя клас които те наричат имена и това има негативни последици върху способността ти да учиш и най-вече те нараняват психически по този начин. И наистина с нормален разговор без викане му кажи че няма да напуснеш стаята му докато не ти каже какво смята да предприеме защото не се шегуваш, това е сериозна тема и трябва веднага да се вземат мерки. Ако това не помогне отбягвай ги тези които те дразнят и както казах концентрирай се върху нещата които са важни а не върху тех. Говори с близък учител или на родителска среща кажи как стоят нещата пред родителите на тези които те дразнят. След 2 години ше си в университет в друг град, други ученици там та тия сега които те дразнят изобщо няма да ги има. Това е само временно, после и цял живот може да не ги видиш та те са нищожни за тебе - не са ти важни за бъдещето ти та да се съобразяваш с тях или да напускаш класа си. Гони си твоя живот и гледай да си с хора които те подкрепят като близки и роднини тва е важното. Пожелавам ти успех :)
0
0
Estrella
Estrella
06.11.2013 13:39
Ъм и аз имам такъв проблем ,но не ме наричат ку*ва...може би нещо ги е накарало да те наричат точно по този начин
0
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: